Connect with us

Exclusiv

Nisipuri mişcătoare/Acuzaţii de fraudare si scandaluri parca trase la indigo: USR si PMP/ALDE se ‘varsă’ în PSD la bucată/Tot la Bistrita Năsăud se da „tonul”

Published

on

 Mai exact, oameni din interior acuză, tot mai vocal, faptul că alegerile pentru conducerea filialelor USR din Diaspora au fost fraudate pentru ca echipa centrată în jurul lui Dan Barna să poată păstra controlul acestor filiale şi că oamenii incomozi, care sesizează derapaje, sunt daţi afară. Astfel, din filiala UK a USR au fost excluşi Ciprian Munteanu şi Bianca Albulescu, după ce aceştia au sesizat că în funcţia de vicepreşedinte al filialei din Marea Britanie a ajuns să fie ales Alexandru Meşteru, un om despre al cărui CV nu se ştie nimic şi care, potrivit unora dintre colegii săi, s-a remarcat doar prin nişte videoclipuri postate pe YouTube în urmă cu 11 ani, videoclipuri în care useristul, care îşi spune „Rebecka de la Iaşi”, apare în ipostaze lascive, ba mângâindu-se pe melodii ale Laurei Andreşan, ba dând din fund pe manele, învelit în prosop roz pe care şi-l dă jos pentru a rămâne în chiloţi.

Referitor la postări, noului vicepreşedinte al filialei UK Diaspora i s-a reproşat şi o fotografie mai veche pe care acesta a simţit nevoia să o posteze pe Facebook în care apare ţinând în mână un pistol.

Meşteru îşi dă like la propria postare şi se autointitulează „Şefa Mafiei.”

Alexandru Meşteru a apărut recent în filiala din UK a partidului fiind „paraşutat” acolo de la filiala Iaşi iar colegii săi acuză că nu s-a remarcat prin participări la acţiunile partidului (i se cunoaşte participarea doar la o acţiune). Totuşi, a fost ales vicepreşedinte.

Surse din USR susţin că excluderile nu se vor opri la Bianca şi Ciprian care şi-au „permis” să ridice întrebări în ceea ce priveşte competenţele şi aptitudinile care îl recomandă pe Meşteru şi au semnalat faptul că acesta apare pe YouTube în ipostaze indecente, lucru care ar putea pune, finalmente, într-o lumină neplăcută partidul. Există temeri că alte 20 de nume de contestatari ai modului în care s-au desfăşurat alegerile în filială sunt pe lista de excluderi. Mai merită menţionat că excluderea celor doi a fost catalogată de unii dintre colegi drept o „execuţie”. Practic, cei doi au avut câteva minute să se apere, argumentele lor n-au fost luate în considerare de şefa de filială, Gabriela Ferguson (şi ea un personaj contestat), li s-a pus în cârcă anatema de acţiuni cu caracter „homofob indirect”, când, de fapt, spun colegii lor, oamenii au fost de fapt avertizori de integritate, în niciun caz homofobi.

Filiala Diaspora a USR a devenit un laborator de experimentare a iliberalismului, abuzurilor, fraudelor şi dezbinării„, susţine, într-o postare pe un grup de Facebook al partidului, unul dintre cei revoltaţi de excluderi.

„Dacă Biroul Naţional şi conducerea USR tolerează acest experiment sinistru antidemocratic săvârşit de o mână de oameni lipsiţi de orice calităţi. (…) În Diaspora continuă să se petreacă lucruri foarte grave, prin care se joacă însăşi esenţa de partid democratic a USR. Începe să fie târziu pentru USR şi nimic din ce a făcut conducerea partidului până acum nu demonstrează că a înţeles pericolul care îl paşte, că a înţeles toate motivele care au dus la prăbuşirea partidului în preferinţele electoratului din ţară şi din Diaspora”, adaugă persoana respectivă.

„Nici la această ora, vicepreşedintele UK, Alexandru Meşteru, nu le-a prezentat membrilor din filială vreun CV sau vreun detaliu despre activitatea sa profesională, personală, de activism civic sau activitatea sa politică din cadrul partidului. Nu cunoaştem decât câteva detalii din activitatea artistică a VP UK, care este publică, pe YouTube, de câţiva ani”, scrie o altă persoană.

