Connect with us

Uncategorized

ADATA prezintă la Computex 2024 inovații pentru un viitor sustenabil

Published

on

Tematica ADATA pentru 2024 este Inovează astăzi, îmbrățișează ziua de mâine”

ADATA Technology, lider mondial în domeniul modulelor de memorie și memoriilor flash, face echipă cu brandul său de gaming XPG și cu cel de stocare încorporată de nivel industrial ADATA Industrial pentru Computex Taipei 2024, în perioada 4-7 iunie. Tematica ADATA pentru 2024 este „Inovează astăzi, îmbrățișează ziua de mâine”. În cadrul expoziției, ADATA prezintă produse din trei categorii majore, legate de viziunea și angajamentul de a conduce inovația și inițiativele durabile. Aceste categorii includ „AI Computing”, „Sustenabilitate și inovație” și „Realitate imersivă”.

Ambasadorul ADATA și al mărcii XPG, Mera, va avea o apariție surpriză în secțiunea „AI Computing”. ADATA va prezenta primul laptop de gaming AI din lume echipat cu un SSD de până la 24TB și 96GB de DRAM, DDR5 8000 R-DIMM overclock-ate pentru gestionarea sarcinilor de calcul masive și procesarea datelor, precum și o linie completă de soluții de stocare Express Card care promovează dispozitivele mobile AI. De asemenea, ADATA va expune diverse produse de înaltă performanță care continuă să conducă tendințele de sustenabilitate în secțiunea „Sustenabilitate și inovație”, inclusiv singurele soluții de răcire inovatoare complete din industrie și o gamă completă de produse de stocare ecologice, realizate din materiale reciclate. Alte puncte de atracție vor include familia de șasiuri de gaming INVADER X, câștigătoare ale premiului iF Design Award 2024 și componente de gaming care combină disiparea optimizată a căldurii, conștientizarea problemelor de mediu și aplicarea tehnologiilor viitoare. Secțiunea „Realitate imersivă” prezintă un nou PC portabil de gaming, XPG NIA, o gamă completă de produse și periferice de gaming, precum și cele mai puternice SSD-uri externe și periferice mobile din industrie. Pentru a facilita participarea consumatorilor din întreaga lume la expoziție, ADATA va lansa simultan, începând cu 4 iunie, evenimentul COMPUTEX online, permițând consumatorilor să experimenteze întreaga gamă de produse ADATA de top din industrie!

„AI Computing” – nou eră de stocare inteligentă AI

ADATA combină tehnologia de ultimă generație cu ambasadorul mărcii XPG, Mera, în secțiunea „AI Computing”. Acest personaj virtual AI se bazează pe un aspect realist, combinat cu un model de limbaj intern. Această tehnologie necesită componente de calcul AI de înaltă performanță și dezvăluie investiția cuprinzătoare a ADATA în domeniul AI, inclusiv stații de lucru inteligente, memorie overclockată, carduri de memorie, laptopuri pentru jocuri și soluții industriale.

Stația de lucru inteligentă cu inteligență artificială XPG DEFENDER WS L se remarcă prin capacitățile sale superioare de procesare și prin șasiul revoluționar de reducere a zgomotului. O versiune axată pe dezvoltarea AI a laptopului XPG XENIA 15G este echipată cu până la 24TB de stocare pe SSD și 96GB DRAM, oferind utilizatorilor viteze și capacitate de procesare a datelor de neegalat. ADATA prezintă, de asemenea, memorii DDR5 8000 R-DIMM overclockate, concepute pentru a face ca modelele AI să ruleze mai rapid și mai lin. În plus, produsele de memorie LPCAMM2 de ultimă generație de la ADATA sunt soluții de memorie de înaltă performanță ideale pentru gestionarea PC-urilor AI și a sarcinilor de lucru complexe. Acestea sunt conforme cu standardele JEDEC și dispun de cele mai recente tehnologii și noi arhitecturi de proiectare. Prin utilizarea circuitelor integrate DRAM LPDDR5/5X, acestea pot atinge viteze de până la 7.500 MT/s. Aceste produse sunt disponibile în diferite capacități, inclusiv 16GB, 32GB și 64GB. În viitor, acestea vor fi aplicate la computerele personale, la stațiile de lucru de înaltă performanță pentru jocuri și chiar în centrele de date, ca o opțiune de înaltă performanță, foarte fiabilă și cu un consum redus de energie, care aduce o schimbare revoluționară în ecosistemul PC.

În prima jumătate a anului 2024, ADATA a început oficial să producă în masă carduri de memorie microSD SD7.1 Express cu viteze de citire/scriere de până la 800/700 MBps. De asemenea, a lansat carduri de memorie SD8.0 Express cu viteze de citire/scriere care ating 1.700/1.200 MBps, atingând viteze PCIe SSD și îmbunătățind considerabil performanța dispozitivelor mobile AI. În prezent, ADATA Technology este singura marcă de top care oferă soluții complete de stocare Express Card.

În ceea ce privește spațiul de stocare de nivel profesional, ADATA Industrial acordă prioritate calculului AI prin cele trei avantaje cheie de bază: „conectivitate perfectă a datelor, viteză sporită de mare viteză și sisteme de securitate consolidate”. Diferitele produse de stocare BiCS5 3D(e)TLC, SSD-urile de clasă enterprise cu DWPD ridicat și SSD-urile NVMe Gen4/Gen5 de clasă enterprise cu performanțe extrem de ridicate demonstrează avantajele puternice ale ADATA în domeniul cercetării și dezvoltării de produse și tehnologii. În același timp, va fi prezentată o varietate de module de memorie de calitate industrială pentru a îmbunătăți precizia și eficiența transferului de date AI și pentru a promova în continuare dezvoltarea AI computing.

