Connect with us

Afaceri

Iridex Group Plastic a prezentat rezultatele implementarii proiectului de relansare a statiei de productie mase plastice

Published

on

Iridex Group Plastic a prezentat recent rezultatele obtinute prin proiectul de relansare a statiei de productie mase plastice, proiect care are drept scop principal cresterea vanzarilor pe piata interna si extinderea pe piete externe. Prezentarea rezultatelor a avut loc in cadrul conferintei de inchidere a ”Programului Romano-Elvetian pentru IMM-uri” si a programului ”Servicii integrate de export pentru IMM-urile din Romania”, derulat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat (MMACA), in parteneriat cu CEC Bank, cu implicarea  Guvernului Confederatiei Elvetiene.

In urma cu un an, Iridex Group Plastic a primit un credit pentru inlocuirea unuia dintre extruderele existente. Echipamentul a fost livrat si instalat anul acesta, fiind actionat digital, cu service asigurat de la distanta. Aceasta investitie va aduce beneficii semnificative pentru mediul inconjurator, permitand o crestere a productiei de circa trei ori, cu un consum redus de energie electrica de circa 30%. In acelasi timp, acum se pot realiza o serie de produse noi, cum ar fi masoanele de protectie piese metalice si ceramice, cu plase tubulare cu grosimi si diametre mai mari. Prezentarea companiei Iridex Group Plastic a fost sustinuta de Adriana Mircea, Director de Dezvoltare in cadrul companiei.

La evenimentul de la Palatul CEC, pe langa ministrul de resort, dl. Stefan-Radu Oprea, au fost prezenti si E.S. Arthur Mattli, Ambasadorul Confederatiei Elvetiene la Bucuresti,  dl. Laurentiu Gabriel Mitrache, Presedintele Comitetului de Directie CEC Bank si dl. Valentin Tiberiu Mavrodin, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice. Cele doua programe au beneficiat de finantare elvetiana in cadrul Programului de Cooperare Elvetiano – Roman (PCER) pentru reducerea disparitatilor economice si sociale in cadrul Uniunii Europene extinse.

Programul Romano-Elvetian pentru IMM-uri, a avut unul dintre cele mai mari bugete in cadrul Contributiei elvetiene pentru Romania. A sustinut aproximativ 600 de IMM-uri in realizarea de investitii si a contribuit la crearea a peste 1.600 de noi locuri de munca in 8 domenii prioritare (productie, servicii medicale, turism, comercializarea echipamentelor specifice economisirii de energie si a celor care utilizeaza resurse de energie regenerabile, IT si comunicatii, transporturi si depozitare, constructii, activitati profesionale, tehnice si stiintifice).

Bugetul intregului program a fost de circa 45 de milioane de franci elvetieni (CHF), din care 70% contributie elvetiana si 30% aport propriu CEC Bank, contribuind la acoperirea unui deficit de credite pe zona IMM-urilor existent la momentul lansarii pe piata financiara din Romania, in conditii financiare favorabile pentru beneficiari (dobanda preferentiala).

Programul de creditare a IMM-urilor a fost completat, in anul 2017 cu proiectul ”Servicii integrate de export pentru IMM-urile din Romania”. Cu un buget de 2,5 milioane CHF, principalul obiectiv a fost sprijinirea internationalizarii IMM-urilor, prin asigurarea unui cadru de pregatire in vederea patrunderii pe pietele externe, si sustinerea participarii beneficiarilor programului la evenimente de promovare internationala.

Mai multe detalii despre Iridex Group Plastic aflati de la: www.iridexplastic.ro

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Benefici Produse Cosmetice Bio

Published

on

By

Benefici Produse Cosmetice Bio

Alegerea unui stil de viață sănătos presupune multe sacrificii. Dar în final vom constata că datorită rezultatelor obținute tot efortul merită. Sănătatea nu se rezumă doar la o alimentație echilibrată, mișcare, respectarea orelor de odihnă și rezervarea de timp pentru pasiuni, ci înseamnă trăirea în armonie cu natura și folosirea cât mai multor produse bio.

Chiar dacă obișnuim să consumăm alimente bio, pentru a ne menține pe termen lung în formă avem nevoie să folosim și produse cosmetice bio. La fel cum în cazul alimentelor, conservanții, pesticidele, aditivii ne pot îmbolnăvi, tot așa și în cazul produselor cosmetice toate ingredientele chimice aflate în compoziția lor vor trece prin piele și vor ajunge în organism, generând același efect.