Meşteru, doar vârful icebergului. Acuzaţii de fraudare brutală a alegerilor din filialele Diaspora ale USR

Surse din USR susţin că asistăm, practic, la o luptă pentru control dusă de echipa Barna care îşi doreşte controlul asupra filialelor din Diaspora. Miza ar fi una electorală – controlul pe viitoarele nominalizări pe locuri eligibile la alegerile parlamentare. Această luptă pentru contrarea puterii la echipa Barna nu e un lucru nou. Din USR au fost eliminate constant vocile incomode, însă, în presă au ieşit informatii doar despre câteva excluderi în momente cheie, precum cea a lui Oli Ardelean, a lui Vlad Teohari etc. Ele au fost însă mai multe. În plus, înainte de alegerile parlamentare precedente, pe lângă excluderi, au avut loc adevărate linşaje publice pe grupurile interne ale partidului pentru a îi elimina pe cei care voiau să candideze la Parlament pe circumscripţia diaspora, astfel încât locurile eligibile să fie ocupate de Radu Mihail şi de Ştefan Iulian Lorincz.

„A existat un proces intern în USR în care s-a făcut curăţenie, s-a făcut curăţenie permanent, se eliminau pe bandă rulantă vocile disidente. Echipa Barna face asta de la Nicuşor încoace, pe valuri succesive partidul s-a curăţat violent de vocile disidente iar cei ce au câştigat sunt cei care astăzi sunt în jurul lui Barna, Ghinea, Drulă, Moşteanu, Mălureanu, cei 14 care asigură azi majoritatea în Biroul Naţional”, a declarat o sursă din USR pentru Epoch Times.

Această politică a continuat şi după fuziunea cu PLUS, fidelii lui Barna acţionând în direcţia epurării PLUS-iştilor cu aspiraţii la funcţii. O atenţie specială a primit Diaspora, cea mai importantă filială a USR şi a PLUS, de unde s-a născut revolta, momentul 10 august etc.

Astfel, de la sfârşitul anului 2020 a început un proces de eliminare a absolut tuturor vocilor incomode din USR, începând cu eliminarea fostului şef al filialei, Emanuel Stoica, pe care l-au suspendat un an din partid, după care au fost eliminaţi şi cei din echipa lui.

S-a născut apoi grupul numit „Drept”, format din voci care au cerut democraţie, dreptate, oameni care aveau dreptul să facă parte din biroul filialei însă mulţi dintre ei au fost excluşi. Fiind complet blocaţi şi suspendaţi, practic toate locurile rămase vacante au fost ocupate de oamenii echipei Barna.

„Echipa Barna voia să aibă control asupra fuziunii în Diaspora şi alegerilor care urmau să aibă loc în Diaspora”, susţin sursele.

Pentru ca echipa Barna să se asigure că va câştiga alegerile, după congresul la care a avut loc fuziunea USR cu PLUS s-au făcut multe transferuri în filialele din Diaspora, în vederea fraudării prin metoda autobuzul, susţin sursele. Pentru ca acest lucru să fie posibil, s-a introdus o prevedere care le permite membrilor care au domiciliul în ţară să se mute în filialele din Diaspora fără să aibă domiciliul în Diaspora. Astfel, au fost transferaţi prieteni, rude, cunoştinţe în filialele mari. În acelaşi timp, candidaturile spontane ale celor care voiau să intre în partid au fost puse pe hold. Toţi cei care au vrut să intre în partid din simpatie pentru Cioloş sau USR-PLUS n-au reuşit, candidaturile fiind amânate până după alegeri, ca să nu fie surprize la vot.

Ca să fie siguri că au majoritate absolută în fililale foarte mari precum Spania, Italia, UK, fidelii lui Barna au mai operat pe un plan, în subpunctul unui mesaj mai lung a apărut ideea că cei care îşi doresc să voteze la alegerile pentru conducerile filialelor trebuie să îşi valideze e-mailurile, susţin sursele. Evident, cum nu toţi membrii de partid stau cu ochii pe e-mailuri, multora le-a scăpat informaţia şi astfel au fost eliminaţi 700 de membri cu drept de vot. Sursa citată susţine că între filialele din Diaspora au avut loc transferuri bizare, unele reale, altele fictive şi aşa s-a obţinut majoritatea.

Etapa următoare au fost epurările, începute cu Ciprian Munteanu şi Bianca Albulescu, care s-au arătat contrariaţi de faptul că o persoană apărută pe nepusă masă în filială a deveni vicepreşedinte în câteva săptămâni. Practic, e bizar că acesta să fi obţinut voturile colegilor în detrimentul altora cu activitate în filială, în condiţiile în care nou-venitul nu se remarcase prin mai nimic.
La o căutare pe Google, Munteanu şi Albulescu au găsit nu articole despre realizările acestuia în vreun domeniu, ci filmuleţe pe un canal de YouTube în care acesta se expune mângâindu-se lasciv. Cei doi au denunţat această obscenitate, susţin colegii lor, şi s-au trezit excluşi în cadrul unei şedinţe de tip stalinist.