„Sustenabilitate și inovație” – Liderul industriei de răcire declanșează revoluția produselor ecologice

ADATA și-a demonstrat capacitățile sale puternice de cercetare și dezvoltare în domeniul răcirii și continuă să fie liderul industriei în lansarea celor mai complete soluții de răcire pentru DRAM și SSD pentru a remedia problemele termice cauzate de stocarea turbo-rapidă, inclusiv un „strat de disipare a căldurii”, „răcire cu lichid”, „răcire cu aer” și „utilizarea de materiale inovatoare”. Modulul de memorie DDR5 XPG LANCER NEON RGB utilizează tehnologia de acoperire cu strat de disipare a căldurii pe PCB, un radiator format din materiale PCR reciclate în proporție de 50% și un proces IMR (in-mold transfer) ecologic pentru a deveni primul modul de memorie RGB ecologic disponibil pe piață. Project NeonStorm PCIe Gen5 SSD, unul dintre favoriții juriului premiului Computex BC Award din acest an, adoptă un sistem patentat de răcire activă dublă, care combină o conductă de aer din aliaj de aluminiu cu două straturi, un sistem de răcire cu lichid și ventilatoare duble pentru a crește eficiența de răcire a acestui SSD Gen5 cu 10%. SSD-ul LEGEND 970 PRO PCIe Gen5 se mândrește cu o viteză de citire/scriere continuă de până la 14.000/12.000 MBps, utilizând un radiator din aluminiu extrudat cu două straturi și un microventilator intern pentru a evacua rapid energia termică de la fiecare capăt al aripioarelor sale, crescând performanța de disipare a căldurii cu până la 20%. SSD-ul Project NeoCool PCIe Gen4 nu este doar uimitor la vedere, ci utilizează și noi materiale compozite din grafen pentru a crea o soluție inovatoare de disipare a căldurii pentru SSD.

ADATA continuă să promoveze protecția mediului și să aprofundeze angajamentul față de operațiunile sustenabile cu carcasa EC600 de 2,5 inchi pentru HDD/SSD, din care 85% este plastic reciclat, ceea ce reduce efectiv emisiile cu 74%. Discul de 2,5 inchi din interiorul carcasei primește o nouă viață, prelungind astfel ciclul de viață general al produsului. Cea mai recentă unitate flash UC320 poate fi văzută, de asemenea, la expoziția din acest an. Se preconizează că aceasta va conține 85% plastic PCR, reducând emisiile de carbon cu 68%.

Șasiul de gaming XPG INVADER X mid-tower a câștigat premiul iF Design Award 2024 pentru caracteristicile sale ecologice. Carcasa este preinstalată cu ventilatoare cu rotire inversă pentru a optimiza performanța de răcire și a asigura o temperatură de funcționare rece, în timp ce designul său simplu redefinește estetica jocurilor. XPG și-a extins linia de soluții de răcire pentru a include inovații precum coolerul pentru CPU XPG HYDRO și HURRICANE MAG. Pentru a completa gama existentă, XPG prezintă, de asemenea, coolerele LEVANTE II AIO și VENTO 120 ARGB PWM, oferind astfel o multitudine de opțiuni de construcție de PC-uri ecologice.

„Realitatea imersivă” – Îmbunătățiri cuprinzătoare pentru jocuri și stil de viață cu tehnologie inteligentă

Pe lângă gama completă de periferice mobile destinate simplificării stilului de viață al consumatorilor din întreaga lume, ADATA XPG va lansa la Computex 2024 și un dispozitiv portabil pentru jocuri. Uimitoarea capodoperă XPG, noul XPG NIA, combină ergonomia superioară cu un design de calcul circular, pentru a crea o experiență ultra-confortabilă, astfel încât jucătorii să se poată juca non-stop sau să poată modela dispozitivul după bunul plac. XPG NIA va fi, de asemenea, un pionier în utilizarea tehnologiei de urmărire a ochilor EYEWEAR, care vă permite să vă bucurați de cea mai bună experiență de joc imersivă de oriunde!

XPG prezintă o gamă completă de șasiuri pentru gaming din familia INVADER X, lansată recent, inclusiv INVADER X BTF, INVADER X PRO BTF și INVADER X MINI. De asemenea, vizitatorii vor descoperi și noile tastaturi de gaming SORCERERER și SORCERER MINI, prima cască de gaming echilibrată din lume, PRECOG STUDIO, și edițiile speciale Xtreme Saga ale mouse pad-ului FRONTLINE XL. De asemenea, la expoziția din acest an puteți vedea întregul portofoliu XPG de surse de alimentare conforme cu ATX 3.0 și ATX 3.1, inclusiv cea mai bună sursă de alimentare de top FUSION 1600W Titanium, proiectată în colaborare cu DELTA Electronics și prima sursă de alimentare SFX Platinum PSU de la XPG.

Utilizarea unificată a interfeței USB-C revoluționează încărcarea dispozitivelor mobile, precum și stocarea și salvarea fișierelor masive. ADATA a introdus o serie de SSD-uri externe Type-C pentru a satisface cererea tot mai mare de conexiuni fără întreruperi între dispozitive, inclusiv cele mai recente modele pe USB4: SE920, SE880 de mare viteză și SD810 robust.

Despre ADATA – Inovăm viitorul

ADATA Technology este al doilea mare producător mondial de memorii DRAM și de unități de stocare solid state drive de marcă, ocupând locul 19 în topul celor mai bune mărci globale din Taiwan. Principalele linii de produse ale ADATA includ module de memorie, unități SSD, alte produse de memorie de calitate pentru consumatori și soluții industriale. De asemenea, compania s-a extins și în domeniul vehiculelor electrice, al roboților AI AMR și al jocurilor cu marca sa XPG. De-a lungul anilor, produsele ADATA au obținut o largă recunoaștere internațională, inclusiv premii iF Design, Red Dot Design și Taiwan Excellence. ADATA a fost, de asemenea, onorată pentru angajamentul său față de bunăstarea angajaților și responsabilitatea socială corporativă, inclusiv cu premiul „Great Place to Work Certification™” pentru birourile sale din Taiwan, SUA, Brazilia și Mexic, precum și cu premiile „Best Workplaces in Asia™”, „Best Workplaces in Greater China™” și „Best Workplaces in Taiwan™”. Începând cu anul 2020, ADATA a fost recunoscută în mod continuu cu premiile „Asia Responsible Enterprise Awards” și „Best Companies to Work for in Asia”. Pasărea colibri este simbolul mărcii ADATA. Ea reprezintă agilitatea și eficiența companiei, precum și urmărirea inovației și angajamentul acesteia de a crea un stil de viață mai colorat și mai inteligent pentru toți oamenii. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.adata.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Succesul Antreprenorial în Era Digitală: Sfaturi și Strategii pentru Femei de Afaceri

Published

on

By

Femeile antreprenor au oportunități vaste pentru a-și dezvolta afacerile și a-și extinde influența. La SecurMeNow, suntem dedicați succesului femeilor antreprenor, oferind soluții inovatoare și sprijin constant pentru a transforma viziunea ta în realitate. Ne angajăm să te ajutăm în dezvoltarea afaceri și să îți maximizezi potențialul în era digitală. Cu ajutorul serviciilor noastre, optimizăm prezența ta pe motoarele de căutare, folosind tehnologii moderne necesare pentru a eficientiza operațiunile și a îmbunătăți relațiile cu clienții.