Tocmai de aceea este foarte util să avem foarte mare grijă la ceea ce intră în compoziția cosmeticelor pe care le folosim și să încercăm să le alegem pe cele mai naturale.

Care sunt cele mai importante beneficii ale produselor cosmetice bio?

 • Sunt alcătuite din ingrediente naturale, uleiuri, extracte, unturi obținute prin metode tradiționale de extracție și preparare.

 • Nu conțin parabeni, produse chimice de conservare, care sunt cauza a numeroase alergii, dermatite și chiar ale cancerului de piele.

 • Fiind alcătuite din ingrediente speciale, nu conțin substante alergenice sau iritante pentru piele.

 • Intră mult mai repede în piele și sunt mult mai ușor de asimilat decât produsele care conțin elemente chimice de îngroșare și conservare.

 • Sunt produse numai din ingrediente naturale pentru care nu s-au folosit îngrăsăminte sau pesticide și nu sunt testate pe animale, fiind astfel prietenoase cu mediul înconjurător.

Pentu a putea fi incluse în categoria de produse cosmetice organice, cosmeticele trebuie să satisfacă o serie de condiții extrem de stricte și exigente. Tocmai de aceea calitatea lor este întotdeauna garantată.

Pentru a vă bucura de toate beneficiile extraordinare ale cosmeticelor bio cumpărți din magazinul online Rfresh.ro!

Continue Reading

Afaceri

Canapele extensibile – soluții pentru orice interior

Published

on

By

Canapele extensibile

Piesa de rezistență a oricărui living primitor este canapeaua. Viu colorată sau în culori discrete, cu brate de lemn, metal sau îmbrăcate, din piele, înlocuitor sau tapițată, o canapea extensibilă este cea mai eficientă soluție pentru a îmbina esteticul cu funcționalul. Și alegerea va fi cu atât mai inspirată dacă optați pentru canapele extensibile Acaju!

De multe ori camera de zi poate deveni și dormitor pentru musafiri sau, dacă vorbim despre o garsonieră, este ambele lucruri în același timp. Tocmai de aceea o canapea extensibilă este soluția ideală pentru a dispune de tot confortul unui spațiu de locuire multifuncțional. Ea poate fi la fel de utilă și pentru un dormitor de tineret.

Canapele extensibile

De ce să optați pentru o canapea extensibilă?

Îmbinând cele doua aspecte esențiale ale oricărei piese de mobilier, respectiv estetică și funcționalitate, o canapea extensibilă este cea mai potrivită alternativă pentru a transforma camera voastră de zi într-un spațiu adecvat pentru a servi și drept dormitor. Având în vedere că o astfel de piesă de mobilier este astfel concepută încât să nu ocupe mai mult spațiu decât varianta sa obișnuită, alegerea unei canapele extensibile aduce următoarele avantaje:

 • este un produs versatil, ce permite decorarea unei camere în funcție de nevoi, fiind la fel de utilă atât în varianta normală, cât și în varianta extinsă;

 • asigură confortul necesar atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții;

 • fie că optați pentru o canapea de colț sau pentru una normală cu două sau trei locuri, sistemele disponibile la ora actuală sunt rezistente și oferă siguranță pe perioadă nelimitată;

Canapele extensibile

 • există variante de canapele extensibile care au cadru metalic și saltea, ceea ce oferă maximul de flexibilitate și un somn la fel de odihnitor ca cel dintr-un pat normal, bucurându-vă astfel la fel de mult de o sofa elegantă, cât și de un pat generos;

 • este o alegere ideală pentru spațiile mici, precum garsonierele, ce sunt folosite drept cameră de zi și dormitor;

 • sunt o alternativă inspirată și pentru o cameră de oaspeți, pe care o puteți utiliza drept birou sau drept spațiu pentru orice altă activitate preferați;

 • variantele și modelele diponibile la ora actuală sunt pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele;

 • în magazinele de specialitate sau online pot fi personalizate în funcție de spațiul disponibil sau în funcție de preferințele personale în materie de culori și design.

Canapele extensibile

De unde puteți achiziționa canapele extensibilele de calitate?

Preferabil este să căutați un magazin în care să puteți vedea și analiza cât mai multe tipuri. De multe ori modele disponibile sunt o sursă de inspirație deosebită. Pentru a fi siguri că luați întotdeuana cea mai bună decizie, uitați-vă cu atenție la dimensiunile și detaliile din descrierea produsului. Ele vă pot spune multe despre alegerea variantei celei mai bune.

