Connect with us

Uncategorized

De luna aceasta, craiovenii pot beneficia de îngrijiri medicale la domiciliu

Published

on

  • Tratamentele medicale, perfuziile sau masajele de relaxare pot fi comandate acasă prin aplicația Beesers

Beesers, prima platformă tehnologică din România care oferă pacienților soluții și servicii integrate adaptate nevoilor acestora prin furnizarea de consultații și tratamente specializate la domiciliu este disponibilă și în Craiova.

Conform raportului publicat de Consiliul Concurenței, în 2019, între nevoia estimată și numărul total de pacienți care aveau nevoie de astfel de servicii, exista o acoperire generală de 7,9 %. Contextul pandemiei a făcut însă ca piața să se confrunte cu o creștere a numărului de bolnavi care au nevoie de îngrijiri medicale la domiciliu, procentul celor care beneficiază de acestea fiind în continuare foarte mic, mai ales din cauza accesibilității greoaie.

”Prin Beesers ne dorim să aducem consumatorilor de servicii medicale asistență de specialitate în confortul casei. În doar șase pași, clientul poate aduce acasă personalul medical într-o manieră predictibilă, trasabilă și monitorizabilă. Acesta are posibilitatea de a rezerva serviciul medical împreună cu specialistul în zile și la ore ferme conform schemei de tratament, poate fi informat în permanență cu privire la cine realizează vizitele medicale și, totodată, poate rămâne în contact permanent cu acesta. De asemenea, începem să ne adresăm consumatorilor cu pachete medicale și abonamente. Ne bucurăm de fiecare dată când reușim să atragem medici cu experiență alături de care construim pachete de monitorizare la domiciliu precum monitorizare cardio pentru o perioadă de 6 luni. Îmi doresc să îmbunătățesc accesul la servicii medicale deoarece este mai ieftin și mai facil să construiești tehnologie care să conecteze pacientul sau nevoile sale de tratament cu specialistul medical decât să construiești infrastructură spitalicească în formă fizică. ”, spune Ovidiu Tuduruță, fondator Beesers.

În prezent,  prin Beesers pot fi rezervate următoarele servicii: administrare medicamente pe cale orală, perfuzii, monitorizare parametri fiziologici, recuperare medicală (kinetoterapie, fizioterapie, masaj), injecții, recoltare analize de toate tipurile, recoltare teste Covid, îngrijire plăgi, tratamente escare, montare/schimbare sonde urinare, spălături profesionale pentru urechi, vaccin, servicii de consiliere psihologică. De asemenea, pacienții aflați sub tratament pot realiza o rezervare multiplă, care oferă acestora posibilitatea ca printr-o singură programare să obțină un pachet de servicii (pachet de recuperare a mobilității, de recuperare post traumatică, postoperatorie, post AVC, de recuperare post Covid sau pachet pregătire intervenții medicale) toate cu analize de sânge incluse.

În scurt timp, în platformă vor putea fi rezervate consultații pentru o gamă largă de specialități precum servicii medico-sociale sau servicii de acompaniere. În cazul consultului se va ține cont de infrastructura care poate fi demobilizată și transportată la domiciliul pacientului. De asemenea, în aplicație vor fi disponibile abonamente medicale pentru companii și se va implementa un modul digital de marketing afiliat.

Astfel, beneficiile Beesers pentru pacienți sunt nenumărate, începând cu posibilitatea ca programările consultațiilor/tratamentelor să fie efectuate și de către persoanele care nu locuiesc în același oraș sau în aceeași țară pentru pacienții aflați în România (ex: părinții sau bunicii cărora dorim să le asigurăm suport medical specializat) și ajungând până la funcția care îi oferă pacientului ocazia de a-și alege cadrul medical în funcție de experiența acestuia, dar și de rating-urile anterioare acordate de alți beneficiari.