Cum Te Putem Ajuta?

• Creare de Site-uri Profesionale: Oferim servicii de dezvoltare a unor site-uri web atractive și funcționale, care reflectă identitatea unică a afacerii tale. Echipa noastră de designeri și dezvoltatori colaborează strâns cu tine pentru a înțelege nevoile și obiectivele afacerii tale. Ne asigurăm că site-ul tău nu doar arată bine, ci funcționează optim și este ușor de navigat pentru utilizatori.

• Optimizare pentru Motoarele de Căutare (SEO): Vizibilitatea online este esențială pentru succesul oricărei afaceri. Implementăm strategii avansate de SEO pentru a îmbunătăți clasamentul site-ului tău în motoarele de căutare, atrăgând astfel un trafic mai mare și clienți noi.

• Utilizarea Tehnologiilor Moderne: Tehnologiile de vârf, precum CRM și ERP, sunt esențiale pentru eficientizarea operațiunilor și îmbunătățirea relațiilor cu clienții. Noi te ajutăm să adopți și să implementezi aceste soluții pentru a-ți transforma afacerea și a o face mai competitivă.

• Consultanță și Sprijin Continuu: Oferim suport complet în toate etapele dezvoltării afacerii tale, de la concept și planificare până la implementare și monitorizare. Te asistăm în accesarea fondurilor europene și dezvoltarea unor strategii sustenabile de creștere.

• Portofoliu Extins de Soluții Web: Portofoliul nostru de soluții cuprinde design personalizat, optimizare pentru experiența utilizatorului și integrare de funcționalități esențiale. Implementăm soluții diverse, incluzând comerț electronic, bloguri, sisteme de gestionare a conținutului și integrări cu rețele sociale, toate adaptate specific pentru a spori eficiența și a maximiza impactul afacerii tale.

• Parteneriate de Încredere: Colaborăm cu experți de renume, precum Succes Consult, pentru a asigura cele mai bune soluții de finanțare și suport continuu. Aceste parteneriate te ajută să eviți greșelile comune și să beneficiezi de expertiză de înaltă calitate.

Prin soluțiile noastre personalizate și suportul continuu, ne angajăm să te ajutăm să atingi succesul și să îți maximizezi impactul în mediul digital. Contactează-ne astăzi pentru a începe să transformăm împreună viziunea ta în realitate.

Continue Reading

Uncategorized

Noile Samsung Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring vin cu soluții inteligente pentru bunăstarea utilizatorilor

Published

on

By

Cele mai recente produse de tip Wearables de la Samsung le oferă oamenilor noi experiențe inteligente conectate și contribuie la îmbunătățirea stării lor sănătate și bunăstare zilnică

BUCUREȘTI – 10 iulie 2024 – Samsung Electronics anunță astăzi noile Galaxy Watch7 și Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring, și extind astfel capacitățile Galaxy AI către un număr mai mare de utilizatori prin intermediul dispozitivelor de tip wearable create pentru a oferi tuturor utilizatorilor experiențe integrate de sănătate digitală.

Noile produse din categoria „Wearables” sunt esențiale pentru viziunea Samsung, care urmărește ca Galaxy AI să îmbunătățească sănătatea digitală prin furnizarea de informații personalizate și experiențe adaptate în domeniul sănătății, facilitând o înțelegere profundă a propriei persoane printr-o abordare holistică a bunăstării zilnice. Obținerea de informații exacte, detaliate și avansate despre sănătatea personală este un factor cheie în acest proces, iar inovarea adusă de Samsung în materie de senzori pe Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring contribuie la realizarea acestui obiectiv. Galaxy Watch7 maximizează starea de bine zilnică prin intermediul antrenamentelor personalizate și funcțiilor inteligente și preventive de monitorizare a sănătății. Galaxy Watch Ultra – cea mai nouă apariție în gama Galaxy Watch – este cel mai performant smartwatch de la Samsung până în prezent, pentru a atinge performanțe de excepție. Galaxy Ring oferă o abordare directă a stării de bine, oferind monitorizarea sănătății și informații personalizate în timp ce este purtat pe deget, inclusiv în timpul somnului.

„Produsele noi din colecția noastră de wearables integrează cele mai avansate tehnologii și inovații Samsung, pentru a-ți oferi posibilitatea de a prelua controlul asupra sănătății tale prin soluțiile noastre de asistență medicală preventivă„, a declarat TM Roh, Președinte și Șef al Diviziei de Mobile eXperience în cadrul Samsung Electronics. „Inteligența, sfaturile și informațiile furnizate de Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring vor ajuta utilizatorii să transforme datele în informații semnificative și să creeze noi experiențe inteligente în ceea ce privește sănătatea.”

Galaxy Watch7: Un mod cuprinzător de a înțelege starea zilnică de sănătate

Galaxy Watch7 este conceput pentru a ajuta utilizatorii să dobândească o înțelegere holistică a propriei persoane. Prin intermediul sfaturilor legate de sănătate, Galaxy Watch7 îi motivează pe utilizatori să ducă un stil de viață mai sănătos. Aceștia dispun de peste 100 de antrenamente și pot crea rutine prin combinarea diferitelor exerciții cu Workout Routine pentru a-și atinge obiectivele. Cu Race, se pot compara performanțele curente cu cele anterioare în timp real pentru a urmări progresul și a menține motivația. În plus, aceștia primesc o imagine completă a corpului și a condiției lor fizice cu Body Composition pentru o înțelegere aprofundată a propriului corp.