Surse din USR susţin că alte 20 de persoane sunt pe lista celor incomozi care ar urma să fie excluşi.

Comisia electorală a USR a constatat probleme grave la votul din Diaspora şi a cerut reluarea alegerilor. Raportul a fost ignorat

Raportul Comisiei Electorale, formate paritar din oameni USR şi PLUS, a constatat numeroase încălcări ale legii electorale pe care le-a semnalat Biroului Naţional şi a recomandat reluarea alegerilor. Acestea însă nu s-au reluat, evident. După informaţiile noastre, la nivel naţional Dacian Cioloş a dispus crearea unei comisii care să verifice acuzaţiile.

Mai jos, concluziile Comisiei Electorale a USR.

 Poziţia şefei filialei UK a USR, Gabriela Ferguson

Redacţia noastră a încercat să obţină o poziţie de la Dacian Cioloş. Vom publica poziţia dumnealui când şi dacă ne va parveni. Am solicitat informaţii şi şefei filialei USR din Marea Britanie, Gabriela Ferguson. Iniţial, ne-a transmis că nu îi e clar scopul articolului nostru şi ce relevanţă are pentru România, aceasta în condiţiile în care USR, partid care a promis românilor că va lupta contra corupţiei, este marcat de acuzaţii grave, de fraudare a alegerilor interne, acuzaţiile venind din partea propriilor membri, nu ai opoziţiei.

După acest răspuns care seamănă uluitor cu cele ale Vioricăi Dăncilă – care, în momentul când era întrebată de vila de la Predeal ne trimitea să îl întrebăm pe Iohannis de ce are şase case – Gabriela Ferguson a venit cu o serie de răspunsuri pe care le prezentăm mai jos. Gabriela Ferguson aruncă la Cioloş vina pentru modul în care s-a procedat cu e-mailurile.

Acuzaţiile de fraudare

 Alegerile din decembrie 2021 s-au desfăşurat pe o procedură nouă, propusă de Preşedintele USR Dacian Cioloş, aprobată de Biroul Naţional şi implementată de Secretariatul General, care implică o verificare adiţională a adreselor de email ale membrilor;

Cei care din varii motive nu au îndeplinit această procedură simplă nu au figurat în corpul electoral conform regulamentelor în vigoare.

În niciun caz nu poate fi vorba de fraudă.

Biroul Naţional a monitorizat îndeaproape aceste alegeri fiind primele desfăşurate pe noul model de reorganizare a Filialei Diaspora, luând act de rezultatul acestora.

Câte persoane s-au înscris în filiala UK în perioada octombrie-decembrie 2021?

La ora actuală, Filiala Locală Marea Britanie este formată din 1089 de membri. În perioada octombrie-noiembrie 2021 s-au efectuat 19 admiteri de noi membri, dintre care 2 transferuri din alte filiale USR.

Câte dintre aceste persoane aveau domiciliul în Marea Britanie?

Conform declaraţiilor membrilor la interviu, toţi locuiau în Marea Britanie la data admiterii.

Dl Alexandru Meşteru are domiciliul/reşedinţa în Marea Britanie?

Da, această persoană locuieşte în Marea Britanie din Aprilie 2021.

În baza căror argumente au fost excluşi Ciprian Munteanu şi Bianca Albulescu? Cum s-a ajuns la concluzia că aceştia au avut comportament calomniator şi injurios şi cu caracter homofob indirect? De ce o sancţiune atât de drastică?

Cei doi au fost excluşi în urma sesizărilor efectuate de doi membri USR, care au fost înaintate Biroului Local D1: Marea Britanie. Aceştia au acuzat încălcarea Art. 13 din Statutul USR, care menţionează “Membrii USR au îndatorirea […] să nu aibă un comportament injurios sau calomniator la adresa altui membru USR”.

Reclamanţii au ataşat şi capturi de ecran care dovedesc campania de hărţuire pe care persoanele sancţionate au efectuat-o, precum şi caracterul denigrant şi discriminatoriu. A fost aplicată sancţiunea maximă din cauza gravităţii comportamentului reclamat precum şi lipsei oricărui fel de scuze sau regrete faţă de acţiunile întreprinse. Cei doi au fost invitaţi la audieri pentru a-şi exercita dreptul la apărare, însă aceştia nu au arătat în niciun fel remuşcare sau că ar considera că au făcut ceva greşit prin acţiunile lor. Persoanele sancţionate au posibilitatea de a contesta decizia la Comisia Locală de Arbitraj a filialei D1, conform Statutului USR.