Toți colaboratorii înscriși în platformă sunt acreditați de Ministerul Sănătații și au experiență semnificativă în mediul de stat sau privat. În portofoliul Beesers se regăsesc acum servicii medicale oferite de Vitanat SRL, primul furnizor din Craiova listat în platformă. Ne dorim, însă să mobilizăm și alți specialiști medicali care să se alăture cu disponibilitate în Craiova.

Aplicația, Beesers, poate fi descărcată din Google Play sau App Store, iar pentru a o accesa, utilizatorii trebuie doar să își creeze un cont sau să se conecteze cu adresa de Google/Facebook/AppleId. Mai departe pot alege din listă serviciul de care au nevoie și furnizorul dorit, având posibilitatea de a stabili ora și data prestării serviciului în cazul în care se dorește achiziția după consultarea costului. Ulterior, fiecare pacient va primi notificări pe telefon despre statusul comenzii.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Totul despre videochat in Bucuresti: asteptari, surprize placute si lectii

Published

on

videochat Bucuresti

Indiferent cat de multe detalii crezi ca ai cunoaste despre o activitate, acestea nu se compara cu informatiile obtinute de tine insati, din interior, printr-o experienta veritabila. Cu alte cuvinte, chiar daca ai citit mai multe articole despre videochat in Bucuresti sau daca ai prietene in domeniu, vei putea sa iti faci o parere obiectiva doar pe baza experientei proprii.

Vei constata ca unele asteptari iti vor fi implinite, altele depasite si ca, in acelasi timp, vei invata multe lucruri noi intr-un mediu profesionist, cum este cel de la Studio-20.ro.

Unde nu e loc de surprize?

Exista cateva privinte in care, cu siguranta, nimeni nu isi doreste surprize. Este vorba despre respectarea legii, in legatura cu care fiecare persoana vrea ca totul sa fie cat se poate de previzibil. Proverbul care spune ca „unde-i lege nu-i tocmeala“ se aplica intocmai.

Trebuie sa stii ca activitatea ca model de videochat Bucuresti se supune in totalitate legislatiei romanesti in vigoare. Tocmai de aceea, inca din prima zi de lucru este semnat un contract de artist-interpret, in care sunt prevazute clauze clare, cu drepturile si obligatiile fiecarei parti.

Apoi, de fiecare data cand se efectueaza o plata – adica de doua ori pe luna – iti este oferit un act aditional, in care sunt trecute toate detaliile posibile: incasarile realizate pe fiecare site in parte, procentul care iti revine din acestea, impozitele platite la stat si suma care iti este virata in contul deschis la orice banca din Romania doresti.

Surprize neplacute nu vei avea nici in ceea ce priveste respectarea confidentialitatii. Vei lucra ca model de videochat in Bucuresti sub protectia unui pseudonim, care nu ii va fi dezvaluit niciunei persoane din afara studioului. In plus, vei avea posibilitatea de a bloca persoanele care se logheaza dintr-o anumita zona geografica.

Inveti intr-o luna cat altii intr-un an!

In basmele copilariei, Fat Frumos crestea intr-un an cat altii in zece si ajungea atat de fermecator, incat la soare te puteai uita, dar la el ba. In acelasi mod te vei dezvolta si tu, odata ce faci primii pasi intr-un studio de videochat din Bucuresti. Se va asigura de acest lucru o intreaga echipa de profesionisti.

In chiar primele zile, o colega trainer iti va oferi toate informatiile necesare despre site-urile pentru adulti si iti va dezvalui diferite trucuri care te vor ajuta in timpul conversatiilor cu membrii site-urilor. Ea va face cu tine inclusiv joc de roluri, astfel incat sa te pregateasca cat mai bine pentru experienta reala din fata camerei.

Vei beneficia, de asemenea, de cursuri individuale de limba engleza, de cultura generala si de machiaj. Engleza este limba in care se desfasoara toate conversatiile de pe site-uri, astfel incat cunoasterea ei este neaparat necesara. Apoi, cultura generala te ajuta sa porti conversatii interesante si sa mentii atentia constanta a interlocutorilor.