Față de noul algoritm AI avansat pentru analiza somnului, Galaxy Watch7 oferă funcția de apnee în somn autorizată de FDA prin De Novo, un instrument simplu și proactiv care verifică semnele potențiale de apnee în somn. Se primesc citiri și alerte în timp real pentru ritmuri cardiace anormal de ridicate sau scăzute cu monitorizarea ritmului cardiac, se detectează ritmurile cardiace neregulate care sugerează fibrilația atrială (AFib) cu IHRN (Irregular Heart Rhythm Notification) și se obține o înțelegere mai amănunțită a sănătății inimii cu electrocardiograma (ECG) și monitorizarea tensiunii arteriale (TA).

Aceste monitorizări avansate, detaliate și informațiile personalizate sunt posibile datorită celui mai inovator hardware Samsung de pe Galaxy Watch7. Un senzor BioActive îmbunătățit oferă acuratețe sporită, care permite utilizatorilor să se cunoască mai bine prin intermediul unor citiri complete. Pentru prima dată, Galaxy Watch7 permite utilizatorilor să urmărească în mod convenabil produsele avansate de glicare (AGEs) direct de la încheietura mâinii cu ajutorul indicelui AGEs. Influențate puternic de dietă și de stilul de viață, AGEs reflectă procesul general de îmbătrânire biologică al unui utilizator și oferă indicații privind sănătatea metabolică.

Echipat cu cel mai puternic cip din gama Galaxy Watch și, pentru prima dată, cu un procesor de 3nm, Galaxy Watch7 oferă o experiență fără cusur cu un CPU de trei ori mai rapid și o eficiență energetică cu 30% mai bună a procesorului de aplicații. În plus, Galaxy Watch7 este primul smartwatch Galaxy care dispune de un sistem GPS cu frecvență dublă care poate urmări mai precis locația chiar și în medii urbane dense, permițând utilizatorilor să treacă peste orice obstacol.

Dispunând de designul emblematic Samsung în formă de cerc, Galaxy Watch7 le permite utilizatorilor să-și asorteze stilul personal cu noile curele de ceas care includ designul ondulat și detaliile colorate, alături de o mulțime de fețe de ceas. Galaxy Watch7 aduce, de asemenea, experiențe mai intuitive și fluide între dispozitivele Galaxy conectate. Utilizatorii răspund fără efort la mesaje cu răspunsurile inteligente generate de funcția Sugestii, care sugerează răspunsuri potrivite prin analiza conversațiilor anterioare cu Galaxy AI. Double Pinch Gestures permite controlul cu ușurință al un Galaxy Watch conectat cu un smartphone Galaxy chiar și atunci când mâinile sunt ocupate.

Galaxy Watch Ultra: Maximizarea performanței prin pasiune 

Bazându-se pe fundația funcțiilor avansate de monitorizare a sănătății și a hardware-ului robust al Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra – cea mai nouă și mai puternică apariție în colecția Galaxy Watch – deblochează experiențe de fitness îmbunătățite pentru performanțe peste medie, cu inteligență și capacități de ultimă oră. Similar tradiției Galaxy Watch în materie de design circular, un nou design cu pernă îmbunătățește protecția și conferă vizibilitate completă, în timp ce sistemul Dynamic Lug pentru confort sporit permite utilizatorilor să fie cea mai bună versiune a lor oriunde și oricând.

Caracteristicile premium concepute pentru durabilitate extremă, cum ar fi cadrul din Titan de gradul 4 și rezistența la apă de 10ATM, permit utilizatorilor să își depășească limitele. În plus, Galaxy Watch Ultra funcționează la o varietate mai mare de altitudini, pornind de la 500 de metri sub nivelul mării, până la 9.000 de metri înălțime. Astfel, utilizatorii se pot bucura de monitorizarea experiențelor avansate de fitness, cum ar fi înotul în ocean sau ciclismul în medii extreme.

Utilizatorii pot monitoriza antrenamente pe mai multe trasee pentru un triatlon, de la înot la ciclism și la alergare, cu noua funcție Multi-sports. În plus, noul Functional Threshold Power (FTP) pentru ciclism măsoară cu exactitate puterea maximă de ciclism în doar 4 minute cu măsurători FTP bazate pe AI pentru a debloca întregul potențial conform unor indicatori unici personalizați. Galaxy Watch Ultra oferă, de asemenea, o zonă avansată Personalized HR Zone, astfel încât utilizatorii să se poată antrena la niveluri optime de intensitate în funcție de capacitățile lor fizice.

Cu introducerea unui nou buton rapid, utilizatorii pot iniția și controla instantaneu antrenamentele și pot atribui alte funcții pentru a se potrivi nevoilor individuale. În plus, se poate activa o Sirenă de urgență pentru siguranță. După antrenament, statisticile se verifică ușor cu fețele de ceas dedicate pentru Galaxy Watch Ultra, care trec automat la Night Mode pentru o lizibilitate optimă în întuneric. Cu o luminozitate maximă de 3.000 niți, Galaxy Watch Ultra asigură lizibilitatea chiar și în lumina puternică a soarelui. Pentru siguranță în timpul aventurilor mai lungi, Galaxy Watch Ultra are cea mai lungă durată de viață a bateriei din gama Galaxy Watch, oferind până la 100 de ore în modul de economisire a energiei și 48 de ore în modul de economisire a energiei în timpul antrenamentelor .

Galaxy Watch7 și Galaxy Watch Ultra sunt primele smartwatch-uri Android echipate cu Wear OS 5 – cea mai puternică versiune de Wear OS de până acum. Oferind performanță avansată și eficiență energetică, Wear OS 5 garantează că utilizatorii se pot bucura de interacțiuni mai fluide și fără întreruperi și că pot folosi Galaxy Watch-ul mai mult timp. Utilizatorii se vor bucura de o durată de viață îmbunătățită a bateriei, întrucât consumă mai puțină energie decât înainte. În plus, aceștia au acces la o varietate de aplicații populare, cum ar fi Google și alte aplicații terțe preferate, direct de la încheietura mâinii, maximizând astfel experiența purtării.

