Connect with us

Afaceri

Motive pentru care trebuie să apelați la un make up artist pentru ziua nunții

Published

on

Antica Studio

Dacă planificați o nuntă, probabil că v-ați ocupat de lucrurile importante, cum ar fi găsirea unui loc de desfășurare și selectarea unui furnizor de mâncare. Dar mai sunt încă o mulțime de detalii la care trebuie să te gândești – și unul dintre cele mai importante este modul în care vei arăta în ziua cea mare.

Dacă aveți deja un make-up artist, e minunat! Dacă nu, iată câteva motive pentru care merită să angajezi pe cineva:

 1. Un make-up artist profesionist știe ce funcționează pentru tipul tău de piele și îți va da cele mai bune sfaturi despre cum să arăți uimitor pentru evenimentul tău viitor.
 2. Angajarea cuiva te poate ajuta să te pregătești mai repede și să te simți mai încrezătoare cu privire la felul în care arăți în fața tuturor acelor invitați.
 3. Un make-up artist profesionist știe cum să aplice machiajul astfel încât să arate natural, dar radiant – combinația perfectă pentru orice mireasă!

Pregătirea nunții este extrem de stresantă și epuizează energie

Cel din urmă lucru pe care o mireasă își dorește să-l facă este să adauge mai mult stres situației cu sarcini noi, cum ar fi să petreacă ore întregi pe Pinterest căutând inspirații de machiaj pentru ziua nunții și să facă singură machiajul care îi place.

Pregătirea ar trebui să fie un moment distractiv, așa că de ce să adăugați stres și să vă dați seama că inspirațiile pe care le-ați ales nu se potrivesc cu aspectul general final? Păstrați stresul departe și angajați un make up artist profesionist.

Multe femei cred că machiajul nu poate arăta natural, așa că preferă să renunțe la el și să nu poarte nimic în ziua nunții. Obiectivul machiajului în ziua nunții nu este să arăți ca altcineva, ci să-ți sporești frumusețea naturală. De asemenea,în ziua nunții, veți fi fotografiată toată ziua (și seara). Ar trebui să arătați cât mai bine pentru pozele care vor fi făcute și acestea vor fi amintirile rămase din această zi frumoasă.

Realizarea machiajului de către un artist de machiaj profesionist vă va permite să aveți un ten perfect, să arătați proaspăt, să evitați pielea strălucitoare, să reduceți semnele de oboseală, să vă faceți ochii și buzele să iasă în evidență.

Cerințe specifice pentru machiaj

 • să arate cât se poate de natural
 • să vă îmbunătățească trăsăturile
 • să arate bine în realitate și în poze
 • să se potrivescă stilului și rochiei
 • să dureze toată ziua

Produsele obișnuite de machiaj și tehnicile de machiaj personale ar putea să nu vă poată ajuta să obțineți toate acestea.

La fel ca și în cazul rochiei, ar trebui să rezervați o probă la un salon make up. Obiectivul procesului este, așa cum spune numele său, să încercați un look de machiaj, dar și să vedeți cum vă reacționează pielea și să creați o legătură cu makeup artistul tău.

Mireasa poate vedea cum arată în realitate, iar make up artistul cum reacționează pielea la produsele de pregătire a pielii și de machiaj. De asemenea, se pot face ajustări dacă este necesar și se poate vedea cum arată machiajul în diferite momente ale zilei. Într-adevăr, nu va arăta la fel la răsărit, prânz sau seara.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Why the design of your business is the most important | uniquemonsters.com

Published

on

Let’s say that you decided to become an entrepreneur. You quit your job at a big company, you saved some money that will take you through the first and the most difficult period – the beginning – you already have a passion and you are skilled enough to make money out of it. But how to get started? Let’s say that you are looking into developing a modern minimalist business but there are still many things that you have to figure out. You sit there every night, looking at the ceiling and thinking about how great your life will be in the future.

 

Now, if you are an overthinker, just give it a break. I’m an overthinker as well, I know that it feels impossible to stop the urge of thinking and rethinking everything one million times until you find out the “hidden truth”, but if you want to start a business you’ll have to work on a way to stop it and focus on one thing at a time.

