Connect with us

Afaceri

Canapele extensibile – soluții pentru orice interior

Published

on

Canapele extensibile

Piesa de rezistență a oricărui living primitor este canapeaua. Viu colorată sau în culori discrete, cu brate de lemn, metal sau îmbrăcate, din piele, înlocuitor sau tapițată, o canapea extensibilă este cea mai eficientă soluție pentru a îmbina esteticul cu funcționalul. Și alegerea va fi cu atât mai inspirată dacă optați pentru canapele extensibile Acaju!

De multe ori camera de zi poate deveni și dormitor pentru musafiri sau, dacă vorbim despre o garsonieră, este ambele lucruri în același timp. Tocmai de aceea o canapea extensibilă este soluția ideală pentru a dispune de tot confortul unui spațiu de locuire multifuncțional. Ea poate fi la fel de utilă și pentru un dormitor de tineret.

Canapele extensibile

De ce să optați pentru o canapea extensibilă?

Îmbinând cele doua aspecte esențiale ale oricărei piese de mobilier, respectiv estetică și funcționalitate, o canapea extensibilă este cea mai potrivită alternativă pentru a transforma camera voastră de zi într-un spațiu adecvat pentru a servi și drept dormitor. Având în vedere că o astfel de piesă de mobilier este astfel concepută încât să nu ocupe mai mult spațiu decât varianta sa obișnuită, alegerea unei canapele extensibile aduce următoarele avantaje:

 • este un produs versatil, ce permite decorarea unei camere în funcție de nevoi, fiind la fel de utilă atât în varianta normală, cât și în varianta extinsă;

 • asigură confortul necesar atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții;

 • fie că optați pentru o canapea de colț sau pentru una normală cu două sau trei locuri, sistemele disponibile la ora actuală sunt rezistente și oferă siguranță pe perioadă nelimitată;

Canapele extensibile

 • există variante de canapele extensibile care au cadru metalic și saltea, ceea ce oferă maximul de flexibilitate și un somn la fel de odihnitor ca cel dintr-un pat normal, bucurându-vă astfel la fel de mult de o sofa elegantă, cât și de un pat generos;

 • este o alegere ideală pentru spațiile mici, precum garsonierele, ce sunt folosite drept cameră de zi și dormitor;

 • sunt o alternativă inspirată și pentru o cameră de oaspeți, pe care o puteți utiliza drept birou sau drept spațiu pentru orice altă activitate preferați;

 • variantele și modelele diponibile la ora actuală sunt pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele;

 • în magazinele de specialitate sau online pot fi personalizate în funcție de spațiul disponibil sau în funcție de preferințele personale în materie de culori și design.

Canapele extensibile

De unde puteți achiziționa canapele extensibilele de calitate?

Preferabil este să căutați un magazin în care să puteți vedea și analiza cât mai multe tipuri. De multe ori modele disponibile sunt o sursă de inspirație deosebită. Pentru a fi siguri că luați întotdeuana cea mai bună decizie, uitați-vă cu atenție la dimensiunile și detaliile din descrierea produsului. Ele vă pot spune multe despre alegerea variantei celei mai bune.

Timpurile actuale sunt despre a alege comod, din confortul casei sau de la birou, iar cand un astfel de comportament este sustinut si de contextul creat de Acaju, prin care comanzi fara avans, platesti doar la livrare, poti testa canapeaua in confortul casei tale si daca nu te adaptezi la ea ii poti face retur in 30 de zile de la primire, orice ar spune sa alegi magazinul online Acaju.ro. Veti găsi la ei o gamă diversificată de canapele extensibile, potrivite pentru orice tip de amenajare. În plus, puteți beneficia și de consilierea de specialitate a unui reprezentant al magazinului.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Serviciile de reciclare deseuri sunt importante pentru sanatatea dumneavoastra!

