Connect with us

Exclusiv

Funerare Alexandru, firma de pompe funebre numărul 1 din București

Published

on

Ne este greu să trecem prin astfel de momente triste în viața noastră, cu toții știm asta! Dar nu le putem evita sau nega pentru că la un moment dat vor apărea negreșit. În astfel de momente avem cea mai mare nevoie să fim susținuți de persoanele apropiate, să primim sfaturi și o îmbrățișare caldă atunci când simțim nevoia.

Mai există însă și persoane care preferă să fie singure, să fie lăsate cu gândurile și problemele lor, să-și aducă aminte cu drag de persoana trecută în neființă și să încerce să-și adune forțele pentru a se vindeca. E impropriu spun vindecare, pentru că după un astfel de episod, e aproape imposibil să te vindeci complet.

O privire în trecut

Dacă e să privim la înmormântările de acum câțiva ani și înmormântările de acum, se poate vedea o diferență destul de însemnată.  Bunicii noștri obișnuiau să se ocupe singuri de tot, de la organizarea evenimentului în sine până la toaletarea persoanei decedate, lucru ce poate fi destul de dureros mai ales dacă vorbim despre o rudă.

Înmormântările nu erau evenimente prea complexe, se punea doar foarte mare accent pe partea religioasă, pe pomeni, pe parastase și pomeniri și, să nu uităm și de vestitele superstiții.

Astăzi

Astăzi, lucrurile s-au simplificat, din fericire. Există firme de servicii funerare care pun la dispoziție servicii complete, da la întocmirea actelor și până la organizarea evenimentului.

O astfel de firmă este și firma Funerare Alexandru din București.

Cu o experiență de câțiva ani în domeniu, managerul firmei declară că „ dorim să le oferim clienților noștri pachete complete, la cele mai bune prețuri de pe piață.”

Ce oferă Funerare Alexandru?

În astfel de perioade este foarte greu să te mai concentrezi și asupra chestiunilor administrative și de organizare și e posibil să uiți de anumite lucruri. De aceea este bine să apelezi la o firmă de servicii funebre care să te ajute și să facă totul în locul tău.

Funerare Alexandru se ocupă de tot ceea ce înseamnă pregătirea corpului neînsuflețit. Procesele de îmbălsămare și toaletare sunt realizate conform prevederilor legale de către persoane specializate. Firma mai pune la dispoziție și aranjamente florare, monumente funerare, sicrie, sau, o variantă mai simplă, pachete complete cu toate lucrurile necesare înmormântării.

Aceste pachete pot fi disponibile doar pe baza ajutorului de înmormântare și oferă setul complet de servicii.

Pentru lunile toride de vară, firma Funerare Alexandru dispune și de capace frigorifice, cât și de o sală de pregătire a decedaților în conformitate cu prevederile legale, „pentru că vrem ca totul să fie desfășurat într-un mediu legal și în cele mai bune condiții”

În plus de toate serviciile oferite, un alt motiv care face firma Funerare Alexandru să se ridice din anonimat este personalul. Oamenii angajați aici sunt ematici, răbdători, știu să comunice cu clienții și sunt disponibili nonstop pentru toate informațiile de care aveți nevoie!

Încă vă mai întrebați de ce Funerare Alexandru este firma numărul 1 de pompe funebre din București? Păi nu este evident?

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Renault a dezvăluit noul SUV Kadjar | DoljAZI

Published

on

By

Încă de la început, modelul a beneficiat de experienţa partenerului Nissan în ceea ce priveşte eficienţa tracţiunii integrale. Noul Kadjar face progrese sub toate aspectele, folosind un stil mai dinamic si rafinat, însă păstrând liniile de SUV. O noutate importantă o reprezintă adoptarea blocurilor optice LED. Pe baza identitatii vizuale sub forma literei ‚C”, Kadjar propune semnalizatoare, stopuri şi lumini de ceata cu tehnologia Pure Vision LED. Designerii au retuşat partea frontala şi spatele modelului, pentru a spori atractivitatea. Atât grila fată cat şi bara spate au noi inserţii şi detalii cromate. în gamă, clienţii pot opta pentru tipuri de roţi de 17 şi 19 inch, precum şi trei culori inedite: „Vert Oural”, „Iron Blue” şi „Gray Highland „.