Cum comentaţi informaţia că se pregăteşte încă o rundă de 20 de excluderi în filiala pe care o conduceţi?

La ora actuală nu există nicio altă sesizare trimisă către Biroul Local D1.

Redăm, mai jos, postările care le-au adus excluderea lui Ciprian Munteanu şi Biancăi Albulescu.

foto

foto

Postarea Biancăi Albulescu:

„Nu pot decât să mă bucur şi să aplaud eforturile necontenite în slujba partidului, precum şi avansarea atât de incredibilă în timp aşa scurt…a colegului nostru, vicepreşedinte în D1!

Aşa cum la un moment dat, în mod repetat Gabriela Ferguson îl lăuda în call-uri şi îl prezenta pe noul coleg Alexandru Meşteru ca fiind mâna dreaptă a lui Cosette de la Iaşi, furat (deh..deja ştim cum e cu noţiunea asta la noul preşedinte, blink blink plagiatul e tot furt) cu greu de la acesta şi adus în D1UK după rugăminţi şi lacrimi, iar el în modestia caracteristică ne spunea cum a terminat o facultate de geografie în România şi cum lucrează cot la cot cu Anca Dragu pentru implementarea la nivel naţional a unui proiect de panouri fotovoltaice, deşi… expertiza sau experienţa în domeniu se rezumă la canci.

Detalii, detalii…. Implicarea în vorbe se caută şi talente nemăsurate.

Abia în dimineaţa acesta am aflat de fapt ce îl recomandă…talentul!

În final vă zic.. accept! Accept acest preşedinte şi acest vicepreşedinte în UK!

Nici nu am cum să nu!

Este clar că talentul şi determinarea l-au dus departe de Iaşi, în sufletul Londrei!

Cheers, mate! Big love!”

Notă: Imaginile video cu Alexandru Meşteru au fost incluse în material deoarece sunt relevante pentru înţelegerea situaţiei, având în vedere faptul că doi membri ai USR au fost exluşi pentru semnalarea lor. De altfel, acestea sunt publice, pe YouTube.

Exclusiv

Pana cand Codul Penal nu va fi modificat pentru a acoperi vidul (lipsa de reglementare), vor opera doar regulile de prescriptie ordinara

Published

on

By

Lista lui Schindler
– o poveste adevarata a caprei saltareate si cracanate, cu gura mare, supranumita si TURNATOAREA
De pe acesta lista efectuata doar cu politisti locali l-am omis pe fostul sef de la achizitii, el fiind singurul din lista care a marcat in locuinta caprei saltareate si cracanate, la ambele porti, jucand in liga mare chiar MIÚȚĂ!
Un alt golgheter surpriză, dar cu staif, a fost Narcis Dorobantu, dupa cum va dezvaluiam in articolul anterior.
Dupa acest bun marcator apare pe lista si directorul Adrian Vaida. (Despre alti fosti directori sau actuali si/sau alte neamuri de manivela „paracioase” vom dezvalui pe la sfarsitul listei, deoarece conform fetelor de pe centura : „de doua-trei ori nu se pune”!).

In fapt, conform colegilor de la Ordine Publica, motto-ul caprei jucause, saltareate si cracanate, cu gura mare, supranumita si TURNATOAREA pentru ca un jucator sa intre pe terenul de „joaca”, era la aceea data: „sa aiba bani sau functie”.

Astfel, printre ratacirile sale, Adrian Vaida nu a rezistat ofertei primita de la o capra jucausa, saltareata si cracanata, cu gura mare, supranumita si TURNATOAREA si a intrat in terenul de joc, fiind chiar printre golgheteri.

Normal ca a trebuit sa o mute de la PAZA la Ordine Publica si sa o trimita la scolit la Campina. Dupa scoala din Campina, capra saltareata si cracanata, cu gura mare, supranumita si TURNATOAREA  si-a primit rasplata si a poposit direct la BIROU.

Referitor la Adrian Vaida putem spune ca a devenit un familist convins si scapat de „tentatiile” de la Politia Locala Ploiesti a fugit ca din pusca din tara. Lucreaza la o firma straina, pe un salariu excelent si traieste alaturi de sotia sa care si-a deschis un cabinet medical.

El a declarat in mediul sau intim ca se va intoarce doar o ora la Politia Locala Ploiesti pentru a isi primi drepturile pentru demiterea sa ilegala si isi va prezenta demisia, fiind peste onoarea sa sa fie condus de neamul lui manivela si/sau sub conducerea unui parlit de fost sofer.  Vom reveni, cu lista lui Schindler. (Irinel I.).