Timpurile actuale sunt despre a alege comod, din confortul casei sau de la birou, iar cand un astfel de comportament este sustinut si de contextul creat de Acaju, prin care comanzi fara avans, platesti doar la livrare, poti testa canapeaua in confortul casei tale si daca nu te adaptezi la ea ii poti face retur in 30 de zile de la primire, orice ar spune sa alegi magazinul online Acaju.ro. Veti găsi la ei o gamă diversificată de canapele extensibile, potrivite pentru orice tip de amenajare. În plus, puteți beneficia și de consilierea de specialitate a unui reprezentant al magazinului.

Continue Reading

Afaceri

Greșeli care îți pot afecta campania de optimizare SEO

Published

on

By

Greșeli care îți pot afecta campania de optimizare SEO

La ora actuală există o cantitate impresionată de articole, tutoriale, ghiduri și filmulețe pe YouTube care ne învață să facem SEO. Găsești materiale disponibile pentru orice stadiu de începere a promovării. Însă, oricât de simplu ar părea din prezentarea etapelor ce trebuie parcurse, demersul nu este unul ușor de realizat. Pentru conceperea unor strategii eficiente este nevoie de ani de experință și de multă practică.

Procesul de optimizare SEO este un demers complex, ce implică multe aspecte și poate atrage în multe capcane pe cei care doresc să obțină rezultate spectaculoase rapid, fară să aibă rabdarea necesară să aplice corespunzător fiecare parte a strategiei. Tocmai de aceea în cele ce urmează îți propunem atenției câteva dintre greșelile, cele mai des întâlnite, ce trebuie evitate pentru a beneficia de o promovare SEO cât mai bună.

Greșeala SEO #1. Datorită informațiilor disponibile pe internet unora li se poate părea că promovarea SEO este un demers banal, ce poate fi realizat de către oricine, cu ceva cunoștințe din surse autorizate și cu curajul necesar de a porni de unul singur la drum. Într-adevăr, promovarea SEO presupune respectare anumitor procese clare, însă efiența lor este dată și de experința dobândită în timp. Tocmai de aceea, dacă dorești o promovare eficientă, apelează la o firmă specializată în realizarea de astfel de servicii.

Greșeala SEO #2. Nu căuta și nu accepta promisiunea unor rezultate eficiente și rapide.Rezultatele aplicării unor strategii SEO eficiente se văd după câteva luni bune. Iar dacă dorești obținerea mai rapidă a acestor rezultate îți faci iluzii. Unele campanii ppc pot face minuni pe termen scurt, dar dacă nu sprijini acest demers și cu o serie de elemente de stabilitate, tot ceea ce ai realizat se va duce rapid în momentul în care nu mai investești acele sume de bani. La fel de adevărat este și că promisiunile ce pot fi făcute de unele agenții sunt exagerate. Nicio agenție de marketing nu poate garanta obținerea unei poziți fruntașe în clasament, fară să treacă o anumită perioadă de timp.

Greșeala SEO #3. Lipsa unei auditări permenente a site-ului și a eficienței campaniei de optimizare SEO. Orice demers SEO trebuie să înceapă cu o auditare a site-ului, fiecare campanie trebuie monitorizată și văzut clar care au fost rezultatele. Este recomandat ca măcar o dată la 6 luni să realizezi un audit SEO al site-ului. Fară o măsurare constantă a poziției și eficineței aplicării unor strategii, întregul demers este lipsit de sens.

Greșeala SEO #4. Oferirea unei experiențe de accesare a site-ului neplăcută. Oricât am încerca să atragem vizitatori în site, dacă la primul contact cu acesta se lovesc de numeroase probleme, efortul este egal cu 0. Dacă site-ul se încarcă greu, dacă apar erori la acesarea anumitor pagini și dacă utilizatorul nu reușește să găsească ușor informațiile, serviciile sau produsele pentru care a intrat în site, atunci orice strategie am aplica, rezultatele vor continua să fie slabe.

Articolul: Greșeli care îți pot afecta campania de optimizare SEO poate fi citit în întregime pe Blog SEO România.

Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv18 ore ago

MAI “crapa” de deontologie profesionala/Seful IPJ Gorj- sex cu amanta si musamalizari ordinare in instanta, ca razbunare

A fost o  sedinta lunga…in cadrul Judecatoriei Motru….pana si judecatorul, nenea asta care decide si dispune ,, in numele legii”...

Exclusiv2 zile ago

Militianul paraditorilor de la DNA ST Ploiesti, muzica greceasca si dosarul fabricat directorului ziarului Incisiv de Prahova (I)

Politistul judiciar TOMA Ciprian de la DNA ST Ploisti este un politist obscur, din Campina, un „sifon” care a fost...

