Connect with us

Uncategorized

Ce cadouri se mai poarta?

Published

on

Cu ocazia zilei de nastere a fratelui meu, m-am intrebat ce cadouri se mai poarta pentru barbati. In mod evident nu sunt trandafirii si cutiile de ciocolata. Asa ca am cautat raspunsuri pe internet. Cautarile m-au adus pe pagina celor de la Ceasmania.ro.

Magazinul Ceasmania.ro este locul cel mai indicat pentru a cumpara cele mai frumoase ceasuri in special modele de ceasuri barbati. Stim cu totii cat de dificil este sa nimeresti cadoul potrivit pentru un barbat. Insa cu gama de ceasuri barbatesti de la Ceasmania, este aproape imposibil sa dai gres.

Magazinul este un vanzator autorizat al brand-urilor de renume precum Omega, Mont Blanc, Lacoste sau Gucci.

Acestea sunt doar cateva brand-uri prezentate pe site-ul lor, insa adevarul consta in sute de modele de ceasuri, foarte acceptabile la pret si de inalta calitate.

De ce sunt ceasurile un cadou de apreciat?

Ceasurile de mana isunt disponibile pentru toate clasele din societatea noastra de mai bine de peste 100 de ani, iar in fiecare an producatorii de ceasuri aduc mereu ceva nou si original pentru a face aceste mici accesorii si mai deziderabile.

Pe langa vasta gama de ceasuri de pe site, magazinul mai detine si o multime de bijuterii foarte bine realizate, precum cercei, bratari, pandantive si coliere.

De asemenea, Ceasmania.ro ofera posibilitatea clientilor care sunt pe buget sa cumpere produse de calitate reduse cu pana la 50%.

Gama lor de produse din categoria reduceri, este in fiecare saptamana actualizata, iar de multe ori clientii au sansa de a comanda un ceas pe care si l-au dorit de foarte mult timp, la un pret foarte bun.

Acest magazin nu este doar un simplu loc de unde poti sa cumperi cadouri exceptionale pentru cei dragi, ci un loc sigur pentru a face investitii bine gandite. Ceasurile comercializate pe Ceasmania.ro sunt adevarate bijuterii, facute sa dureze foarte mult timp. Recomand magazinul tuturor pentru a descoperi care sunt ultimele tendinte din lumea ceasurilor!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Flori perfecte pentru o zi perfectă

Published

on

By

Urmează să te căsătoreşti, dar nu ai ales încă buchetul de mireasă? Foarte bine ai făcut! Vorbim despre cel mai important accesoriu pe care îl vei purta în ziua în care te căsătoreşti, aşa că nu trebuie să te grăbeşti atunci când îl alegi.

Cum probabil că ştii deja, florile au propria maniera de a comunica, iar mesajele pe care ele le şoptesc de sub petale diferă în funcţie de tipul florilor. Buchetul de mireasă se poate realiza în orice combinaţie florale, dar noi am aflat de la designerii florişti care sunt cele mai recomandate flori pentru buchetul miresei şi care sunt semnificaţiile acestora!

Cele mai rezistente flori pentru buchetul de mireasă

Printre multe alte caracteristici pe care orice mireasă îşi doreşte să le aibă buchetul sau se numără şi rezistenţa florilor. Vrem să păstrăm buchetul de mireasă cât mai mult timp posibil, că pe o amintiri plăcută a unuia dintre cele mai importante momente din viaţa noastră. Designerii florăriei Ok Flora ne oferă 5 propuneri de flori pe care le putem alege pentru realizarea buchetului de mireasă, fără să ne fie teamă că acestea se vor ofili la scurt timp după nuntă:

  • Trandafirii

Clasicii trandafiri se număra printre cele mai rezistente flori. Aceştia ne pot bucura cu frumuseţea lor, din vază, până la 7 zile, dacă sunt îngrijiţi corespunzător. În plus, un buchet de trandafiri îşi păstrează farmecul chiar şi când florile se usucă. 

Designerii Ok Flora oferă mireselor un pont foarte interesant: alegerea unui buchet mireasa din trandafiri criogenati deosebiţi de la Ok Flora. Mai multe despre aceştia poţi afla de pe site-ul florăriei Ok Flora. Trandafirii simbolizează dragostea, pasiunea şi trăinicia.