Importanta cunostintelor de make-up este, la randul sau, evidenta. O femeie ingrijita va atrage intotdeauna atentia barbatilor, comparativ cu una care nu se ocupa de propriul aspect fizic. Tocmai de aceea, la studio vei primi lectii de machiaj si, daca este nevoie, chiar si de ajutor financiar pentru completarea trusei de make-up si a garderobei.

Prin urmare, te vei prezenta in fata camerei la fel ca o printesa si vei ajunge ca, intr-o perioada de doua pana la sase luni, sa beneficiezi de toate avantajele unui model de videochat Bucuresti, inclusiv de castigurile care iti vor asigura independenta financiara si prosperitatea!

 

 

Continue Reading

Uncategorized

Premiul pentru Cea mai bună actriță într-un rol principal, oferit de Aqua Carpatica, a fost câștigat de Diana Cavallioti. Câștigătorii Premiilor Gopo

Published

on

Premiul pentru Cea mai bună actriță într-un rol principal, oferit de Aqua Carpatica a fost câștigat de Diana Cavallioti pentru rolul Liliana Calomfir din filmul „5 minute”. Este al doilea trofeu Gopo câștigat de actrița Diana Cavallioti, informează businessphilosophy.ro.

Marți, 29 iunie, la Amfiteatrul Mihai Eminescu din București, cea de-a XV-a ediție a Galei Premiilor Gopo și-a împărțit trofeele în prezența a peste 500 de invitați. Cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din România a fost prezentat anul acesta de actorul Adrian Nicolae.

Actorii Costel Constantin, Andreea Grămoșteanu, Diana Cavallioti, Elvira Deatcu, Ioana Pavelescu, Irina Rădulescu, Maria Dinulescu, Rodica Lazăr, cineaștii Bianca Oana, Monica Lăzurean – Gorgan, Codin Maticiuc, Dorian Boguță și Radu Ciorniciuc, muzicienii Damian Drăghici și Bogdan Simion, precum și alpinistul Horia Colibășanu sunt doar câțiva dintre invitații ce au pășit pe covorul roșu al Galei Premiilor Gopo, a cărui gazdă a fost Amalia Enache.

Documentarul „Colectiv” (r. Alexander Nanau) și-a adjudecat trei statuete Gopo – Cel mai bun film de lungmetraj și Cea mai bună regie, premiu oferit de Banca Transilvania, precum și Cel mai bun montaj (Alexander Nanau, George Cragg și Dana Bunescu), în timp ce „Acasă” (r. Radu Ciorniciuc) și-a atribuit trofeele pentru Cel mai bun documentar, premiu oferit de Enel România, Cel mai bun film de debut și Cel mai bun sunet (Tom Weber, Andreas Mühlschlegel și Lukás Moudrý).

Patru trofee Gopo a câștigat „5 minute” (r. Dan Chișu): Cel mai bun actor în rol principal (Mihai Călin), Cea mai bună actriță în rol principal (Diana Cavallioti), premiu oferit de Aqua Carpatica, Cel mai bun actor în rol secundar (Emanuel Pârvu) și Cea mai bună actriță în rol secundar (r. Elvira Deatcu).

Premiile pentru Cel mai bun scenariu (Dorian Boguță și Loredana Novak), oferit de Dacin Sara, Cea mai bună muzică originală (Marius Leftărache, Matei Stratan și Cristina Chiosea) și Cele mai bune costume (Mălina Ionescu), premiu oferit de CELLINI – experții în diamante, bijuterii și ceasuri, au mers către „Urma” (r. Dorian Boguță).

„Tipografic majuscul” (r. Radu Jude) a câștigat două premii – Cele mai bune decoruri (Irina Moscu) și Cel mai bun machiaj și cea mai bună coafură (Bianca Boeroiu și Domnica Bodogan), iar „Dragoste 2. America” (r. Florin Șerban) premiul pentru Cea mai bună imagine (Oleg Mutu).