 

 

Continue Reading

Exclusiv

BOMBA de la DNA in dosarul directorului Politiei Locale Ploiesti (Albu Catalin) si a celor din comisia de concurs

Published

on

By

Un nou scandal monstru e pe cale să izbucnească in administratia locala. Procurorii anticorupție anchetează anumite fapte de corupție comise in administratia locala, pornind de la scoaterea la concurs a unor posturi cu „dedicatie” in administratia locala la care s-a solicitat si dosarul directorului Politiei Locale Ploiesti (Albu Catalin) si a celor din comisia de concurs.
Reamintim ca, fostul sef de la achizitii a depus o plangere penala la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, la data de 14.04.2022.
Astfel, Cătălin Albu este acuzat că nu a pus în aplicare o hotărâre judecătorească rămasă definitivă, dar şi de trafic de influenţă şi abuz în serviciu. Şeful Poliţiei Locale nu l-a repus în funcţie pe Cezar Stoichiciu, după ce acesta a câştigat definitiv un proces, ba mai mult a scos la concurs postul de consilier achiziţii publice. Mai mult, reprezentanţii Poliţiei Locale au încercat un simulacru de reangajare. Adică, Albu a emis o dispoziţie de reangajare a lui Stoichiciu, dar tot în aceeaşi dată a emis şi o dispoziţie de eliberare din funcţie.
Prejudiciul estimat în această poveste este de peste 150.000 de lei.
La data de 09.05.2022, DNA solicita dosarul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești pentru „completarea cauzei” aflate pe rolul acestei structuri, existand indicii temeinice de fapte de coruptie si grup organizat!

BOMBA de la DNA
In fapt, DNA cerceteaza modul de organizare a concursurilor din administratia locala si de la Politia Locala Ploiesti unde posturile au fost scoase la concurs cu „dedicatie”, stabilindu-se la cerintele pentru inscriere, in afara legii, criterii care le indeplineau doar cei pentru care posturile au fost create.
Este si cazul bucatii de paznic care a ocupat postul ilegal al fostului sef de achizitii, unde la cerinte s-a trecut, in afara legii, cerinte si acte pe care le indeplinea doar Enita: „perfectionari (specializari) in domeniul achizitiilor publice, atestate cu diploma, certificate sau alte documente” si/sau „cunostinte de operare pe calculator – nivel mediu dovedite prin copii ale cursului de perfectionare/specializare sau copie a foii matricole in care se dovedeste cunostinte I.T”.


Toate aceste „nereguli” ar fi trebuit sa atraga atentia comisiei de concurs, conform procurorilor.
Aceste cerinte se regaseau doar in dosarul de cadre ale lui Enita Alexandru, fost sef la serviciul administrativ, personal contractual, prietenul directorului Albu Catalin, fiu de „stabulet” de prin finantele locale.
De asemenea, asa cum dezvaluiam in articolul anterior, in acest dosar pe langa cazul fostului sef Achizitii al Politiei Locale Ploiesti se cerceteaza si cazul sefului Serviciului de Ordine Publica.
In fapt, se cerceteaza si conditiile pe langa lege stabilite la posturile de sef serviciu doar pentru ca lui Anton Catalin sa nu i se puna la dispozitie o functie similara, precum si eliberarea unui post de sef serviciu tocmai in data de 06.06.2022.
Mai mult, procurorii anticorupție anchetează aspecte similare derulate in scoaterea cu dedicatie a unor posturi din administratia locala dar si modul cum a fost intocmit Raportul de „specialitate” nr 1672/25.08.2021 al Politiei Locale Ploiesti si Referatul de aprobare nr 348/25.08.2021 prin care Consiliul Local Ploiesti a votat HCL 303/2021 prin care s-a aprobat un nou Regulament de functionare si organizare al Politiei Locale Ploiesti (fostul, nu cel prezent atacat in instanta de Anton Catalin), cu beneficii si cu dedicatie expresa pentru actualul director general Albu Catalin.

1a

1b

Surse judiciare au precizat că, in dosarul de trafic de influenţă si grup organizat sunt aduse si acuzații de luare de mită. Vom reveni. (Cristina T.).

Dosarul directorului Politiei Locale Ploiesti (Albu Catalin) si a celor din comisia de concurs ilegala a ajuns pe masa procurorilor D.N.A., existand indicii temeinice de fapte de coruptie si grup organizat!

 

 

 

 

 

Continue Reading

Exclusiv

Procurorul general al Romaniei, Gabriela Scutea, a redeschis urmarirea penală în dosarul 684/P/2019 clasat de către fostul SIIJ, confirmand dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova

Published

on

By

La data 21 martie 2022, Incisiv de Prahova publica articolul „Am „cobit” si instanta a dat dreptate ziarului Incisiv de Prahova/Incepand de azi, cu acte, directorul Politiei Locale Ploiesti (Albu Catalin) si cei din comisia de concurs ilegala sunt… PENALI”.