Partea centrală a tabloului de bord găzduieşte un nou ecran multimedia, care oferă o luminozitate şi o sensibilitate la atingere îmbunătăţite. Perfect integrată, unitatea este la acelaşi nivel cu suprafaţa tabloului de bord, oferind  fluiditate şi eleganţă. Scaunele au fost reproiectate, oferind ajustare pe lungime, comenzile oglinzilor electrice s-au alăturat panoului de control al portierelor, iluminate în timpul nopţii, iar confortul termic al pasagerilor a crescut, datorită integrării unor noi aeratoare în zona rândului doi de scaune. Sistemul multimedia R-Link este echipat cu funcţia de replicare a smartphone-ului, compatibil cu Android Auto şi Apple CarPlay. În partea din spate, pasagerii au două porturi USB pentru a încărca telefoane, tablete, console de jocuri etc.

Noul SUV adoptă motorul 1.3 TCe inaugurat pe Scenic şi apoi lansat pe Captur şi Megane. Dezvoltat de Alianţă în colaborare cu Daimler, acesta se află la cel mai înalt nivel din punct de vedere al performanţei. Arhitectura cu 4 cilindri este garanţia funcţionării fără vibraţii, în timp ce cuplul său generos oferă o mare uşurinţă la turaţii reduse. Pe Kadjar, acest motor este echipat cu un filtru de particule (FDP), al cărui rol este să îndepărteze particulele din gazele de eşapament prin captarea lor într-o structură microporoasă celulară care se regenerează automat la intervale regulate. Acest motor „TCe FAP” are patru versiuni: TCe 140 FAP cuplat cu o cutie de viteze manuală, TCe 140 FAP cuplat cu o cutie automată cu dublu ambreiaj EDC, TCe 160 FAP cuplat cu o cutie de viteze manuală şi TCe 160 FAP cuplat cu o cutie automată cu dublu ambreiaj EDC.

 

Kadjar primeşte motoare diesel modernizate cu un sistem selectiv de reducere catalitică (SCR), considerat cel mai eficient sistem de post-tratare a oxizilor de azot (NOx). Această tehnologie reduce emisiile poluante ale motoarelor, fără niciun impact asupra performanţei. De asemenea, motoarele propuse pe Kadjar, denumite acum „Blue dCi”, oferă mai multă putere şi plăcerea de a conduce. Blue dCi 115 are 5 CP în plus şi un cuplu cu 10 Nm mai mare decât motorul din generaţia anterioară, în timp ce Blue dCi 150 este motorizarea de top pentru Kadjar, avand o putere mai mare cu 20 CP faţă de modelul precedent. Transmisia integrala 4WD, îi permite noului model să evolueze pe drumuri alunecoase. Șoferul poate alege modul de transmitere: „2WD“, „4WD AUTO“ sau „4WD LOCK“. Garda la sol este de 200 mm, unghiul de atac este de 17 de grade, iar cel de degajare este de 25 de grade.Pentru versiunile 2WD, Kadjar propune Extended Grip.

Comercializarea în Romania este programată în prima parte a anului 2019.