Ca întotdeauna, puterea ecosistemului conectat Samsung Galaxy aduce beneficii și mai mari pentru a debloca un potențial și mai mare. Prin purtarea simultană a Galaxy Watch și Galaxy Ring, utilizatorii primesc o analiză mai eficientă și mai precisă a sănătății pe baza mai multor informații care îmbunătățesc precizia pe tot parcursul zilei, și în special pe timpul nopții. În plus, utilizatorii pot purta Galaxy Ring pentru și mai mult timp atunci când este asociat cu Galaxy Watch, întrucât prelungește durata de viață a bateriei cu până la 30%.

Galaxy Ring: Optimizarea stării de bine începe cu somnul 

Galaxy Ring oferă o abordare simplă a stării de bine zilnice, dispunând de înalta tehnologie demonstrată a senzorilor Samsung în cea mai discretă formă și oferind informații care te ajută să te cunoști mai bine. Conceput pentru monitorizarea sănătății 24/7, Galaxy Ring este ușor, cântărind de la 2.3 grame la 3 grame, pentru asigurarea confortului în timpul purtării prelungite. Suprafața concavă adaugă o notă de stil și menține durabilitatea în același timp. Cu o rezistență la apă de 10ATM și un finisaj Titanium Grade 5, poți purta Galaxy Ring oriunde cu încredere. Utilizatorii se pot bucura de o experiență de utilizare continuă, facilitată de durata de viață a bateriei de până la șapte zile și beneficiază de o carcasă special concepută pentru încărcare rapidă care dispune de iluminare estetică cu LED-uri pentru indicarea stării de încărcare. Cele trei opțiuni de culoare – Titanium Black, Titanium Silver și Titanium Gold lucios, oferă posibilitatea utilizatorilor de a rămâne fideli propriului stil, împreună cu un kit de dimensionare care îi ajută să găsească măsura potrivită din cele nouă opțiuni de mărime.

Cu Galaxy Ring, fiecare beneficiază în mod constant de asistență personalizată adaptată nevoilor sale individuale, îmbunătățindu-se în timp datorită tehnologiei avansate Galaxy AI. Toate datele și informațiile sunt integrate în Samsung Health pentru acces rapid într-o platformă integrată, fără necesitatea unui abonament. Începând cu odihna, care stă la baza stării de bine, Galaxy Ring dispune de cea mai bună analiză a somnului din clasa Samsung și de un algoritm puternic de inteligență artificială al acestuia. Aceste funcții pot ajuta utilizatorii să înțeleagă cu ușurință tiparele personale de somn și să își creeze obiceiuri mai bune. Împreună cu Sleep Score și analiza sforăitului, noile metode de măsurare a odihnei cum ar fi mișcarea în timpul dormitului, latența, ritmul cardiac și respirator oferă o analiză detaliată și precisă a calității somnului. Cu Cycle Trackingxiv, ciclul menstrual poate fi urmărit mai bine, prin monitorizarea temperaturii pielii pe timpul nopții.

Recomandările holistice și mesajele motivaționale oferite de Galaxy Ring contribuie la un start de zi odihnit și pe o notă pozitivă. Totul începe cu Galaxy AI, care generează un raport de sănătate detaliat ce include diverse măsurători, cum ar fi Sleep Coaching. Noul Energy Score, o funcție Galaxy AI, ajută la conștientizarea modului în care sănătatea influențează viața cotidiană, astfel încât utilizatorii să poată folosi recomandările bazate pe condiția lor fizică actuală, cu scopul de a o îmbunătăți. Acest scor este calculat prin evaluarea stării fizice și mentale în funcție de patru factori semnificativi: Somn, Activitate, Ritmul cardiac în timpul somnului și Variabilitatea ritmului cardiac în timpul somnului. În plus, starea de sănătate poate fi îmbunătățită datorită funcției Wellness Tips, care se bazează pe date cuprinzătoare și interese personale și poate trimite mesaje personalizate.

Galaxy Ring permite, de asemenea, o monitorizare extinsă a stării de bine zilnice și permite utilizatorilor să rămână informați cu privire la sănătatea inimii lor cu funcția Heart Rate Alert. Această caracteristică oferă notificări instantanee cu privire la ritmurile cardiace neobișnuit de ridicate sau scăzute în timp real prin intermediul aplicației Samsung Health. Aceștia pot obține detalii suplimentare despre ritmul cardiac, inclusiv bătăile pe minut, ora de începere și durata cu Live Heart Rate Check. Galaxy Ring ajută la menținerea unui stil de viață activ și motivat cu urmărirea automată a mersului pe jos și a alergării prin Auto Workout Detection și cu ajutorul unor memento-uri zilnice de fitness facilitate de Inactive Alert. În plus, pot fi făcute cu ușurință fotografii sau oprită alarma pe smartphone-urile Galaxy cu o dublă ciupire prin Gestures și se poate identifica locația dispozitivului Galaxy Ring prin intermediul smartphone-ului Galaxy cu Find My Ring pe Samsung Find.

Momentan, Galaxy Ring nu este disponibil în România. Pentru actualizări și informații despre disponibilitate, vă rugăm să vizitați samsung.com/ro.

Disponibilitate și ofertă de precomandă în România

Galaxy Watch7 și Galaxy Watch Ultra vor putea fi precomandate în anumite piețe începând cu 10 iulie pe samsung.com/ro și în magazinele partenerilor autorizați, iar disponibilitatea generală va începe pe 24 iulie.

Galaxy Watch7 va fi disponibil în două dimensiuni, Large (44mm) și Small (40mm), în variante LTE si Bluetooth. Galaxy Watch7 Large poate fi achiziționat în culorile Green și Silver, în timp ce Galaxy Watch7 Small este oferit în culorile Green și Cream.

Galaxy Watch Ultra va fi disponibil într-o dimensiune de 47mm în culorile Titanium Gray, Titanium White și Titanium Silver.