Iata ca, din nou Incisiv de Prahova a avut dreptate!

Dosarul directorului Politiei Locale Ploiesti (Albu Catalin) si a celor din comisia de concurs ilegala a ajuns pe masa procurorilor D.N.A., existand indicii temeinice de fapte de coruptie si grup organizat!

In fapt, fostul sef Achizitii al Politiei Locale Ploiesti a castigat in instanta procesul care a durat ani de zile  pana cand s-a decis ca acesta trebuie sa fie repus in drepturi.

La data de 03.08.2021, Albu Catalin emite decizia nr 67 prin care S.C.D este reangajat conform deciziei definitive a instantei cu plata salariilor pe o perioada de peste 5 ani de zile, aproximativ 2 miliarde lei vechi.
Nu au fost achitate si alte drepturi, motiv pentru care acesta s-a adresat, din nou,  instantei.
Pentru a demonstra ca acest prejudiciu adus bugetului local NU este de ajuns (aceste sume fiind platite din taxele ploiestenilor), onor Albu Catalin, in bataie de joc fata de lege si de banii ploiestenilor, emite in acelasi minut din data de 03.08.2021, o noua decizie (nr 68) printr-o interpretare propie a legii si il destituie, ilegal, pe acelasi S.C.D pe care instanta il obligase sa il reaincadreze.

Mai mult, pe Albu Catalin nu il interesa de aceasta decizie ilegala si de prejudiciul produs din nou bugetului local, acesta avea alt interes pentru acest post la achizitii, cum va vom arata mai jos.
Sa il reangajezi si sa il destitui in aceeasi zi fara nicio acoperire legala, fara sa incalce nicio prevedere a art. 492, alin 2 din Codul Administrativ. Este un abuz grosolan, pentru ca au fost „arse” etapele care sa conduca la destituirea din functia publica, potrivit art. 492, alin 3, lit f).
Constient de acest abuz, S.C.D a facut plangere penala celor care au intocmit aceste acte care i-au creat prejudicii.

Totodata, acesta s-a adresat si instantei, in civil, unde – prin Hotarârea 2831/2021 a Tribunalului Prahova care a fost emisa in data de 16.11.2021, o hotarare prin care reclamantul a castigat din nou despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate si reactualizate si cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat pe întreagă perioadă de suspendare a contractului individual de muncă si reancadrarea pe postul de functionar public detinut anterior la achizitii din cadrul Politiei Locale Ploiesti.
Deci, un alt prejudiciu, care se mareste zi de zi datorita intereselor dolosive ale directorului Albu Catalin, prejudiciu care cu siguranta nu il va achita din buzunarul sau ci din taxele ploiestenilor.
Cu toate ca aceasta Hotarare nr 2831/2021 a Tribunalului Prahova care a fost emisa in data de 16.11.2021 era executorie de la data emiterii (16.11.2021), la data de 26.01.2022, Albu Catalin scoate la concurs acest post al celui care castigase a doua oara in instanta, prin noua Hotarare nr 2931/2021 .
Albu Catalin impreuna cu sefi din administratia locala au avut un alt plan inca de la destituirea ilegala prin decizia 68 din 03.08.2021, asa cum dezvaluiam cu ceva timp in urma.


Planul era sa isi securizeze posturile la Oficiul Juridic si la Achizitii pentru a efectua un altfel de achizitii, dupa „inima” lor.
Deci, cu scoaterea la concurs al postului de la achizitii au fost scoase si alte doua posturi la Oficiul Juridic, tot la aceeasi data.
Astfel, postul care nu era vacant, cel de functionar public si pe care Albu Catalin era obligat de instanta sa il reangajeze pe S.C.D a fost ocupat de prietenul lui Albu Catalin, respectiv de Enita Alexandru, fost sef la serviciul administrativ, personal contractual, care s-a trezit, peste noapte, functionar public.
Un post de jurist a fost ocupat Dobrescu Valentina Irina, chiar sotia lui Dobrescu Catalin, consilier juridic in cadrul primariei Ploiesti.
In acest fel au fost securizate cele doua posturi pentru a se porni la altfel de „achizitii”, pe bani publici.