Continue Reading

Eveniment

Un sfârșit e un început | DoljAZI

Published

on

By

Mai întâi, să menţionăm anii ’90, cu jungla legislativă, jaful furibund din baza materială a statului, inflaţia galopantă sau operaţiunile de tip „Ponzi” precum Caritas sau FNI. Au fost ani grei, când sărăcia era lucie şi hoţii se alimentau nestingheriţi din puţinii bani disponibili. Mult mai grei chiar şi decât perioada imediat următoare crizei financiare globale din 2007 – 2008, când oamenii s-au trezit cu salariile tăiate şi cu rate la bancă de plătit pentru ceva ce-şi înjumătăţise deja valoarea. Asemenea lucruri nu s-au întâmplat în regimul Dragnea. Dimpotrivă, din punct de vedere macro, situaţia este una relativ stabilă. Economia românească, mai ales prin operatorii privaţi, îşi face treaba. Multinaţionalele exportă şi echilibrează balanţa comercială, există bani europeni pentru proiecte serioase, iar românii plecaţi îşi ajută în continuare familiile rămase în ţară. Problema cea mare nu este, aşadar, una care să ne lovească puternic din punct de vedere material. Nu încă, cel puţin. Riscurile sunt însă de ordin moral. Fundamentul justiţiei sociale a fost zdruncinat în ultimul timp mai mult decât niciodată. Furtul nu a fost nicicând mai tolerat, hoţii niciodată atât de protejaţi, iar oamenii care-şi făceau treaba onest, aşa cum scrie în fişa postului, oricare ar fi fost ea, nicicând mai dispreţuiţi de autorităţi. Oameni coborâţi direct din filmele cu activişti de partid din vremea Răposatului luaseră deja ostatice, pe lângă instituţii, aporape toate ecranele televizoarelor şi jumătate din internet ca să explice că toate animalele sunt egale, doar că unele sunt mai egale decât celelalte. Nimic diferit de ce-am trăit deja în anii ’90, veţi spune. Doar că atunci eram pe un drum care abia începuse, de la comunism către democraţie şi stat de drept. În ultimi doi ani, pe drumul ăsta n-am făcut altceva decât să ne întoarcem. Iar aşa ceva nu poate fi decât începutul sfârşitului pentru toate visele celor care au murit în decembrie ’89.

De ce s-a sfârşit acest coşmar negru? S-a schimbat cumva carcterul oamenilor care ne conduc? Nu, ba chiar deloc. Ciordache a rămas acelaşi, Nicolicea şi Cătălin Rădulescu-Mitralieră la fel. Olguţa e tot ea. Doar că zidul acesta lung de oameni care se ţin fiecare de ouăle celuilalt (metaforic vorbind) şi înconjoară castelul lui Dragnea precum şanţurile de apă din Evul Mediu, au realizat ceva. Au înţeles că în clipa în care ne-am ars toate podurile cu Europa şi SUA, vom fi rămas singuri-singurei, faţă în faţă cu zâmbetul dispreţuitor al lui Putin. Iar acesta, e uşor să-ţi dai seama, iubeşte trădarea inamicilor săi, dar îi urăşte pe trădători. Nimic bun nu are cum să ne aducă o nouă vasalitate în faţa Marelui Urs de la Est, nici chiar dacă avem în vene sânge de pesedist din tată-n fiu.

Sfârşitul lui Dragnea (căci acesta va veni, nu mai încape îndoială!) înseamnă un nou început pe Calea Euro-Atlantică. Nu va fi sfârşitul corupţiei, al furturilor şi al moralităţii de Fanar, dar măcar vom putea respira uşuraţi că nu devenim încă o dată victimele unui abandon în braţele Rusiei. Dacă nu vom reuşi noi, măcar copii noştri vor avea o şansă să se simtă mândri că sunt români.

Continue Reading

Eveniment

Renumitul neurochirurg Vlad Ciurea spune ce impact are Facebook-ul asupra creierului și ce trebuie să facem ca să ne păstrăm mereu echilibrul | DoljAZI

Published

on

By

Într-un interviu pentru Libertatea, acesta a explicat cum ajunge creierul să se îmbolnăvească şi ce trebuie să facem ca să-l menţinem sănătos.