 

Take a sit, take a pen and a paper and start to write. Build your plan step by step. Do you want to become a logo designer pro as a freelancer or do you want to start a company and hire some other designers that will help you with it? Do you want to be a programmer, an engineer or anything else? Just write it on that piece of paper. After you wrote the main goal, divide it into smaller steps that are easier to achieve. After everything is planned, start working on it.

 

Every person who created a business has a main goal: to get customers. Now, look at yourself when discovering a new business or product that you’ve never heard about earlier. What are the things that will convince you to buy that one? If you used to buy a product from a company that you’ve known for years, why would you start buying from a start-up who just launched the same product? There are many things that will make a difference in your decision.

 

Besides the quality of the product and the price, who are also very important, there is also the way that your website looks. Consider investing into a webdesign logo and build the perfect brand image of your company. This is the first thing that new possible customers will see, this is what can convince them to buy your product instead of others. 

 

There was a time when I also neglected this part and even if I was very proud of my product, I knew that I was qualitative, it had the right price but people still wouldn’t buy out. The reason? I didn’t pay attention to the way it looked and even if I knew that it was worth it, the customers didn’t know that, so you have to use the design, marketing and brand image to inspire them, to make them trust your company and to buy from you.Continue Reading

Afaceri

Formație de nuntă cu muzică live | formatialaurentiucaldararu.ro

Published

on

 Deci ai rezervat locul și ei se vor ocupa de mâncare și flori pentru tine, ce va urma? Următoarea ta datorie ar putea fi să angajezi o trupă care se bucură de o popularitate aproape egală cu DJ-urile de nuntă și formațiile de nuntă. A decide ce fel de divertisment să ai la nuntă ta poate fi o sarcină descurajantă. Există trei motive convingătoare pentru a angaja o formație nuntă 2022. Formațiile pot adăuga entuziasm și atmosferă la nunta ta și sunt unul dintre cele mai evidente motive de angajare. Nimic nu face ca inima să pompeze sângele mai tare ca muzica live, iar spectacolele live sunt întotdeauna mai interesante decât muzica preînregistrată. Dacă aveți o nuntă tematică, alegerea unui concept de trupă care întruchipează acest lucru și punerea în practică poate ajuta la legarea întregului eveniment.

 Al doilea avantaj al angajării unei formații este că va avea un impact estetic asupra nunții tale. Acesta va oferi un punct focal pentru evenimentul dumneavoastră și va oferi oaspeților ceva de urmărit. Un DJ poate oferi un spectacol de lumini, dar puțini se pot compara cu muzicienii cântând live chiar în fața ochilor tăi. Pe lângă muzică, majoritatea trupelor se îmbracă și oferă spectacole grozave. Le poți cere oricând să poarte ceva special care să se potrivească cu tema ta. Un ultim motiv pentru a angaja o formație este că acestea ar putea ajuta la planificarea sărbătorii.

O formație este mult mai apreciată în comparație cu un DJ

Începutul și sfârșitul setului dumneavoastră de trupă vor fi mult mai pronunțate decât începutul și sfârșitul setului DJ, care de obicei continuă până la sfârșitul nopții. Există un CD care ascunde pauza, dar setul DJ continuă de obicei până seară, și se încheie cu o pauză ascunsă pe un CD. Luați în considerare un set, apoi aruncați buchetul, altul urmat de tăierea tortului, și petrecerea să poată continua la fel de plăcut ca până atunci. Este foarte importantă muzica, la fel cum este și localul sau rochia de mireasă. Fiecare eveniment este unic, la fel și nunta care urmează să se petreacă.

Muzica este diferită pentru primul tău dans care poate fi de neuitat. Este timpul să trecem de la cântecele tradiționale de nuntă pe care toată lumea le-a auzit, și, în schimb, vânează o muzică unică care se potrivește stilului tău de nuntă și, cel mai important, sentimentelor tale pentru viitorul soț sau soție. Deci, dacă cauți acea muzică unică, vei găsi cu siguranță pe un formație nuntă 2022 repertoriu, care să se poată face primul tău dans unic pentru familia și prietenii tăi, verifică cele mai bune melodii alternative pentru un prim dans uimitor.