Reamintim ca, la doua saptamani de zile de la acest concurs ilegal, mai exact la data de 15.02.2022, Proiectul de buget pentru anul 2022 al Poliției Local Ploiești a fost aprobat de Consiliul Local Ploiesti.
Mai mult, la data de 15.03.2022, Dobrescu Valentina Irina, chiar sotia lui Dobrescu Catalin, consilier juridic in cadrul primariei Ploiesti – a fost numita sefa Oficiului Juridic.
Cu aceasta noua Organigrama, Consiliul Local Ploiesti a girat:
1. Prejudiciul cauzat de Albu Catalin bugetului local, prin decizia ilegala de demitere a lui S.C.D.
2. Girarea unui concurs ilegal, inclusiv girarea ca functionar public a numitului Enita Alexandru.
3. Girarea unei razbunari personale  fata de Anton Catalin – Sef Serviciu Ordine Publica din cadrul Politiei Locale Ploiesti.
Reamintim ca, in tumultoasa activitate a Politiei Locale Ploiesti plina numai cu fosti directori cu probleme penale, Anton Catalin – Sef Serviciu Ordine Publica din cadrul Politiei Locale Ploiesti – a fost singurul care a tinut pe lina de plutire aceasta institutiei, prin profesionalismul sau.

Acesta coordoneaza 140 de politisti locali, functionari publici.
„Matrasirea” lui Anton Catalin a fost gandita cu mult timp in urma si facuta in mai multi pasi, demonstrand ca razbunarea  nu are margini si limite.
In fapt, pentru interesul personal al directorului general Albu Catalin (în termen de 1 an de la numirea în funcție, Albu Cătălin era obligat să promoveze cursurile de trei luni, executate într-o instituție de învățământ a Ministerului Afacerilor Interne) dar si pentru razbunarea  pusa la cale de ceva vreme, au fost intocmite Raportul de „specialitate” nr 1672/25.08.2021 al Politiei Locale Ploiesti si Referatul de aprobare nr 348/25.08.2021 prin care Consiliul Local Ploiesti a fost pacalit sa voteze (HCL 303/2021) prin care s-a aprobat noul Regulament de functionare si organizare al Politiei Locale Ploiesti.

1a

1b

Prin modificarea Regulamentului de organizare și funcționare care cuprindea și nouă organigramă a Poliției Locale Ploiești, șefii acestor structuri nu au mai fost încadrați în funcția publică specifică de polițist local, deși aceste funcții fuseseră echivalate de ANFP, în urmă cu ceva ani.
Deci, in prezent, Anton Catalin nu mai este functionar public datorita celor mai sus mentionate . Prin noua Organigrama,  Albu Catalin  intentioneaza sa treaca postul ocupat de Anton Catalin din Sef Serviciu in Sef Birou (bataie de joc pe fata: un sef care coordoneaza 140 de politisti locali sa fie sef birou iar alti sefi de serviciu din cadrul Politiei Locale Ploiesti care au 7-8 subordonati sa ramana sefi de serviciu).

Alta lovitura: Anton Catalin contraataca, cu legea in mana!

Anton Catalin a facut plangere prealabila fata de decizia abuziva de inlocuire a sa din functie si, totodata, prin avocati a demarat si o plangere prealabila la Consiliul Local Ploiesti pentru HCL-ul prin care s-a aprobat aceasta „manarie” ordinara.

De cascadorii „rasului” ce au fost in stare sa „screme” juridicul in cazul sefului Serviciului Ordine Publica (vom devoala in alt articol separat, pentru deliciul cititorilor) si se anunta alte doua procese pierdute pe bani nostri de catre „echipa” de „destaptaciuni” ce s-a instalat prin plantare/”implatantare” la conducerea Politiei Locale Ploiesti.

Niciodata, dar NICIODATA, Politia Locala Ploiesti nu a avut un  management asa slab, de la infiintare pana in prezent! Cel mai slab si prost pregatit manager -Albu Catalin!

Deci, pe rolul instantelor sunt doua actiuni introduse si de seful Serviciului Ordine Publica, Anton Catalin.

Albu Catalin, asa cum am aratat mai sus, a incalcat legea si a atras in penal si Comisia de Talente care a participat la aceasta mascarada de concurs, un concurs ILEGAL, un concurs prin care o bucata de paznic a fost pus sa isi dea demisia din paznic contractual si s-a trezit, peste noapte functionar public, ILEGAL.

Cum  hotararea era executorie si exista indicii temeinice de fapte de coruptie, toate aceste aspecte mai sus mentionate (cazul fostului sef Achizitii al Politiei Locale Ploiesti si cazul sefului Serviciului de Ordine Publica) au ajuns pe masa procurorilor DNA. Vom reveni. (Cristina T.).

In incheiere, lasam pe cei din Consiliul Local Ploiesti sa voteze, in cunostinta de cauza. DANS… Vom reveni.