‘Creierul are nevoie de aer curat, de mâncare sănătoasă, fără grăsime, dar cu un dulce bun, precum mierea. Creierului îi place ciocolata, are nevoie de apă, dar cel mai mult şi mai mult îi place zâmbetul’, spune medicul care peste 50 de ani a operat creiere.

‘Dacă ne izolăm în tabletă, în telefon, creierul  se îmbolnăveşte. Aţi văzut cum traversează acum oamenii? Cu ochii tot pe Facebook. Noi suntem făcuţi să trăim în grup, nu izolaţi’, mai spune neurochirurgul Vlad Ciurea.

Primii paşi pentru un creier sănătos sunt foarte simpli şi la îndemâna tuturor. Ne trezim devreme, facem câteva exerciţii de repiraţie şi bem două pahare de apă la temperatura camerei.

‘Creierul are nevoie de aer curat, de mâncare sănătoasă, fără grăsime, dar cu un dulce bun, precum mierea. Creierului îi place ciocolata, are nevoie de apă, dar cel mai mult şi mai mult îi place zâmbetul’, spune medicul care peste 50 de ani a operat creiere.

‘Dacă ne izolăm în tabletă, în telefon, creierul  se îmbolnăveşte. Aţi văzut cum traversează acum oamenii? Cu ochii tot pe Facebook. Noi suntem făcuţi să trăim în grup, nu izolaţi’, mai spune neurochirurgul Vlad Ciurea.

Primii paşi pentru un creier sănătos sunt foarte simpli şi la îndemâna tuturor. Ne trezim devreme, facem câteva exerciţii de repiraţie şi bem două pahare de apă la temperatura camerei.

‘Dimineaţa, trebuie să ne trezim cât mai devreme, să deschidem geamurile larg şi să facem câteva exerciţii de inspiraţie şi expiraţie. Un profesor din Academia rusă, care a trăit o perioadă în Siberia, spune că se poate trăi 150 de ani cu aerul curat din Siberia. Aerul acela să intre în plămân. Acele mici exerciţii fizice ajută creierul să se încălzească, să pornească toate circuitele. Apoi, să bem două pahare de apă la temperatura camerei. Primul este extraordinar, pentru că evacuează toate dejectele tubului digestiv. Al doilea pahar cu apă este foarte bun pentru că intră în circulaţie şi pune «locomotiva» în mişcare’, mai spune neurochirurgul.

În timpul somnului, creierul nu doarme, ci funcţionează ca să ţină în activitate organele interne. Dar, mai face ceva foarte important. Dacă un om se culcă având în minte o problemă importantă pe care nu ştie cum să o rezolve, a doua zi dimineaţa are şi răspunsul.

‘A doua zi găseşti rezolvarea. Deci, creierul a făcut conexiunea între gândire, judecată, memorie, iar dimineaţa ai ideea pe masă, pentru că mintea este liniştită. Deci, să nu stai nedormit’, subliniază  profesorul Vlad Ciurea

Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment5 ore ago

Renault a dezvăluit noul SUV Kadjar | DoljAZI

Încă de la început, modelul a beneficiat de experienţa partenerului Nissan în ceea ce priveşte eficienţa tracţiunii integrale. Noul Kadjar...

Eveniment7 ore ago

Un sfârșit e un început | DoljAZI

Mai întâi, să menţionăm anii ’90, cu jungla legislativă, jaful furibund din baza materială a statului, inflaţia galopantă sau operaţiunile...

Eveniment8 ore ago

Renumitul neurochirurg Vlad Ciurea spune ce impact are Facebook-ul asupra creierului și ce trebuie să facem ca să ne păstrăm mereu echilibrul | DoljAZI

Într-un interviu pentru Libertatea, acesta a explicat cum ajunge creierul să se îmbolnăvească şi ce trebuie să facem ca să-l...

Eveniment10 ore ago

Lia Olguța Vasilescu, mai supărată ca niciodată: "Să nu uitam…" Ce a deranjat-o atât de tare | DoljAZI

După Comitetul Executiv al PSD, în care social democrații și-au spus vorbe grele, războaiele interne continuă, iar nervii sunt întinși...