  • Amaryllis

O floare de lux exotică, care nu poate trece neobservată printre restul florilor din buchetul de mireasă, Amaryllis-ul este un simbol al vanităţii şi al opulentei. Varianta mai spectaculoasă a crinului – aşa cum este considerată această floare – se pretează de minune în buchetele de mireasă elegante. Floriştii Ok Flora spun că una dintre combinaţiile norocoase pentru buchetul de mireasă se compune din Amaryllis şi trandafiri, care fuzionează într-o manieră ideală, din punct de vedere estetic.

  • Floarea soarelui 

Floarea soarelui, cea care reprezintă entuzismul unui nou început, este o floare foarte rezistentă, ideală pentru a lua parte la cea mai frumoasă zi din viaţa ta! Nici măcar nu trebuie să îţi faci griji dacă ai uitat să îi schimbi apă, căci, chiar şi aşa, ea te va răsplăti cu energia să debordanta! Un buchet de mireasă din Floarea Soarelui se potriveşte pentru o nuntă cu tematica vintage şi completează perfect un look boem de mireasă.  Designerii florişti Ok Flora aleg să combine Floarea Soarelui cu gerbera, o floare la fel de rezistenţă şi de fermecătoare.

Buchete de mireasă cu flori de câmp 

Buchetele de mireasă cu flori de camp sunt, spun designerii Ok Flora, nouă tendinţa în materie de nuntă 2019. Acestea arată foarte bine în contextul unui eveniment cu alura rustică şi sunt foarte potrivite pentru miresele care au o personalitate delicată şi romantică, dar şi pentru cele care îşi doresc buchete de mireasă extravagante, neconvenţionale.   

Continue Reading

Uncategorized

Brother a acordat premiul pentru derularea de activități de protecție a naturii și conservarea biodiversității

Published

on

Brother, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții pentru mediul de afaceri, a acordat recent premiul pentru cea mai aplicativă lucrare de disertație din cadrul programului de master din cadrul facultății de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMVB). Berbecel Ionela Aurelia este câștigătoarea premiului pentru lucrarea de disertație cu tema: ”Analiza impactului generat asupra apei subterane și a apei de suprafață prin depozitarea controlată a deșeurilor”. Scopul acordării de către Brother  a premiului în  valoare de 500 de euro are rolul de a sprijini desfășurarea de activități viitoare de protecție a naturii și conservare a biodiversității și recunoașterea implicării absolventului în activitățile de protecție a mediului. Evaluarea candidaturilor a fost făcută de membrii comisiilor de examinare în cadrul sesiunii de susținere a lucrărilor de disertație, alături de reprezentantul companiei Brother, Simona Predescu.

“După circa 10 ani de implicare în activități de ecologizare a zonelor protejate din România, Brother contribuie prin acest acord la susținerea programelor educaționale de prevenire a degradării mediului și încurajează tinerii care aleg o profesie dedicată protejării naturii”, a declarat în cadrul ceremoniei Simona Predescu, Marketing Coordinator Brother România.

Acest premiu face parte dintr-o serie de demersuri derulate în cadrul unui acord de parteneriat semnat între Brother România și Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMVB), prin Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, printre care este și donarea unui echipament multifuncțional laser color Brother MFC-L9550CDW și un set complet de consumabile. Tot în cadrul acestui parteneriat va urma ca, pe viitor, angajamentul Brother de a susține activitățile de cercetare în protecția medului să se extindă către sprijinirea demersurilor de cercetare derulate în cadrul universității și prin alte acțiuni corelate.

Misiunea Brother este dezvoltarea de soluții, echipamente și tehnologii eficiente, care să permită organizațiilor să își îmbunătățească performanțele și operabilitatea, simultan cu reducerea costurilor. Eficiența poate avea însă și alte dimensiuni, tot mai des vorbindu-se în acest context de reducerea impactului asupra mediului, în toate domeniile de activitate. Întotdeauna Brother a fost un producător preocupat de calitatea mediului înconjurător și de protejarea acestuia, încurajând cu fiecare ocazie utilizatorii să se implice prin demersuri sustenabile în protejarea mediului. Începând de la idee și design, până la colectare și reciclare, la fiecare stadiu din ciclul de viață al unui produs este avut în vedere impactul acestuia asupra mediului.

În plus, Brother colaborează cu diverse organizații din toată lumea și se implică în multiple acțiuni sustenabile menite să reducă degradarea mediului înconjurător. Prin această acțiune Brother România deschide această colaborare cu USAMVB, prin Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului (FIFIM) ca un prim pas de implicare socială la nivel local.