Published

on

Colectarea selectiva a deseurilor in vederea reciclarii, trebuie sa fie in ziua de astazi o prioritatea importanta in viata oamenilor, mai ales de cand am inteles mai bine cum sta treaba cu poluarea si protectia mediului.

In ceea ce priveste acest tip de activitati la noi in tara, din pacate, reciclarea nu prea este luata in seama. Luand exemplu de la tari importante din Uniunea Europeana precum Germania de exemplu, si la noi in tara au inceput sa se aplice reguli de reciclare, insa problema ramane in continuare la oamenii care nu prezinta interes din acest punct de vedere.

Firme care se ocupa cu reciclare diverse exista din plin, iar una dintre aceastea este Cleanrecycle.ro, o firma care isi face treaba extrem de bine si care dispune de tarife si oferte extem de avantajoase.

Un lucru este foarte clar, si cu putina determinare si cu pasi mici dar siguri, fiecare dintre noi poate ajuta mediul inconjurator impreuna cu o firma de reciclari precum cei de la Cleanrecycle.ro. Tot ce trebuie sa facem, este sa tinem cont si sa sortam in functie de tipul de deseuri, iar mai apoi sa le predam unei astfel de firme de reciclari in vederea transportarii intr-un centru specializat.

Daca va doriti si dumneavoastra sa pastrati mediul cat mai curat si putin poluat, exista o multime de firme si companii care se ocupa cu reciclarea deseurilor. O solutie excelenta o veti gasi accesand site-ul celor de la Cleanrecycle.ro, fiind vorba despre o societate pentru preluarea responsabilitatii producatorilor si importatorilor care introduc pe piata de la noi diverse ambalaje, indeplinind in locul acestora obligatiile in ceea ce priveste reciclarea si valorificarea deseurilor, totul pentru diminuarea gradului de poluare.

De asemenea, daca va numarati printre aceia care detin un magazin, restaurant, fabrica si asa mai departe, CleanRecycle.ro, deoarece, dupa cum am mentionat si mai sus, este o societate specializata in preluarea responsabilitatii producatorilor si importatorilor care pun pe piata din Romania ambalaje si genereaza deseuri de ambalaje, in vederea realizarii obligatiilor legale de reciclare si valorificare a acestora.

Nimic nu este acum mai simplu, totul fiindu-va pus la dispozitie la doar un simplu click distanta si la cele mai avantajose preturi avand in vedere beneficiile pe termen lung.

Continue Reading

Afaceri

Online marketingul – instrumente de promovare de la comerciant la client

Published

on

Ce este online marketingul? Parcă auzim acești 2 termeni destul de frecvent, dar totuși când vine vorba să ne expunem părerea la sigur apar o mulțime de divergențe. De facto, noi ne ocupăm de acest proces destul de frecvent. Marketingul Online nu este altceva decât un ansamblu de instrumente și metode, care funcționează în simbioză, utilizate pentru promovarea produselor și serviciilor prin intermediul internetului: aplicații, logiciel-uri, site-uri sau rețele de socializare. Marketingul online include o gamă mult mai largă de elemente, decât cel tradițional datorită căilor suplimentare și a mecanismelor de marketing disponibile pe internet.

Beneficiile marketingului online sunt evidente și depășesc cu mult părțile sale negative. Printre acestea regăsim cu siguranță următoarele:

 • Creșterea potențialului de vânzări de produse sau servicii;
 • Reducerea costurilor pentru imprimarea bannerelor, pliantelor, plasarea de publicitate la radio sau TV, etc.;
 • Stabilirea de legături amicale, mult mai calde;
 • Control eficient în orice perioadă a zilei;
 • Îmbunătățirea departamentului de serviciu clienți;
 • Prezența unui mediu competitiv favorabil.

