Connect with us

Afaceri

Benefici Produse Cosmetice Bio

Published

on

Benefici Produse Cosmetice Bio

Alegerea unui stil de viață sănătos presupune multe sacrificii. Dar în final vom constata că datorită rezultatelor obținute tot efortul merită. Sănătatea nu se rezumă doar la o alimentație echilibrată, mișcare, respectarea orelor de odihnă și rezervarea de timp pentru pasiuni, ci înseamnă trăirea în armonie cu natura și folosirea cât mai multor produse bio.

Chiar dacă obișnuim să consumăm alimente bio, pentru a ne menține pe termen lung în formă avem nevoie să folosim și produse cosmetice bio. La fel cum în cazul alimentelor, conservanții, pesticidele, aditivii ne pot îmbolnăvi, tot așa și în cazul produselor cosmetice toate ingredientele chimice aflate în compoziția lor vor trece prin piele și vor ajunge în organism, generând același efect.

Tocmai de aceea este foarte util să avem foarte mare grijă la ceea ce intră în compoziția cosmeticelor pe care le folosim și să încercăm să le alegem pe cele mai naturale.

Care sunt cele mai importante beneficii ale produselor cosmetice bio?

 • Sunt alcătuite din ingrediente naturale, uleiuri, extracte, unturi obținute prin metode tradiționale de extracție și preparare.

 • Nu conțin parabeni, produse chimice de conservare, care sunt cauza a numeroase alergii, dermatite și chiar ale cancerului de piele.

 • Fiind alcătuite din ingrediente speciale, nu conțin substante alergenice sau iritante pentru piele.

 • Intră mult mai repede în piele și sunt mult mai ușor de asimilat decât produsele care conțin elemente chimice de îngroșare și conservare.

 • Sunt produse numai din ingrediente naturale pentru care nu s-au folosit îngrăsăminte sau pesticide și nu sunt testate pe animale, fiind astfel prietenoase cu mediul înconjurător.

Pentu a putea fi incluse în categoria de produse cosmetice organice, cosmeticele trebuie să satisfacă o serie de condiții extrem de stricte și exigente. Tocmai de aceea calitatea lor este întotdeauna garantată.

Pentru a vă bucura de toate beneficiile extraordinare ale cosmeticelor bio cumpărți din magazinul online Rfresh.ro!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Canapele extensibile – soluții pentru orice interior

Published

on

By

Canapele extensibile

Piesa de rezistență a oricărui living primitor este canapeaua. Viu colorată sau în culori discrete, cu brate de lemn, metal sau îmbrăcate, din piele, înlocuitor sau tapițată, o canapea extensibilă este cea mai eficientă soluție pentru a îmbina esteticul cu funcționalul. Și alegerea va fi cu atât mai inspirată dacă optați pentru canapele extensibile Acaju!

De multe ori camera de zi poate deveni și dormitor pentru musafiri sau, dacă vorbim despre o garsonieră, este ambele lucruri în același timp. Tocmai de aceea o canapea extensibilă este soluția ideală pentru a dispune de tot confortul unui spațiu de locuire multifuncțional. Ea poate fi la fel de utilă și pentru un dormitor de tineret.

Canapele extensibile

De ce să optați pentru o canapea extensibilă?

Îmbinând cele doua aspecte esențiale ale oricărei piese de mobilier, respectiv estetică și funcționalitate, o canapea extensibilă este cea mai potrivită alternativă pentru a transforma camera voastră de zi într-un spațiu adecvat pentru a servi și drept dormitor. Având în vedere că o astfel de piesă de mobilier este astfel concepută încât să nu ocupe mai mult spațiu decât varianta sa obișnuită, alegerea unei canapele extensibile aduce următoarele avantaje:

 • este un produs versatil, ce permite decorarea unei camere în funcție de nevoi, fiind la fel de utilă atât în varianta normală, cât și în varianta extinsă;

 • asigură confortul necesar atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții;

 • fie că optați pentru o canapea de colț sau pentru una normală cu două sau trei locuri, sistemele disponibile la ora actuală sunt rezistente și oferă siguranță pe perioadă nelimitată;

Canapele extensibile

 • există variante de canapele extensibile care au cadru metalic și saltea, ceea ce oferă maximul de flexibilitate și un somn la fel de odihnitor ca cel dintr-un pat normal, bucurându-vă astfel la fel de mult de o sofa elegantă, cât și de un pat generos;

 • este o alegere ideală pentru spațiile mici, precum garsonierele, ce sunt folosite drept cameră de zi și dormitor;

 • sunt o alternativă inspirată și pentru o cameră de oaspeți, pe care o puteți utiliza drept birou sau drept spațiu pentru orice altă activitate preferați;

 • variantele și modelele diponibile la ora actuală sunt pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele;

 • în magazinele de specialitate sau online pot fi personalizate în funcție de spațiul disponibil sau în funcție de preferințele personale în materie de culori și design.