Exclusiv3 zile ago

“Decizia sectiei de procurori a CSM arata ca o proportie majoritara din aceasta NU DA DOI BANI PE LEGE”

Inteleg ca CSM, sectia de procurori, a respins cererea de suspendare a doamnei procuror Piturca, cea care, in baza unui...

Exclusiv4 zile ago

Doar in subsolul unei pagini se poate regasi interesul unei institutii europene in raport cu ingerintele grave in actul de justitie din Romania!

Am inceput timid cu un fast food plasat strategic intr-un loc urat, dar cu trafic mare. M-am gandit ca au...

Exclusiv5 zile ago

Creierul lui Kovesi in dosarul paraditorilor

Hai, ca poate se misca lucrurile in dosarul lui Lucica Onea si al lui Mircea „Portocala” Negulescu, unde cei doi...

Exclusiv6 zile ago

“Au ascuns totul ca să meargă şnur prin fals adopţia internaţională”/Incisiv de Prahova a avut din nou dreptate

Fetiţa de 8 ani din Baia de Aramă, adoptată de o familie din SUA, are un frate, aflat la rândul...

ExclusivO săptămână ago

Bă, Mateescule, în practica DNA erai azi și arestat preventiv! Ieși, dracului afară din magistratură și CSM, nu ți-e rușine?

Avocatul Aurelian Pavelescu a explodat de nervi după ce instanța supremă a admis, marți, cererea Secției pentru anchetarea magistraților și...

ExclusivO săptămână ago

Directorul RASP confirma acuzatiile UNPR Prahova la adresa primarului Dobre

Adriana Lascu, cumnata fostei şefe a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, lucrează, începând cu anul trecut, pentru una dintre companiile conectate la...

ExclusivO săptămână ago

” D’ale lu’ Caragiale……bree nenicule bree”…../ AGRAMAT la propriu fără dar și poate…

Și acum ,dorim să vă asigurăm de corectitudinea și imparțialitatea jurnaliștilor din redacția „Incisiv de Prahova ” față de toate...

Exclusiv2 săptămâni ago

ICCJ SI CONSTITUTIA ROMANIEI/CE CAUTA ACOLO?

General Dumitru Iliescu, fost șef SPP, preluare facebook: Cu putin timp in urma, Curtea Constitutionala a Romaniei a dat solutia...

Exclusiv2 săptămâni ago

FELICITARI IPJ ILFOV! IN URMA DEZVALUIRILOR ZIARULUI INCISIV DE PRAHOVA ORGANELE DE CERCETARE PENALĂ L-AU LUAT IN VIZOR PE ȘEFUL POSTULUI DE POLIȚIE BRĂNEȘTI

General Dumitru Iliescu, fost șef SPP, preluare facebook: Cu putin timp in urma, Curtea Constitutionala a Romaniei a dat solutia...

Afaceri2 săptămâni ago

Iridex Group Plastic a prezentat rezultatele implementarii proiectului de relansare a statiei de productie mase plastice

Iridex Group Plastic a prezentat recent rezultatele obtinute prin proiectul de relansare a statiei de productie mase plastice, proiect care...

Exclusiv2 săptămâni ago

Se poate constata existenta si persistenta unor decizii/hotarari la nivelul CSAT in afara cadrului legal aplicabil in Romania

Primul exemplu, primul act neconstituțional La inițierea legilor și actelor normative cu impact social deosebit (cum este si domeniul financiar,...

Exclusiv2 săptămâni ago

U.N.P.R Prahova sustine demersul viceprimarului Cristian Mihai Ganea

PETIŢIE, adresată tuturor partidelor politice, instituţiilor şi structurilor cu atribuţii/competenţe în asigurarea securităţii naţionale. STOP TRANSFORMĂRII REZERVIŞTILOR ÎN MASĂ DE...

Exclusiv2 săptămâni ago

Cum a fost posibila declasificarea unui document “STRICT SECRET” – a se vedea protocoalele clasificate fara emiterea unei Hotarari de Guvern?

Iată că premierul Viorica Dăncilă tocmai ce a demarat procesul de evaluare a membrilor propriului cabinet, ceea ce pentru Carmen...

Exclusiv2 săptămâni ago

Telekom incalca legea in mod repetat

LEGE Nr. 467 din 12 decembrie 2006 privind stabilirea cadrului general de informare şi consultare a angajaţilor ART. 1. Prevederile...

Știrile Săptămânii