Despre Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București

Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti (USAMVB), „o universitate pentru viaţă şi agricultură prin educaţie şi cercetare de înaltă calitate”, este o instituţie de învăţământ superior şi cercetare acreditată, cu personalitate juridică, ce face parte din reţeaua instituţiilor de învăţământ superior de interes public, având caracter nonprofit şi apolitic. USAMVB este organizată şi funcţionează în conformitate cu prevederile Constituţiei României, ale legislaţiei şi reglementărilor naţionale din domeniul învăţământului, cu Carta universitară şi regulamentele proprii pentru a-şi îndeplini misiunea asumată.

Absolvenții Facultății de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului – unica în ţară ce pregăteşte ingineri prin programul de studii de licenţă Îmbunătăţiri Funciare şi Dezvoltare Rurală – dobândesc calificări pentru a răspunde cerințelor pieței muncii, fiind compatibili pentru a lucra în următoarele sectoare de activitate / instituții: construcții – proiectare și execuție, agenții de mediu, Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, servicii / cadastru, administrația centrală și locală, cercetare și consultanță, Real Estate & Business.

 

Despre Brother

Fondată în Japonia cu mai bine de un secol în urmă de către cei doi frați Masayoshi și Jitsuichi, Brother este în prezent o marcă recunoscută la nivel mondial pentru inovație tehnologică. Compania desfășoară operațiuni în peste 40 de țări și regiuni.

Printre produsele Brother, se numără imprimante, echipamente multifuncționale, scanere și soluții de etichetare. Oferta pentru o eră bazată tot mai mult pe tehnologie digitală și inteligentă include soluții mobile de tipărire și servicii de management al printurilor (Managed Print Services – MPS).

 

Continue Reading

Uncategorized

Saltele pentru copii

Published

on

Chiar daca vorbim despre dormitorul de copiilor, asta nu inseamna ca trebuie amenajat doar cu stikere de perete si culori deschise. Este la fel de importanta sa oferim copiilor calitate si atunci cand dorm. O saltea adecvata poate face diferenta intre un somn linistit pe toata durata noptii si un somn agitat. Nimeni nu va beneficia daca copilul refuza sa doarma. De aceea am ales sa investesc intr-un produs de calitate care sa ofere tot confortul necesar pentru o pozitie corecta in timpul somnului si un suport ferm.

Magazinul saltele-online.ro ofera o gama foarte mare de produse pentru dormit printre care si saltele de copii. O saltea adecvata nu numai ca va fi benefica pe moment, insa se dovedeste a fi o investitie pe termen lung. De aceea am ales sa cumpar de pe saltele-online.ro un model foarte ieftin si de calitate.

Am ales sa cumpar modelul de saltea Cocos Evo, deoarece este ideala pentru somnul unui copil datorita materialelor folosite.

Fibrele de nuca de cocos (testate pentru a nu contine factori poluanti sau toxici) utilizate de fabrica cu specific BIO creeaza un mediu sanatos si placut, un suport ferm, dar in acelasi timp confortabil, ce permite copilului sa creasca sanatos si cu o coloana vertebrala corect formata.

De asemena, trebuie sa amintim ca acest material (fibra de nuca de cocos) permite bebelusului sa respire usor chiar daca acesta doarme pe burta. Acest material este foarte permeabila la trecerea aerului, evitand efectul de apnee (efectul de sufocare atunci cand copilul doarme cu fata pe saltea). Pentru a proteja copilul de un contact direct structura de fibra de cocos este impachetata intr-o structura din netesut PE antialergic. Stratul de netesut impiedica contactul direct cu fibrele naturale, la care unii copii pot fi alergici.

De cand am cumparat salteaua copilul meu doarme mult mai bine in fiecare noapte.

 

Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv18 ore ago

MAI “crapa” de deontologie profesionala/Seful IPJ Gorj- sex cu amanta si musamalizari ordinare in instanta, ca razbunare

A fost o  sedinta lunga…in cadrul Judecatoriei Motru….pana si judecatorul, nenea asta care decide si dispune ,, in numele legii”...

Exclusiv2 zile ago

Militianul paraditorilor de la DNA ST Ploiesti, muzica greceasca si dosarul fabricat directorului ziarului Incisiv de Prahova (I)

Politistul judiciar TOMA Ciprian de la DNA ST Ploisti este un politist obscur, din Campina, un „sifon” care a fost...