Verificați din timp pentru a vedea dacă sunt dispuși să-și prelungească setul dacă este necesar. Ce muzicieni vor cânta, sau dacă sunt aceleași pe care le-ai mai văzut. Ce fel de echipament va aduce trupa și dacă au echipament de rezervă și suficientă asigurare. Asigură-te că tu și trupa ta aveți un contract oficial care acoperă toate aceste puncte.

https://www.youtube.com/watch?v=u3b1X_Uc2s0

Continue Reading

Afaceri

Transformă un simplu suport de vinuri într-o piesă centrală pentru camera ta de zi

Published

on

By

Leuk Home

Rafturile pentru vinuri sunt adesea folosite la subsol sau în garaj, dar pot fi, de asemenea, un plus frumos pentru camera de zi. Aveți nevoie doar de puțină creativitate și de câteva abilități de bază în tâmplărie.

Primul lucru de care veți avea nevoie este un raft pentru vinuri. Dimensiunea sufrageriei dvs. va determina câte sticle puteți expune la un moment dat – vă recomandăm să începeți cu un raft pentru o singură sticlă și să avansați de acolo pe măsură ce vă simțiți mai confortabil cu proiectul.

În continuare, alegeți câteva piese de mobilier care vă plac, dar pe care nu le mai folosiți. Veți dori ca acestea să fie rezistente, de preferință din lemn sau metal și, de preferință, să nu fie prea mari (pentru a nu vă aglomera sufrageria). Îți recomandăm să încerci să găsești ceva care să se potrivească cu schema de culori a spațiului tău, dar dacă acest lucru nu este posibil, nu-ți face prea multe griji – poți oricând să vopsești mai târziu!

Acum este timpul pentru partea distractivă: asamblarea tuturor lucrurilor! Luați niște șuruburi și burghie și începeți să vă fixați noul suport pentru vinuri în noua sa casă din sufrageria dvs. Când vine timpul pentru vopsire, asigurați-vă că alegeți o culoare care să se coordoneze cu toate celelalte lucruri din cameră. Acest lucru este valabil doar dacă sunteți priceput la aceste lucruri, altfel puteti achiziționa oricând un suport pentru sticle de vin elegant din magazinele cu decorațiuni home.

7 motive excelente pentru care ar trebui să încorporezi suporturi pentru sticle în decorul tău

 1. Arată foarte bine!
 2. Păstrează sticlele în siguranță.
 3. Îți permit să expui diferite tipuri de sticle deodată, astfel încât să ai la dispoziție mai multe băuturi la un moment dat.
 4. Suporturile pentru sticle sunt o modalitate excelentă de a vă arăta simțul stilului și gustul!
 5. Acestea facilitează depozitarea sticlelor într-un mod ordonat.
 6. Îți oferă un loc convenabil pentru a lăsa sticla ori de câte ori nu o folosești.
 7. Oferă sufrageriei dvs. un aspect mai modern, contemporan, care cu siguranță vă va impresiona prietenii!

Suporturile pentru sticle pot fi folosite într-o varietate de moduri, de la agățat pe perete până la așezat pe podea. De asemenea, vin într-o mare varietate de stiluri – de la accente rustice până la modele moderne și elegante. Vei putea găsi unul care să se potrivească perfect cu stilul casei tale.

Sticlele pot fi costisitoare, mai ales dacă sunt vinuri sau băuturi spirtoase de înaltă clasă. A le avea expuse adaugă un pic de caracter casei tale, dar înseamnă, de asemenea, că ai ceva valoros așezat pe blat sau pe măsuța de cafea, unde oricine ar putea să le răstoarne din greșeală. Suporturile pentru sticle sunt concepute special pentru acest lucru – acestea vă vor păstra sticlele în siguranță, permițându-le în același timp să fie vizibile, astfel încât toată lumea să vadă ce fel de băuturi sunt disponibile atunci când trec pe aici!

Idei despre cum să încorporezi suporturile pentru sticle în living

1) Agățați-le de tavan

2) Folosește-le ca piese de centru pe mese

3) Montează-le pe un perete

Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Afaceri2 ore ago

Why the design of your business is the most important | uniquemonsters.com

Let’s say that you decided to become an entrepreneur. You quit your job at a big company, you saved some...

Afaceri3 ore ago

Formație de nuntă cu muzică live | formatialaurentiucaldararu.ro

 Deci ai rezervat locul și ei se vor ocupa de mâncare și flori pentru tine, ce va urma? Următoarea ta...