La categoriile de scurtmetraj, premiile au fost atribuite de „În noapte” (r. Ana Pasti) – Cel mai bun scurtmetraj de ficțiune, „Moartea și cavalerul” (r. Radu Gaciu) – Cel mai bun scurtmetraj de animație, „Cerbul a trecut prin fața mea” (r. Vlad Petri) – Cel mai bun scurtmetraj documentar, și Alma Buhagiar, care a câștigat premiul Tânără speranță pentru regia scurtmetrajului „Împreună”.

La categoria Cel mai bun film european, voturile profesioniștilor din cinematografie și ale criticilor de film au mers către „Sorry We Missed You”/ „În absența dvs.” (r. Ken Loach), distribuit de Independența Film, iar Premiul Publicului pentru filmul cu cel mai mare succes de box-office a fost acordat anul acesta lungmetrajului „Miami Bici”, regizat de Jesus del Cerro (553.941 spectatori și încasări de 11.610.679 lei).

Premiul RSC pentru cea mai bună imagine a fost acordat lui Pătru Păunescu pentru filmul “Bunic şi nepot”.

Momente memorabile pe covorul roșu, dar și în cadrul Galei, au fost prilejuite de prezența actorului Costel Constantin, omagiat cu Premiul Gopo pentru Întreaga Carieră, oferit de Apa Nova o companie Veolia, și scenografei și realizatoarei de costume Doina Levintza, căreia i-a fost acordat Premiul pentru Întreaga Activitate, oferit de Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural Expo Arte. De asemenea, două premii speciale pentru carierele lor deopotrivă excepționale și îndelungate au fost acordate criticului de film Magda Mihăilescu și sculptorului machetistului Enache Hărăbor.

Momentele muzicale ale serii au fost susținute de trupa OM LA LUNĂ, muzicianul și culegătorul de folclor Bogdan M. Simion și violoncelistul Andrei Cavassi.
Înregistrarea Galei Premiilor Gopo 2021 va fi difuzată pe 1 iulie, de la ora 20.30 pe PRO Cinema.

Gala Premiilor Gopo 2021 este organizată de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc împreună cu Asociația Film și Cultură Urbană, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, Dacin Sara și Babel Communications, în parteneriat cu Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural Expo Arte.

Sponsori principali: Apa Nova o companie
Veolia, Banca Transilvania, Cellini, Enel România
Sponsori: Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, IQOS, Țiriac Auto
Parteneri: Centrul Cultural Mihai Eminescu, Stella Artois, Caii de Letea, Conceptual Lab by Theo Nissim, Pop Cola, Gett’s

Continue Reading

Uncategorized

Cum poti obtine un efect spectaculos cu pigmenti? Sfaturi de la un makeup artist!

Published

on

pigmenti

Machiajul cu pigmenti poate fi considerat „cireasa de pe tort” atunci cand urmaresti obtinerea unui look impresionant. Acestia au devenit rapid extrem de indragiti de impatimitele in arta machiajului si se mentin in topul articolelor preferate din trusa de makeup. Folosind pigmenti de la melkior.ro vei iesi in evidenta la orice eveniment vei participa. Insa pe cat de simplu pare sa ii utilizezi, acestia au cateva secrete pentru o aplicare corecta si de efect.

 

Fiind farduri sub forma de pulbere, cu grad de acoperire mare si cu o intensitate a culorii cu mult peste fardurile obisnuite, necesita un pic de exercitiu practic pentru a-ti forma mana la trasarea machiajului.

 

Este posibil ca la inceput sa intampini unele dificultati la aplicare, sa imprastii produsul necontrolat de pe pensula sau sa nu reusesti acoperirea pleoapei in cel mai fericit mod. De aceea, joaca-te un pic cu cantitati mici de produs desenand mai intai pe pielea mainii si imprieteneste-te astfel cu textura acestuia.