Cei care precomandă pe site-ul oficial Samsung România în perioada 10 iulie – 23 iulie orice Galaxy Watch7 Ultra vor primi un e-voucher de 400 lei, iar cei care precomandă un Galaxy Watch7 vor primi un e-voucher de 250 lei, ambele fiind utilizabile pentru achiziții ulterioare de produse sau accesorii Samsung. Pentru detalii suplimentare, vă invităm să accesați samsung.com/ro.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru cele mai recente știri, vizitează Samsung Newsroom la news.samsung.com/ro.

Galaxy Watch7 Galaxy Watch Ultra
Culoare – 44mm: Verde, argintiu

– 40mm: Verde, crem

– 47mm: Titanium Sliver, Titanium Gray, Titanium White
Dimensiuni
& Greutate
– 44 mm: 44.4 x 44.4 x 9.7 mm, 33.8g

– 40 mm: 40.4 x 40.4 x 9.7 mm, 28.8g

– 47mm: 47.4 x 47.4 x 12.1mm, 60.5g
Display Cristal safir

– 44mm: 1,5 inch (37,3 mm) 480×480 Super AMOLED, ecran full color mereu activ

– 40 mm: Afișaj Super AMOLED de 1,3 inch (33,3 mm) 432×432, Full Color Always On

Cristal safir

– 47mm: 1,5 inch (37,3mm) 480×480 Super AMOLED, ecran full color Always On

Procesor Exynos W1000 (5 Core, 3nm)
Memorie
& Stocare
2GB memorie + 32GB spațiu de stocare
Baterie (tipic)  

– 44mm: 425mAh

– 40mm: 300mAh

590mAh
Încărcare Încărcare rapidă (încărcare wireless bazată pe WPC)
Sistem de operare Wear OS powered by Samsung (Wear OS 5)
UI One UI 6 Watch
Senzori Senzor Samsung BioActive (senzor optic de biosemnal + semnal electric al inimii + analiza impedanței bioelectrice), senzor de temperatură, accelerometru, barometru, senzor giroscopic, senzor geomagnetic, senzor de lumină Senzor Samsung BioActive (senzor optic de biosemnal + semnal electric al inimii + analiza impedanței bioelectrice), senzor de temperatură, accelerometru, barometru, senzor giroscopic, senzor geomagnetic, senzor de lumină
Conectivitate LTE, Bluetooth 5.3, Wi-Fi 2.4+5GHz, NFC, GPS(L1+L5)/Glonass/Beidou/Galileo
Durabilitate 5ATM + IP68 / MIL-STD-810H 10ATM +IP6841 / MIL-STD-810H / Înot oceanic, temperatură de funcționare / altitudine garantată
Compatibilitate Android 11 sau o versiune mai recentă și cu mai mult de 1.5.GB de memorie
Galaxy Ring
Culoare Titan negru, Titan argintiu, Titan auriu
Dimensiuni
și greutate6
7.0 mm x 2.6 mm, 2.3 g (dimensiune 5) ~ 3.0 g (dimensiune 13)
Dimensiuni11 9 (mărime 5 – 13)
MCU MCU Nordic
Memorie 8MB
Baterie9 Galaxy Ring: 18mAh (US 5) – 23.5mAh (US 13)
Carcasă de încărcare: 361 mAh
Până la 7 zile

Încărcare completă: 80min

Senzor Accelerometru
PPGO
2PD+2LED(G)+2VCSEL(R,IR)
Temperatura pielii
Conectivitate BLE 5.4
Durabilitate 10 ATM7 , IP68 / Titan8
Carcasă de încărcare10 Dimensiuni: 48.9 (W) x 48.9 (L) x 24.51 (H)
Greutate: 61.3g
Materiale: PC + SUS (balama)
Baterie: Oferă încărcare portabilă (361mAh)

Continue Reading

Uncategorized

Optimizare imagini pentru performanță maximă pe site-urile WordPress

Optimizarea imaginilor este esențială pentru performanța unui site WordPress, influențând viteza de încărcare și experiența utilizatorilor. Prin reducerea dimensiunii fișierelor și asigurarea compatibilității acestora, site-ul devine mai rapid și mai eficient. O performanță îmbunătățită a site-ului crește satisfacția utilizatorilor și scade rata de abandon. În acest context, un serviciu de mentenanta site profesionist devine crucială pentru a asigura optimizarea continuă a conținutului vizual. Colaborarea cu specialiști poate aduce beneficii semnificative în ceea ce privește optimizarea tehnică și estetică a site-ului. Investiția în optimizarea imaginilor nu este doar o necesitate tehnică, ci și o strategie pentru îmbunătățirea performanței generale.

Published

on

Cuprins rapid pentru articol – Accesează ușor secțiunile importante


Compresia imaginilor pentru o încărcare rapidă

Reducerea dimensiunii imaginilor este primul pas către un site mai rapid și mai eficient. Prin compresia imaginilor, puteți reduce semnificativ timpul de încărcare fără a compromite calitatea vizuală. Utilizând tehnici de compresie adecvate, asigurați o experiență fluidă și plăcută pentru utilizatori. Acest lucru nu doar că îmbunătățește viteza site-ului, dar și crește rata de retenție a vizitatorilor. Un site rapid și responsiv este esențial pentru succesul online și satisfacția utilizatorilor. Investiția în compresia imaginilor este o strategie simplă, dar eficientă pentru optimizarea performanței site-ului dumneavoastră.

Compresia imaginilor reduce semnificativ dimensiunea fișierelor, menținând totodată o calitate vizuală ridicată. O dimensiune mai mică a fișierelor înseamnă un timp de încărcare mai rapid pentru utilizatori. Vizitatorii apreciază un site rapid și fără întreruperi, ceea ce crește satisfacția și retentivitatea. Compresia eficientă a imaginilor este un element esențial pentru optimizarea generală a site-ului. Optimizarea imaginilor contribuie la economisirea lățimii de bandă și la îmbunătățirea performanței. Un site optimizat este mai atractiv pentru utilizatori și motoarele de căutare.