Canapele extensibile

De unde puteți achiziționa canapele extensibilele de calitate?

Preferabil este să căutați un magazin în care să puteți vedea și analiza cât mai multe tipuri. De multe ori modele disponibile sunt o sursă de inspirație deosebită. Pentru a fi siguri că luați întotdeuana cea mai bună decizie, uitați-vă cu atenție la dimensiunile și detaliile din descrierea produsului. Ele vă pot spune multe despre alegerea variantei celei mai bune.

Timpurile actuale sunt despre a alege comod, din confortul casei sau de la birou, iar cand un astfel de comportament este sustinut si de contextul creat de Acaju, prin care comanzi fara avans, platesti doar la livrare, poti testa canapeaua in confortul casei tale si daca nu te adaptezi la ea ii poti face retur in 30 de zile de la primire, orice ar spune sa alegi magazinul online Acaju.ro. Veti găsi la ei o gamă diversificată de canapele extensibile, potrivite pentru orice tip de amenajare. În plus, puteți beneficia și de consilierea de specialitate a unui reprezentant al magazinului.

Continue Reading

Afaceri

Greșeli care îți pot afecta campania de optimizare SEO

Published

on

By

Greșeli care îți pot afecta campania de optimizare SEO

La ora actuală există o cantitate impresionată de articole, tutoriale, ghiduri și filmulețe pe YouTube care ne învață să facem SEO. Găsești materiale disponibile pentru orice stadiu de începere a promovării. Însă, oricât de simplu ar părea din prezentarea etapelor ce trebuie parcurse, demersul nu este unul ușor de realizat. Pentru conceperea unor strategii eficiente este nevoie de ani de experință și de multă practică.

Procesul de optimizare SEO este un demers complex, ce implică multe aspecte și poate atrage în multe capcane pe cei care doresc să obțină rezultate spectaculoase rapid, fară să aibă rabdarea necesară să aplice corespunzător fiecare parte a strategiei. Tocmai de aceea în cele ce urmează îți propunem atenției câteva dintre greșelile, cele mai des întâlnite, ce trebuie evitate pentru a beneficia de o promovare SEO cât mai bună.

Greșeala SEO #1. Datorită informațiilor disponibile pe internet unora li se poate părea că promovarea SEO este un demers banal, ce poate fi realizat de către oricine, cu ceva cunoștințe din surse autorizate și cu curajul necesar de a porni de unul singur la drum. Într-adevăr, promovarea SEO presupune respectare anumitor procese clare, însă efiența lor este dată și de experința dobândită în timp. Tocmai de aceea, dacă dorești o promovare eficientă, apelează la o firmă specializată în realizarea de astfel de servicii.

Greșeala SEO #2. Nu căuta și nu accepta promisiunea unor rezultate eficiente și rapide.Rezultatele aplicării unor strategii SEO eficiente se văd după câteva luni bune. Iar dacă dorești obținerea mai rapidă a acestor rezultate îți faci iluzii. Unele campanii ppc pot face minuni pe termen scurt, dar dacă nu sprijini acest demers și cu o serie de elemente de stabilitate, tot ceea ce ai realizat se va duce rapid în momentul în care nu mai investești acele sume de bani. La fel de adevărat este și că promisiunile ce pot fi făcute de unele agenții sunt exagerate. Nicio agenție de marketing nu poate garanta obținerea unei poziți fruntașe în clasament, fară să treacă o anumită perioadă de timp.

Greșeala SEO #3. Lipsa unei auditări permenente a site-ului și a eficienței campaniei de optimizare SEO. Orice demers SEO trebuie să înceapă cu o auditare a site-ului, fiecare campanie trebuie monitorizată și văzut clar care au fost rezultatele. Este recomandat ca măcar o dată la 6 luni să realizezi un audit SEO al site-ului. Fară o măsurare constantă a poziției și eficineței aplicării unor strategii, întregul demers este lipsit de sens.

Greșeala SEO #4. Oferirea unei experiențe de accesare a site-ului neplăcută. Oricât am încerca să atragem vizitatori în site, dacă la primul contact cu acesta se lovesc de numeroase probleme, efortul este egal cu 0. Dacă site-ul se încarcă greu, dacă apar erori la acesarea anumitor pagini și dacă utilizatorul nu reușește să găsească ușor informațiile, serviciile sau produsele pentru care a intrat în site, atunci orice strategie am aplica, rezultatele vor continua să fie slabe.

Articolul: Greșeli care îți pot afecta campania de optimizare SEO poate fi citit în întregime pe Blog SEO România.