 

Frumusetea acestui produs consta in versatilitatea oferita. Poate fi purtat atat la un machiaj de zi, cat si la unul de seara. Va arata oricand absolut spectaculos! Noii pigmenti de la Melkior Professional te vor ajuta sa realizezi lucrari fascinante, ducand arta machiajului la un alt nivel.

 

Pentru a sustine aceste afirmatii, specialistii iti pun la dispozitie produsele de tip Sparkles, fulgi Mermaid sau Unicorn dream si Cameleon. Lumina captata prin particulele stralucitoare din care sunt alcatuiti ofera pielii un aspect luminos. Nuantele cu diverse reflexii de la roz-verde, verde-auriu, albastru-auriu, rosiatic – aramiu, rosiatic – auriu, verde – rosiatic sau roz – mov te vor captiva iremediabil. Textura si culorile vibrante iti vor permite sa creezi machiaje glamour, dar si nude, in cazul in care vrei sa optezi pentru un look cat mai natural si luminos.

 

Aceste produse pot fi folosite de catre oricine, indiferent de varsta, de ten sau de forma ochilor. Iata cateva sfaturi venite din partea unui makeup artist, privind aplicarea corecta a produselor tale preferate de machiaj!

 

  • In primul rand, asigura-te ca ai o pensula moale si maleabila. Pentru o aplicare mai usoara, o poti umezi inainte de folosire prin pulverizarea unui fixator de machiaj;
  • Pentru o utilizare corecta, nu umezi prea tare pensula si nici nu o incarca cu produs. Foloseste intotdeauna cantitati mici;
  • Aplica pe pleoape o baza fixatoare sau o baza cremoasa rezistenta si fixeaza pigmentul cu pensula pe mijlocul pleoapei, apoi estompeaza-l discret catre coltul interior si exterior al ochiului.

 

Daca esti amatoare de smokey eyes, foloseste-te de calitatile elegante ale unor pigmenti pentru a obtine un machiaj deosebit. Atunci cand sunt aplicati pe un fard mat dintr-o nuanta mai inchisa decat a acestora, vor da luminozitate si stralucire.

 

Banalul eyeliner va imbraca o haina noua atunci cand vei folosi pudra de pigment pentru a trasa linia genelor. Un plus de autenticitate il vei obtine prin combinarea diferitelor nuante de pigmenti. Totul de depinde de creativitatea si de pofta ta de joaca. Exploreaza cu curaj acest univers colorat si stralucitor si da frau liber imaginatiei tale.

 

Desi unii makeup artisti folosesc acest produs si pentru evidentierea buzelor, producatorii nu recomanda acest lucru incepatorilor. Indepartarea de pe pleoape se face usor cu ajutorul demachiantului bifazic sau a apei micelare. Evita contactul cu ochii, inhalarea sau ingerarea produsului si nu il lasa la indemana copiilor.

 

Obtine cel mai frumos efect cameleonic cu ajutorul unor pigmenti de calitate. Bucura-te de cele mai vibrante nuante si ofera stralucire oricarui tip de machiaj abordat. Iesi din anonimat si obisnuieste-te sa lucrezi cu acesti prieteni de incredere, care te vor ajuta sa realizezi cele mai spectaculoase machiaje.

Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv18 ore ago

GRAV/Au innebunit B.C.C.O si D.I.I.C.O.T Prahova continuand „metehnele” procurorului Negulescu Mircea si/sau sunt pe „mana” cu un infractor pitit in haine de avocat ce tocmai a fost numit Presedinte al Comisiei de Arbitraj si Integritate al unui partid neparlamentar, de centru – dreapta, din Prahova/Inregistrari audio si DOCUMENTE/ Asteptam reactiile oficiale ale organelor de cercetare penala (I) – Ziarul Incisiv de Prahova

DNA a ratat intr-un nou dosar fabricat impotriva fostului primar din Targu Mures, Dorin Florea (foto). Dupa ce la finele...