Investiția în tehnologii de compresie avansate este esențială pentru a menține performanța site-ului la nivel optim. Reducerea dimensiunii fișierelor imagine ajută la economisirea resurselor serverului. Utilizarea unor soluții de compresie adecvate asigură o încărcare rapidă și eficientă a paginilor. Un site rapid încurajează vizitatorii să petreacă mai mult timp explorând conținutul. Menținerea unui echilibru între calitate și dimensiune este crucială pentru o experiență vizuală plăcută. Colaborarea cu experți în optimizarea imaginilor poate aduce rezultate semnificative pentru performanța site-ului dumneavoastră.

Utilizarea formatelor moderne de imagini pentru eficiență

Adoptarea formatelor moderne de imagini, precum WebP, poate aduce beneficii semnificative în optimizarea performanței site-ului. Aceste formate oferă o compresie superioară și o calitate vizuală excelentă, asigurând o încărcare mai rapidă a paginilor. Utilizarea formatelor moderne este o strategie avansată pentru a asigura compatibilitatea și eficiența pe diverse dispozitive și browsere. Investiția în formate moderne de imagini nu doar că îmbunătățește viteza site-ului, dar și contribuie la o experiență de utilizare superioară. Un site care utilizează formate moderne este pregătit pentru cerințele tehnologice actuale și viitoare. Alegerea formatelor potrivite este esențială pentru a maximiza performanța și eficiența site-ului dumneavoastră.

Adoptarea formatelor moderne de imagini, precum WebP, asigură o calitate superioară și o dimensiune mai mică a fișierelor. Aceste formate oferă o compresie mai bună și o performanță îmbunătățită comparativ cu formatele tradiționale. Formatul WebP este recunoscut pentru eficiența sa în menținerea clarității și detaliilor, reducând totodată dimensiunea. Utilizarea formatelor moderne este esențială pentru a asigura o încărcare rapidă a paginilor și o experiență optimă. Adoptarea acestor tehnologii ajută la creșterea vitezei și a eficienței site-ului, atrăgând și menținând vizitatorii. Investiția în formate moderne este o strategie pe termen lung pentru optimizarea performanței site-ului.

Formatele moderne sunt compatibile cu majoritatea browserelor, asigurând o experiență uniformă pentru toți utilizatorii. Implementarea acestor formate poate reduce semnificativ timpul de încărcare și consumul de lățime de bandă. Utilizatorii apreciază viteza și eficiența unui site care încarcă rapid conținutul vizual. Adaptarea la noile tehnologii de imagine este esențială pentru a rămâne competitiv în mediul online. Investiția în optimizarea formatelor de imagine reflectă angajamentul față de calitatea și performanța site-ului. Un site rapid și eficient este esențial pentru succesul digital și satisfacția utilizatorilor.

Implementarea lazy loading pentru imagini

Implementarea tehnicii de lazy loading pentru imagini poate îmbunătăți semnificativ viteza de încărcare a site-ului. Această metodă permite încărcarea imaginilor doar atunci când utilizatorul ajunge la ele, reducând astfel timpul inițial de încărcare. Lazy loading este o soluție eficientă pentru gestionarea conținutului vizual bogat, asigurând o performanță optimă și o experiență fluidă. Prin implementarea acestei tehnici, site-ul dumneavoastră devine mai rapid și mai responsiv. Un site cu lazy loading este pregătit să ofere o experiență de utilizare superioară, indiferent de cantitatea de conținut vizual. Investiția în lazy loading este o strategie inteligentă pentru optimizarea performanței și eficienței site-ului dumneavoastră.

Implementarea tehnicii de lazy loading permite încărcarea imaginilor doar atunci când utilizatorii ajung la ele, economisind resurse. Aceasta reduce timpul inițial de încărcare, îmbunătățind astfel experiența generală a utilizatorilor. Lazy loading contribuie la o navigare mai fluidă și mai rapidă, mai ales pe paginile cu mult conținut vizual. Utilizatorii apreciază viteza și eficiența unui site care utilizează această tehnologie. Investiția în lazy loading poate duce la o performanță semnificativ îmbunătățită și o rată mai mică de abandon. Tehnologia lazy loading este o soluție inteligentă pentru gestionarea eficientă a resurselor și îmbunătățirea experienței utilizatorilor.

Implementarea lazy loading ajută la economisirea lățimii de bandă și la creșterea vitezei de încărcare a paginilor. Aceasta asigură că utilizatorii pot accesa rapid și eficient conținutul de pe site. Lazy loading este o tehnică esențială pentru site-urile cu imagini multiple, contribuind la o performanță optimă. Colaborarea cu specialiști în optimizarea site-urilor poate asigura implementarea corectă și eficientă a acestei tehnologii. Utilizarea lazy loading reflectă un angajament față de performanța și satisfacția utilizatorilor. Un site rapid și eficient este esențial pentru atragerea și retenția vizitatorilor.

Optimizarea atributelor alt și titlu pentru SEO

Optimizarea atributelor alt și titlu pentru imagini este esențială pentru îmbunătățirea SEO și accesibilitatea site-ului. Atributele alt și titlu oferă context pentru motoarele de căutare și utilizatorii cu nevoi speciale, contribuind la o indexare mai eficientă. Prin optimizarea acestor atribute, site-ul dumneavoastră devine mai accesibil și mai ușor de găsit. Optimizarea atributelor alt și titlu nu doar că îmbunătățește vizibilitatea în motoarele de căutare, dar și crește relevanța conținutului pentru utilizatori. Un site bine optimizat din punct de vedere SEO este esențial pentru atragerea și retenția vizitatorilor. Investiția în optimizarea atributelor alt și titlu este o strategie crucială pentru succesul pe termen lung.

Optimizarea atributelor alt și titlu pentru imagini îmbunătățește accesibilitatea și vizibilitatea în motoarele de căutare. Atributele alt și titlu oferă context și descrieri relevante pentru imaginile de pe site. Aceste atribute sunt esențiale pentru indexarea corectă și pentru îmbunătățirea SEO. Optimizarea corectă a acestor atribute contribuie la o experiență mai bună pentru utilizatorii cu nevoi speciale. Investiția în optimizarea atributelor alt și titlu este o strategie esențială pentru succesul pe termen lung. Un site bine optimizat din punct de vedere SEO atrage mai mulți vizitatori și crește vizibilitatea online.