Eveniment11 ore ago

Repetent sau premiant? Adevărul despre Klaus Iohannis! Cum s-a descurcat de fapt președintele României la școală | DoljAZI

Cum a învăţat, însă la şcoală Preşedintele României? Acesta a fost un elev de nota 10 în liceu şi acelaşi...

Eveniment12 ore ago

Cum arăta Valentina Pelinel înainte de cele 5 operații estetice suferite și cât au costat-o | DoljAZI

Cei doi au împreună şi un copil, Milan Cristian, pe care l-au conceput când fostul patron de la Dinamo era...

Eveniment13 ore ago

Traian Băsescu arunca BOMBA: ce înțelegere există între PNL, USR și PSD | DoljAZI

Fostul preşedinte Traian Băsescu, acum senator PMP consideră că Opoziţia pare a face un blat cu PSD refuzând să depună...

Eveniment15 ore ago

Dezvăluiri incendiare! Unde se afla Călin Popescu Tăriceanu în timpul ședinței CEX a PSD, când Liviu Dragnea îl critica aspru (SURSE) | DoljAZI

Ulterior a revenit la sentimente mai bune şi chiar l-a lăudat pe fostul premier, care se pregăteşte să-i fie adversar...

Eveniment16 ore ago

Neașteptat! Concurează cu Mircea Badea! Ce salariu astronomic încasează Tudor Barbu de la B1 Tv | DoljAZI

Întrebat de un telespectator în luna februarie a acestui an cât are salariu, acesta a replicat că nu mai ştie sigur, dar...

Eveniment18 ore ago

Alertă! Nou dosar penal pentru Viorica Dăncilă! Ce lege ar fi încălcat | DoljAZI

Eugen Tomac, preşedintele PMP îi reproşează Vioricăi Dăncilă că a încălcat legea şi va răspunde penal pentru o ordonanţă. Acuzaţiile au legătură de această...

Eveniment19 ore ago

Ce solicitări de ajutoare de stat a primit Guvernul și câte locuri de muncă vor genera acestea | DoljAZI

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a menţionat că a demarat procesul de îmbunătăţire a cadrului legal privind schema de ajutor de...

Eveniment20 de ore ago

Adversara numărul 1 a Simonei Halep a început să plângă! Caroline Wozniacki, descumpănită | DoljAZI

Fostul antrenor al danezei, Michael Mortensen, a făcut dezvăluiri incendiare despre fosta sa elevă. Acesta a spus că Wozniacki a început...

Eveniment22 de ore ago

Cât de mult costă de fapt un Agent 007! | DoljAZI

Începând cu luna octombrie a anului 2015 cinematografele din întreaga lume au demarat „actiunea Spectre”. Deocamdată ultimul film din seria...

Eveniment23 de ore ago

Puțini știu acest lucru! Ce studii are la bază Andra și ce sume uriașe i-au intrat în cont anul trecut! Tariful per concert este uriaș | DoljAZI

Pentru toate acestea, ea câştigă sume consistente. Potrivit unor surse din piaţa media, cântăreaţa ar încasa câte aproximativ 50.000 de...

EvenimentO zi ago

„Nu am nicio problemă cu schimbarea lui!”. Dezvăluiri explozive (SURSE) | DoljAZI

Zilele trecute, aceasta s-ar fi întâlnit de mai multe ori cu Călin Popescu Tăriceanu, care dăduse şi el undă verde...

EvenimentO zi ago

Merkel și-a ales succesoarea! Cine este mini-Merkel, cum arată și cu ce se ocupă în momentul de față | DoljAZI

Annegret Kramp-Karrenbauer  a fost desemnată  în luna febriarie secretar general al Uniunii Creştin-Democrate (CDU), devenind numărul doi în partid. Astfel...

Știrile Săptămânii