Alaturat atasam si decizia instantei. (Cristina T.).

Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Social9 ore ago

Diferenţiază-te de concurenţă printr-un web design de calitate

Ţi-ai dat seama că ai nevoie de un site pentru ca afacerea ta să se poată dezvolta sau pur şi...

Exclusiv16 ore ago

Pana cand Codul Penal nu va fi modificat pentru a acoperi vidul (lipsa de reglementare), vor opera doar regulile de prescriptie ordinara

Lista lui Schindler– o poveste adevarata a caprei saltareate si cracanate, cu gura mare, supranumita si TURNATOAREADe pe acesta lista...

SocialO zi ago

Tot ce trebuie să ştii despre centrale termice

În România se utilizează o mare varietate de combustibili pentru încălzirea locuințelor. Combustibilii solizi se referă atât la combustibilii din...

Exclusiv2 zile ago

BOMBA de la DNA in dosarul directorului Politiei Locale Ploiesti (Albu Catalin) si a celor din comisia de concurs

Un nou scandal monstru e pe cale să izbucnească in administratia locala. Procurorii anticorupție anchetează anumite fapte de corupție comise...

Cabinet Avocat Varzaru Ion Cabinet Avocat Varzaru Ion
Social2 zile ago

Care este rolul unui avocat specializat în accidente rutiere?

Dacă iei în calcul numărul mare de accidente care se întâmplă zilnic, șansa de a fi implicat într-un accident de...

Turism2 zile ago

Constanta, destinatia turistica nr. 1 a Romaniei pe timpul verii

Pentru ca sezonul estival se apropie cu pasi repezi, cu siguranta ne gandim deja la urmatoarea destinatie de vacanta. Si...

Turism2 zile ago

Pe 12 iunie, hai la marea deschidere Laguna Pool din Dăeşti, judeţul Vâlcea!

În vara asta intrăm în recuperări în ceea ce priveşte distracţia şi voia bună după cei doi ani în care...

Exclusiv3 zile ago

Procurorul general al Romaniei, Gabriela Scutea, a redeschis urmarirea penală în dosarul 684/P/2019 clasat de către fostul SIIJ, confirmand dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova

La data 21 martie 2022, Incisiv de Prahova publica articolul „Am „cobit” si instanta a dat dreptate ziarului Incisiv de...

Turism3 zile ago

Vino şi tu la Călimăneşti-Căciulata – „perla staţiunilor” de pe Valea Oltului

Odată cu ridicarea restricţiilor, românii caută să evadeze cât mai departe de casă. Te afli în aceeaşi situaţie, dar nu...

Antica Studio Antica Studio
Afaceri4 zile ago

Motive pentru care trebuie să apelați la un make up artist pentru ziua nunții

Dacă planificați o nuntă, probabil că v-ați ocupat de lucrurile importante, cum ar fi găsirea unui loc de desfășurare și...

Exclusiv4 zile ago

Dosarul directorului Politiei Locale Ploiesti (Albu Catalin) si a celor din comisia de concurs ilegala a ajuns pe masa procurorilor D.N.A., existand indicii temeinice de fapte de coruptie si grup organizat!

La data 21 martie 2022, Incisiv de Prahova publica articolul „Am „cobit” si instanta a dat dreptate ziarului Incisiv de...

Exclusiv5 zile ago

Belgia introduce carantina de 21 de zile pentru cei infectati cu variola maimutei!/Hai ca o luam de la capat!

Autoritățile din Belgia au decis vineri să introducă o carantină obligatorie de 21 de zile pentru persoanele diagnosticate cu variola...

Sport6 zile ago

Românii au câștigat toate finalele Dr. Oetker Junior Trophy

Românii au câștigat toate finalele Dr. Oetker Junior Trophy, atât la simplu, cât și la dublu, la feminin și la...

Eveniment6 zile ago

EXCLUSIV.Un elev din Ploieşti va alerga în scopuri caritabile, la HOPE RUN for Charity

Duminică, 22 mai a.c., începând cu ora 7.00, în Parcul Regele Mihai I, intrarea Charles de Gaulle va avea loc...

Exclusiv6 zile ago

„Sper sa nu apuc vremurile când, la gura sobei, voi povesti nepotilor mei că au fost cândva judecători în România…”

Toţi cei care lucrează în Ministerul Afacerilor Interne au simţit cel puţin o dată, pe pielea lor, că oricât de...

Social6 zile ago

Ce sa luati in considerare cand cumparati o usa de intrare

Usa de intrare poate fi adesea neglijata atunci cand este vorba despre stilul, eficienta si securitatea casei, dar in realitate...

Știrile Săptămânii