Deseori ne punem întrebarea: “ Care este diferența dintre internet marketing, web marketing, digital marketing și marketingul  motoarelor de căutare? Au ele altă caracteristică decât online marketingul? Absolut nu! Aceste expresii sunt echivalente, se utilizează în contexte diferite, dar aduc același mesaj. Marketologii moderni , din ce în ce mai mult, dau preferință marketingului web în detrimentul instrumentelor tradiționale ale Mixului Marketing. Astfel, pachetele de servicii SEO în România devin tot mai solicitate. Ele oferă consultanță și întreprinde diverse acțiuni în vederea promovării site-urilor pe motoarele de căutare.

Opțiunile online marketingului  se stabilește în confomitate cu specificul și cerințele afacerii. Programele eficiente de marketing online folosesc sistemele de gestionare a datelor privind așteptările consumatorilor și managementul relațiilor cu clienții. Cu certitudine, online marketingul  unește organizațiile cu clienți potențiali calificați și face posibilă dezvoltarea business-ului la un nivel mult mai înalt decât marketingul tradițional.

Marketingul online combină sinergic instrumentele creative și tehnice ale internetului, inclusiv designul, dezvoltarea, vânzările și publicitatea, concentrându-se în același timp pe următoarele modele de afaceri primare:

 • Comerț pe internet;
 • Site-uri web bazate pe diverse oportunități;
 • Marketingul afiliat;

După cum am menționat, marketingul motoarelor de căutare posedă unele avantaje inclusiv:

 • Căutare locală.
 • Costuri reduse. Cu marketingul online este posibil de atras mai numeroși consumatori, cu implicarea resurselor financiare reduse, comparativ cu metodele tradiționale de promovare.
 • Flexibilitate și Accesibilitate. Consumatorii pot cerceta și achiziționa produse și servicii atunci când ei au timp liber.
 • Acces la rezultatele statistice eficiente sunt facilitate fără costuri suplimentare.
 • Direcționarea în funcție de criterii demografice: consumatorii pot fi orientați demografic mult mai eficient într-un proces online decât în cel offline.
 • Cercetarea pieței devine mai reală și obiectivă, etc.

Principala limitare a marketingului online este lipsa de tangibilitate, ceea ce înseamnă că persoanele susceptibile să cumpere nu reușesc să testeze elementele pe care ar dori să le cumpere. Politicile generoase de returnare sunt principala modalitate de a evita reținerea unui astfel de cumpărător și de a elimina acest neajuns al marketingului web.

În ultimii ani, marketingul online a depășit metodele tradiționale și continuă să fie una din cele mai performante industrii.

Continue Reading

Afaceri

Vezi oferta Florin Trans de inchirieri autocare si microbuze!

Published

on

Daca va aflati in impas si nu stiti cum sa rezolvati problema transportului colaborati https://florintrans.ro/inchirieri-microbuze/ cu Florintrans si nu veti fi dezamagiti. Echipa da dovada de profesionalism, pentru ca isi cunoaste in amanunt responsabilitatile si vor sa le respecte ca atare. Toate solicitarile dumneavoastra sunt primite cu real interes si primiti garantia deplina ca transportul se va realize in conditii moderne, cu un maxim de confort. 

(mai mult…)

Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv3 ore ago

Dobre terminat! Volo’, fostul si viitorul primar, achitat in mizeria de dosar fabricat de licheaua si zdeanta de procuror Negulescu Mircea

Nu e nimic nou sub soarele României. De când am început să percep ce se întâmplă în jurul meu (percepţie...

ExclusivO zi ago

OPINIE/Suntem slugile hoților ce controlează societatea!!!

Analiza efectelor ne ocupă majoritatea timpului în care am putea acumula experiență reală, cultură și civilizație și am putea îndrepta...

Exclusiv2 zile ago

Incompetenta conducerii Politiei Locale Ploiesti taxata de instanta

De la intrarea României în UE în 2007, PIB-ul țării a crescut constant de la 123,7 miliarde de euro la...

Exclusiv3 zile ago

Un articol tipic „Observ….”, lipsit de realitate, dar cu un continut rautacios, rau intentionat, mizerabil, si nu cu tinta de a se afla adevarul ci de a manipula

Un articol tipic ” Observ….”, lipsit de realitate, dar cu un continut rautacios, rau intentionat, mizerabil, si nu cu tinta...