Exclusiv3 zile ago

“Decizia sectiei de procurori a CSM arata ca o proportie majoritara din aceasta NU DA DOI BANI PE LEGE”

Inteleg ca CSM, sectia de procurori, a respins cererea de suspendare a doamnei procuror Piturca, cea care, in baza unui...

Exclusiv4 zile ago

Doar in subsolul unei pagini se poate regasi interesul unei institutii europene in raport cu ingerintele grave in actul de justitie din Romania!

Am inceput timid cu un fast food plasat strategic intr-un loc urat, dar cu trafic mare. M-am gandit ca au...

Exclusiv5 zile ago

Creierul lui Kovesi in dosarul paraditorilor

Hai, ca poate se misca lucrurile in dosarul lui Lucica Onea si al lui Mircea „Portocala” Negulescu, unde cei doi...

Exclusiv6 zile ago

“Au ascuns totul ca să meargă şnur prin fals adopţia internaţională”/Incisiv de Prahova a avut din nou dreptate

Fetiţa de 8 ani din Baia de Aramă, adoptată de o familie din SUA, are un frate, aflat la rândul...

ExclusivO săptămână ago

Bă, Mateescule, în practica DNA erai azi și arestat preventiv! Ieși, dracului afară din magistratură și CSM, nu ți-e rușine?

Avocatul Aurelian Pavelescu a explodat de nervi după ce instanța supremă a admis, marți, cererea Secției pentru anchetarea magistraților și...

ExclusivO săptămână ago

Directorul RASP confirma acuzatiile UNPR Prahova la adresa primarului Dobre

Adriana Lascu, cumnata fostei şefe a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, lucrează, începând cu anul trecut, pentru una dintre companiile conectate la...

ExclusivO săptămână ago

” D’ale lu’ Caragiale……bree nenicule bree”…../ AGRAMAT la propriu fără dar și poate…

Și acum ,dorim să vă asigurăm de corectitudinea și imparțialitatea jurnaliștilor din redacția „Incisiv de Prahova ” față de toate...

Exclusiv2 săptămâni ago

ICCJ SI CONSTITUTIA ROMANIEI/CE CAUTA ACOLO?

General Dumitru Iliescu, fost șef SPP, preluare facebook: Cu putin timp in urma, Curtea Constitutionala a Romaniei a dat solutia...

Exclusiv2 săptămâni ago

FELICITARI IPJ ILFOV! IN URMA DEZVALUIRILOR ZIARULUI INCISIV DE PRAHOVA ORGANELE DE CERCETARE PENALĂ L-AU LUAT IN VIZOR PE ȘEFUL POSTULUI DE POLIȚIE BRĂNEȘTI

General Dumitru Iliescu, fost șef SPP, preluare facebook: Cu putin timp in urma, Curtea Constitutionala a Romaniei a dat solutia...

Afaceri2 săptămâni ago

Iridex Group Plastic a prezentat rezultatele implementarii proiectului de relansare a statiei de productie mase plastice

Iridex Group Plastic a prezentat recent rezultatele obtinute prin proiectul de relansare a statiei de productie mase plastice, proiect care...

Exclusiv2 săptămâni ago

Se poate constata existenta si persistenta unor decizii/hotarari la nivelul CSAT in afara cadrului legal aplicabil in Romania

Primul exemplu, primul act neconstituțional La inițierea legilor și actelor normative cu impact social deosebit (cum este si domeniul financiar,...

Exclusiv2 săptămâni ago

U.N.P.R Prahova sustine demersul viceprimarului Cristian Mihai Ganea

PETIŢIE, adresată tuturor partidelor politice, instituţiilor şi structurilor cu atribuţii/competenţe în asigurarea securităţii naţionale. STOP TRANSFORMĂRII REZERVIŞTILOR ÎN MASĂ DE...

Exclusiv2 săptămâni ago

Cum a fost posibila declasificarea unui document “STRICT SECRET” – a se vedea protocoalele clasificate fara emiterea unei Hotarari de Guvern?

Iată că premierul Viorica Dăncilă tocmai ce a demarat procesul de evaluare a membrilor propriului cabinet, ceea ce pentru Carmen...

Exclusiv2 săptămâni ago

Telekom incalca legea in mod repetat

LEGE Nr. 467 din 12 decembrie 2006 privind stabilirea cadrului general de informare şi consultare a angajaţilor ART. 1. Prevederile...

Știrile Săptămânii