Continue Reading

Afaceri

Analko Aluminium Industry – Vopsirea in camp electrostatic pentru tabla si profile din aluminiu

Published

on

By

In anul 2004, isi incepe, in Romania,  activitatea de vopsire in camp electrostatic pentru confectii metalice industriale, in acest fel transferandu-se o experienta de mai mult de 40 de ani de la compania mama din Grecia.

Unitatile de vopsire in camp electrostatic ale companiei Analko, existente in acest moment, la nivel de companie, au fost proiectate si construite la cele mai inalte standarde internationale, din punct de vedere tehnologic, pentru a efectua o prelucrare corecta si de calitate superioara.

Procesul de vopsire in camp electrostatic necesita anumite instalatii si utilaje, precum si o respectare riguroasa a tuturor conditiilor din cadrul procesului de productie.

In cadrul Analko Aluminium Industry functioneaza doua unitati complete de vopsire: una pentru culorile RAL, RAFAELO, METALICE, SAGRE si una pentru sublicromie (vopsire in imitatia lemnului).

Vopsirea in camp electrostatic cuprinde urmatoarele etape:

 1. Etapa de pre-tratare (degresare, decapare, cromatare): urmareste indepartarea impuritatilor si curatarea suprafetelor ce ulterior vor fi supuse vopsirii, in vederea asigurarii unei calitati crescute a produselor finite. Se desfasoara in 8 cuve din inox, fiecare cu volumul de aproximativ 15 m3. Doar in doua cuve se desfasoara procese de tratare chimica.

Materiile prime folosite in acest proces sunt furnizate de catre cea mai prestigioasa     organizatie in domeniu – EUROCHEM ITALIA si sunt produse certificate Qualicoat si GSB;

 1. Vopsirea in camp electrostatic: Vopsirea se executa in trei cabine automate de vopsire: doua cu 8 pistoale si una cu 10 pistoale, dar si doua sisteme de vopsire manuala. Cabinele automate beneficiaza de tehnologie cu programare computerizata pentru a efectua vopsirea pe toata suprafata obiectelor.
 2. Polimerizarea stratului de vopsea: se realizeaza in doua cuptoare de tip BOX cu injectoare automatizate pentru controlul termic: unul cu 8 linii si o lungime utila de 7.000 mm si unul cu 6 linii si o lungime utila de 8.100 mm.
 3. Vopsirea in nuante de lemn (sublicromie sau WOODinAL): pentru realizarea vopsirii in nuante de lemn se parcurg aceleasi etape de pregatire ale substratului, urmate de aplicarea pe suprafetele de aluminiu a unui film care are impregnat pe el textura corespunzatoare nuantei de lemn dorite. Profilele astfel acoperite sunt introduse intr-un cuptor special ce permite imprimarea modelului decorativ pe substratul de baza (substanta impregnata pe film difuzeaza in substratul de baza). La iesirea din cuptor are loc eliminarea foliei, profilele astfel vopsite fiind rezistente la radiatiile solare, precum si la umiditatea atmosferica inalta, conform standardelor Qualicoat.

Materiile prime folosite in procesul de vopsire propriu-zis sunt furnizate de cei mai mari producatori de vopsea printre care se enumera: DUPONT, NEOKEM, AKZO-NOBEL, TIGER, care au o gama foarte larga de peste 400 de culori si nuante diferite pentru culorile conventionale si sunt certificate Qualicoat si GSB.

 1. Sertizarea materialelor de aluminiu: prin care se realizeaza imbinarea cu poliamida intre doua semiprofile din aluminiu. Pentru a se putea realiza acest lucru a fost achizitionat un sistem de montare a poliamidei ISOMAT 5, iar recent s-a achizitionat un nou sistem de role pentru noile serii de profile de aluminiu ALUKÖNIGSTHAL.

Fiecare dintre aceste etape sunt atent supravegheate de personal foarte bine pregatit, cu o vasta experienta si înalt calificat pe fiecare palier de activitate, respectând totodată și normele Qualicoat.

 

Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv8 ore ago

Editorial/Aperi siguranţa naţională când eşti cinstit cu cei care îţi plătesc solda!

Serviciile secrete româneşti nu s-au rupt decât prea puţin de practicile Securităţii. Numeric, ele sunt astăzi mult peste aparatul fostei...

ExclusivO zi ago

Editorial/„Să înceapă osteneala aceasta, după atâta véci de la discălecatul ţărâlor cel dintăi de Traian împăratul Râmului, cu câteva sute de ani peste mie trecute, să sparie gândul”

Fostul parlamentar Gelu Vişan, fost lider PMP şi apropiat al Elenei Udrea, lansează acuzaţii incendiare cu privire la alegerile europarlamentare,...