Exclusiv4 zile ago

IPJ Prahova sta pe butoi de pulbere/De la culoarea „rosie” (grena) la portocaliu – galben, cu „sageata”

Un articol tipic ” Observ….”, lipsit de realitate, dar cu un continut rautacios, rau intentionat, mizerabil, si nu cu tinta...

Exclusiv6 zile ago

Fostul şef al IPJ Prahova Viorel Dosaru si-a „cumparat de la bec” o banda dintr-o strada in Parcul Industrial Ploiesti/Fostii subalterni de la Politia Rutiera se fac ca au „orbul gainilor”

Un articol tipic ” Observ….”, lipsit de realitate, dar cu un continut rautacios, rau intentionat, mizerabil, si nu cu tinta...

Exclusiv7 zile ago

Biroul şi Directoratul de Informaţii al Comunităţii de Informaţii al Consiliului Naţional de Securitate al SUA, alertate de mai multe ori în cazul ambasadorului SUA la UE, Gordon Sondland, şi mai mulţi oficiali români

Articolul care urmează nu este despre România stat de drept, acest articol este despre cum a evoluat învățământul din România,...

ExclusivO săptămână ago

Jocul politic în jurul valorii de 4,8 lei pentru un Euro a imputinat rezervele valutare cu peste un miliard de Euro

(Preluare Inpolitics): Ziua de 1 decembrie a fost, anul acesta, una mai specială: pe lîngă aniversarea Marii Uniri, a fost...

ExclusivO săptămână ago

„Nu se poate spera ca cetățeni fără drepturi și ținuți în întunerec sufletesc și în mizerie socială să devie stâlpii siguri ai unui Stat modern”

Iuliu Maniu, 1 decembrie 1918: ”De aceea libertățile interne ale cetățenilor trebuie să crească în raport cu sforțările externe ale...

ExclusivO săptămână ago

1 decembrie 1918. Unirea nefructificată a românilor

Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi, între 1948-1989, ziua de 23 august. Prin...

Exclusiv2 săptămâni ago

Vom sărbători, așadar, în curând, 30 de ani de la Lovitura de Stat și probabil morții Revoluției vor fi doar ”victime colaterale”

Reprezentanții Guvernului, lamentându-se pe marginea găurilor negre lăsate de PSD, noua administrație a tăiat în carne vie discret, dar temeinic,...

Exclusiv2 săptămâni ago

Dupa protocolul ilegal SRI-PG si Codurile penale declarate neconstitutionale din mandatul lui Predoiu, in septembrie 2009 a propus-o cu forta pe Kovesi pentru al doilea mandat incalcand avizul negativ al CSM

Deci, acest deficit este personal și reprezintă primul eșec al noului ministru al finanțelor: în numai trei zile și-a ratat...

Uncategorized2 săptămâni ago

Un sistem antiincendiu poate salva multe vieti

Incendiul este unul dintre dezastrele naturale sau intentionat create care poate provoca foarte multe pagube, inclusiv pierderea de vieti. Pentru...

Exclusiv2 săptămâni ago

Bine ati venit la 4,8 lei pentru un Euro! Spre 5 lei, in primul trimestru al lui 2020

(Preluare FLUX 24): “Am început să lucrez Consilier ministru” la Ministerul Educației, a anunțat în urmă cu două zile Daniela...

Exclusiv2 săptămâni ago

Situația Mării Negre e „albastră“

În mai multe rânduri până acum, Parlamentul European a avertizat țările riverane Mării Negre, printre care și România, în legătură...

Afaceri2 săptămâni ago

Serviciile de reciclare deseuri sunt importante pentru sanatatea dumneavoastra!

Colectarea selectiva a deseurilor in vederea reciclarii, trebuie sa fie in ziua de astazi o prioritatea importanta in viata oamenilor,...

Știrile Săptămânii