Social2 zile ago

Cursuri de urgențe medicale în cabinetul stomatologic

Dacă ești la început de drum, și ești medic sau asistent, Asociația Succes în Educație și Sport vine în sprijinul...

Social2 zile ago

Cum să recoltezi și să faci injecții ca un profesionist? Vrei să capeți experiență în domeniul medical?

Recoltarea de probe bilogice, este o competență pe care toate cadrele medicale ar trebui să o învețe în cariera lor....

Exclusiv2 zile ago

Dacă procurorii au fost sesizați din ianuarie sau din aprilie 2021, de ce abia acum fac percheziții la City Insurance? – Ziarul Incisiv de Prahova

Revenim la reconstrucția stadionului Ilie Oană, templul fotbalului ploieștean, obiectiv care a devenit una dintre cele mai scumpe investiții din...

Social3 zile ago

Asociatia Succes in Educatie si Sport organizeaza noi cursuri de prim ajutor in Bucuresti, Cluj Napoca si Constanta.

Cursurile sunt sustinute de cadre medicale specializate in medicina de urgenta si sunt recomandate atat persoanelor care nu au studii...

Social3 zile ago

Share Ziua Mondială a Curățeniei – 20 de practici bune pentru mediu. #focustogreenecolife

Pe 23 septembrie se sărbătorește Ziua Mondială a Curățeniei, cu scopul de a inspira oamenii să curețe și să învețe...

Social4 zile ago

Alege excelenta in domeniul educational, alege Asociatia Succes in Educatie si Sport!

Asociatia Succes in Educatie si Sport este o organizatie non-profit, care promoveaza si sustine educatia si sportul din Romania. Principala activitate...

Sport4 zile ago

Dribling pe sub candelabre: Reginele baschetul 3×3 s-au încoronat la Palat! Alexandrion Group a susținut evenimentul!

România, pe locul doi la tineret! Baschetul 3×3 și-a încoronat duminică seara campioanele din circuitul mondial feminin într-unul dintre cele mai...

Sport5 zile ago

Cursuri autorizate de Instructor fitness și personal trainer

Sportul e pasiunea ta? Cum ar fi să fii mereu în formă și să câștigi bani în timp ce tu...

Afaceri6 zile ago

Succes Grup – Servicii Dedicate de Business pentru Companii

Succes Grup este o companie specializată în activități de presă și PR, software, consultanță, formare profesională, training, marketing și servicii...

videochat Bucuresti videochat Bucuresti
Uncategorized6 zile ago

Totul despre videochat in Bucuresti: asteptari, surprize placute si lectii

Indiferent cat de multe detalii crezi ca ai cunoaste despre o activitate, acestea nu se compara cu informatiile obtinute de...

Social6 zile ago

Aqua Carpatica are o compoziție minerală bogată care amplifică gustul vinului, spune Martin Riese

Secretul unui șpriț bun stă în echilibrul dintre vin, apă minerală și bule. O apă minerală de calitate, prin electroliții...

AfaceriO săptămână ago

AG Travel aduce paradisul mai aproape de tine

Ag Travel – de la idee la o vacanță de neuitat   Ag Travel  este o agenție tour-operatoare, ce are...

SocialO săptămână ago

Utilitatea și importanța cursurilor de prim ajutor

De ce este importantă cunoașterea acordării manevrelor de prim ajutor ? Cunoștințele de prim ajutor sunt vitale atât la nivel...

SocialO săptămână ago

Curs de urgențe medicale în cabinete stomatologice

Ești medic stomatolog  și ai nevoie să intervii  eficient  în cazul în care pacientul tău prezintă afecțiuni ce  necesită intervenția...

Eveniment2 săptămâni ago

DJ DEGIANNY continua sa isi incante fanii cu noi mixuri de senzatie!

… house, progressive house, electro, edm, trance, festival sunt parte a DJ DEGIANNY – muzica fiind cea mai mare pasiune...

Știrile Săptămânii