Atributele alt și titlu sunt importante pentru motoarele de căutare, ajutând la clasificarea și indexarea corectă a conținutului vizual. Utilizatorii apreciază site-urile care oferă descrieri clare și relevante pentru imagini. Optimizarea acestor atribute reflectă angajamentul față de accesibilitate și calitatea conținutului. Investiția în optimizarea SEO a imaginilor contribuie la o mai bună vizibilitate și la atragerea de noi vizitatori. Colaborarea cu experți în SEO poate asigura optimizarea eficientă a atributelor alt și titlu. Un site optimizat din punct de vedere SEO este esențial pentru succesul digital și competitivitatea pe piață.

Optimizarea imaginilor este o componentă esențială a performanței și eficienței unui site WordPress.

Prin implementarea unor strategii eficiente de compresie, utilizarea formatelor moderne și tehnici avansate precum lazy loading, site-ul dumneavoastră poate atinge performanțe maxime. Optimizarea atributelor alt și titlu contribuie la îmbunătățirea SEO și accesibilității, asigurând o experiență superioară pentru toți utilizatorii. Colaborarea cu o agenție specializată în administrarea site-urilor WordPress poate aduce beneficii semnificative în acest proces. Investiția în optimizarea imaginilor este o măsură esențială pentru a asigura succesul și competitivitatea pe termen lung.

Pentru o optimizare completă și eficientă a imaginilor și a altor aspecte ale site-ului dumneavoastră, contactați agenția noastră de administrare site web WordPress.

Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv8 ore ago

Ce avantaje ai la reîncărcare Telekom prin incarca.ro?

Să cumperi o reîncărcare Telekom a devenit un procedeu foarte simplu în 2024, din cauza dezvoltării internetului și implicit a...

Uncategorized16 ore ago

Succesul Antreprenorial în Era Digitală: Sfaturi și Strategii pentru Femei de Afaceri

Femeile antreprenor au oportunități vaste pentru a-și dezvolta afacerile și a-și extinde influența. La SecurMeNow, suntem dedicați succesului femeilor antreprenor,...

ExclusivO zi ago

Cheltuieli bugetare “ciudate” ale tandemului Ciolacu – Oprea/Partea a II a – Ziarul Incisiv de Prahova

Revenim cu noi date referitoare la modul cum sunt cheltuiti banii contribuabililor de catre ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Radu...

Ce sunt panourile OSB și cum se utilizează în construcții? Ce sunt panourile OSB și cum se utilizează în construcții?
Afaceri2 zile ago

Ce sunt panourile OSB și cum se utilizează în construcții?

Panourile OSB (Oriented Strand Board) reprezintă un material de construcție esențial în industria modernă a construcțiilor, datorită versatilității, durabilității și...

Uncategorized2 zile ago

Noile Samsung Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring vin cu soluții inteligente pentru bunăstarea utilizatorilor

Cele mai recente produse de tip Wearables de la Samsung le oferă oamenilor noi experiențe inteligente conectate și contribuie la...

Exclusiv3 zile ago

Sindicaliștii Europol aduc dovezi – Ziarul Incisiv de Prahova

Fostul consilier onorific al primarului Volosevici, Gerard Georgescu, trage un nou semnal de alarmă: „Opriți, nașii, finii și amantele, ultimele...

Uncategorized3 zile ago

Optimizare imagini pentru performanță maximă pe site-urile WordPress

Optimizarea imaginilor este esențială pentru performanța unui site WordPress, influențând viteza de încărcare și experiența utilizatorilor. Prin reducerea dimensiunii fișierelor...

Uncategorized4 zile ago

Tehnologii de Digitalizare Esențiale pentru Antreprenori în 2024: Găsește-ți Avantajul Competitiv

În 2024, digitalizarea nu mai este doar o opțiune, ci o necesitate pentru orice antreprenor care dorește să rămână competitiv...

Exclusiv4 zile ago

Cum un șef a pus normă de amenzi și a denunțat subalternii pentru avertismente prea multe – Ziarul Incisiv de Prahova

Organizarea unui eveniment special poate fi o provocare, dar și o oportunitate de a crea amintiri de neuitat. Indiferent dacă...

Exclusiv4 zile ago

Elevii riscă rezultate mai slabe dacă pun mediul înconjurător mai presus de educație

Aceștia solicită tehnologii sustenabile pentru a crește nivelul de performanță    Unul dintre cei mai importanți piloni ai unei societăți,...

Turism4 zile ago

Despre amortizoarele moto, ce trebuie sa stii

Există mai multe tipuri de amortizoare moto, fiecare având caracteristici specifice. In acest sens, avem urmatoarele tipuri de amortizoare: Amortizoare...

Turism4 zile ago

Rucsacul moto, un accesoriu nelipsit in calatoriile tale

Pentru motocicliști, echipamentul și accesoriile de calitate sunt esențiale pentru siguranță, confort și practicitate. Un rucsac moto bine ales poate...

Exclusiv5 zile ago

Sindicatul Europol aduce lumina asupra erorilor în anunțurile de recrutare – Ziarul Incisiv de Prahova

Organizarea unui eveniment special poate fi o provocare, dar și o oportunitate de a crea amintiri de neuitat. Indiferent dacă...

Afaceri5 zile ago

Masini de inchiriat in Bucuresti aeroport

In contextul actual al calatoriilor, fie ca sunt realizate in scop turistic sau de afaceri, mobilitatea devine un element esential....

Exclusiv6 zile ago

Jocurile de putere și corupția în Interiorul MAI: corupția și complicitatea în spatele Excelenței

S-a primit de la IPJ Galați un răspuns la o plângere prealabilă pe tema excelenței, după cum a dezvăluit Emil...

Uncategorized7 zile ago

Externalizare Servicii IT, Dezvoltare Software & Websites – Feel IT

În era digitală modernă, externalizarea serviciilor IT, dezvoltarea software-ului și crearea de website-uri sunt esențiale pentru succesul oricărei afaceri. Feel...

Știrile Săptămânii