Exclusiv3 zile ago

Vicepresedinte PNL Diaspora: Republica Moldova pe care a furat-o Plahotniuc si ai lui a fost eliberata

(Preluare Mediasud.ro): Timp de 8 ani, un proces demarat în urma unui dosar cu cântec pe baza achizițiilor publice efectuate...

Exclusiv4 zile ago

“Ceea ce în urmă cum 10 zile părea un vis imposibil astăzi a devenit realitate”

(Preluare Mediasud.ro): Timp de 8 ani, un proces demarat în urma unui dosar cu cântec pe baza achizițiilor publice efectuate...

Exclusiv5 zile ago

Dosarul TETRA, inventat de fostul procuror „Portocală” la Poliția Locală, scoate la iveală denunțurile obținute sub presiune și martori mincinoși

(Preluare Mediasud.ro): Timp de 8 ani, un proces demarat în urma unui dosar cu cântec pe baza achizițiilor publice efectuate...

Exclusiv6 zile ago

Gata, le-am stins lumina la Frontiera!

  (Preluare National – Catalin Tache): Iata ca desi este la doar un pas sa revina la varful MAI dupa...

Exclusiv7 zile ago

Sabin Orcan: Oligarhul Plahotniuc este agent al Serviciului de Informații Externe

România va prelua preşedinţia Conferinţei Mondiale a Ritului Scoţian prin Suveranul Mare Comandor Stelian Nistor, 33°, care va fi pentru...

ExclusivO săptămână ago

Nașul lui Zgonea (cel cu serviciul in suflet) care are afaceri cu un fost agent GRU va conduce Masoneria Lumii

România va prelua preşedinţia Conferinţei Mondiale a Ritului Scoţian prin Suveranul Mare Comandor Stelian Nistor, 33°, care va fi pentru...

ExclusivO săptămână ago

PROMO/MASCATI SI MASONII TEPARI DIN PRAHOVA/”VENERABILUL” MASON GRAD 33, Liviu Bigan si MASONUL “MASCAT – MACHO” DE LA POLITIA LOCALA PLOIESTI, PETRESCU BOGDAN (III)

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/06/06/mascati-si-masonii-tepari-din-prahovavenerabilul-mason-grad-33-liviu-bigan-si-masonul-mascat-macho-de-la-politia-locala-ploiesti-petrescu-bogdan-ii/ La data de 06.06.2019, Incisiv de Prahova a publicat articolul ” MASCATI SI MASONII TEPARI DIN PRAHOVA/”VENERABILUL” MASON GRAD...

Benefici Produse Cosmetice Bio Benefici Produse Cosmetice Bio
AfaceriO săptămână ago

Benefici Produse Cosmetice Bio

Alegerea unui stil de viață sănătos presupune multe sacrificii. Dar în final vom constata că datorită rezultatelor obținute tot efortul...

ExclusivO săptămână ago

Editorial/Lipsa autorității statului român

Ne plîngem că Statul nu are autoritate. Din nefericire așa este. Avand experiență , mi-am permis să creionez cîteva motive care...

Exclusiv2 săptămâni ago

Oare de ce era ingrijorat Dan Barna in Parlamentul European?

Oare de ce era ingrijorat  Dan Barna in Parlamentul European, cand citea stirea cu el si Ponta la cafea, stire...

Exclusiv2 săptămâni ago

MASCATI SI MASONII TEPARI DIN PRAHOVA/”VENERABILUL” MASON GRAD 33, Liviu Bigan si MASONUL “MASCAT – MACHO” DE LA POLITIA LOCALA PLOIESTI, PETRESCU BOGDAN (II)

La data de 03.06.2019, Incisiv de Prahova a publicat articolul ” MASCATI SI MASONII TEPARI DIN PRAHOVA/”VENERABILUL” MASON GRAD 33...

Exclusiv2 săptămâni ago

L’Atelier Vintage – ultimele tendințe în materie de haine unicat

L’Atelier Vintage este un concept care îmbină crearea unor obiecte vestimentare unice cu cele fashion, ținuta satisfăcând doleanțele clienților noștri.L’Atelier...

Exclusiv2 săptămâni ago

Bomba/In timp ce la Bruxelles Barna si Ponta isi beau cafeaua, la Bucuresti se formeaza un nou guvern fara liberali si fara Dancila

Daca modificarea Organigramei Poliției Locale Ploiești nu a putut trece de Consiliul Local, eminenta cenusie Eugen Prună a adoptat altă...

Exclusiv2 săptămâni ago

ICCJ din nou pe…”aratura”/’A devenit România stat federativ și nu se mai execută mandatele de aducere?’, citam din aberatiile judecătorului Iulian Dragomir

La data de 22.05.2019, Incisiv de Prahova a publicat articolul ”Fals si uz de fals la Politia Locala Ploiesti/Mason in...

Știrile Săptămânii