Exclusiv20 de ore ago

„POLIȚIȘTII MAI IEFTINI CA DOBITOACELE”

De multă vreme Guvernul îi înconjoară pe polițiști cu dragostea pușcăriașului. Ne-au lucrat la drepturi salariale, s-au repezit și la...

Exclusiv2 zile ago

Deschiderea sezonului estival ”LITORAL 2022” începând cu data de 13.07.2022 la Centrul de pregătire și recuperare/refacere a capacității de muncă “Meridian”-Mamaia din subordinea MAI

La data de 04.06.2022, Incisiv de Prahova dezvaluie in exclusivitate cum „Directorul adj. SDRP – Radu BOBOC de la Penitenciarul...

Exclusiv3 zile ago

Conducerile A.N.P. și Ministerului Justiției au luat deja primele măsuri in urma dezvaluirilor ziarului Incisiv de Prahova

La data de 04.06.2022, Incisiv de Prahova dezvaluie in exclusivitate cum „Directorul adj. SDRP – Radu BOBOC de la Penitenciarul...

Exclusiv4 zile ago

Dosarul de urmarire penala privindu-l pe inculpat impreuna cu acordul de recunoastere a vinovatiei au fost inaintate la Tribunalul Bucuresti cu propunere de a se mentine masurile asiguratorii luate in cauza

Înalta Curte de Casație și Justiție, Secția Penală, a reconfirmat faptul că, atât cele două cliente pe care am avut...

Exclusiv5 zile ago

„Mirosul” a ajuns la DNA si instanțe/INSTANȚA SUSPENDĂ CONCURSUL PENTRU DIRECTORI!

Ne amuză să-i vedem cum invocă lipsa ”dialogului social”, pe care am criticat-o DOAR noi (SPR Diamantul) în timpul protestelor...

Exclusiv6 zile ago

Fostul judecător Daniel Morar confirma dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova din anul 2017/Centrul de interceptări al SRI nu există legal si toate înregistrările făcute de SRI prin CNIC din 2002 încoace sunt ilegale!

Ne amuză să-i vedem cum invocă lipsa ”dialogului social”, pe care am criticat-o DOAR noi (SPR Diamantul) în timpul protestelor...

încălzire în pardoseală încălzire în pardoseală
Social7 zile ago

Ce trebuie să știi despre sistemul de încălzire în pardoseală

Considerat de toți a fi o noutate din ultima vreme, sistemul de încălzire în pardoseală datează de fapt din anii 1950. Chiar...

ExclusivO săptămână ago

Niște orgolii pe care IGPR a știut să le exploateze dintotdeauna

Ne amuză să-i vedem cum invocă lipsa ”dialogului social”, pe care am criticat-o DOAR noi (SPR Diamantul) în timpul protestelor...

EvenimentO săptămână ago

Fenomenul Luis Gabriel a lansat o piesă nouă numită „Vagabond”!

Industria muzicală din România şi-a descoperit o nouă stea. Luis Gabriel este un tânăr foarte talentat care a luat România...

SocialO săptămână ago

De ce să alegi încălzire în pardoseală pentru casa ta

Confort de utilizare, discreție a echipamentului, economie de energie… Sistemele de încălzire în pardoseală sunt atractive datorită avantajelor pe care le oferă...

SocialO săptămână ago

Trendurile si avantajele usilor si ferestrelor cu profile PVC in anul 2022

Cererea tot mai mare pentru tamplarie bine proiectata cu profile PVC a dus la progrese in calitatea, functionalitatea si textura...

SocialO săptămână ago

Avantajele creării unui magazin online

Având în vedere evoluția tehnologiei din ultimii ani, majoritatea antreprenorilor și-au dezvoltat afacerile și în sfera digitală. Primul pas către...

ExclusivO săptămână ago

FPTR : „Banii de promovarea turismului vor fi pe mâini sigure”

Astăzi, în ședința de Guvern, la art.II pct.2 de pe ordinea de zi, s-a aprobat Proiectul de Ordonanță de Urgență...

SocialO săptămână ago

Ralflo și Simona Nae colaborează după opt ani pentru „Ca Va”! Cum a învățat Simona Nae franceza de la Ralflo!

În urmă cu opt ani, Ralflo şi Simona Nae colaborau pentru prima oară, înregistrând piesa „Doar Tu” care s-a bucurat...

Știrile Săptămânii