Connect with us

Afaceri

Ce ar trebui sa considerati achizitionarea unor profile led?

Published

on

Cei care isi doresc sa fie in ton cu ultimele invoatii in tehnologiile de iluminat o pot face inlocuind becul conventional cu banda led. Aceasta este mult mai rezistenta pe o perioada indelungata, nu necesita mentenanta si de asemenea nu prezinta niciun material daunator mediului inconjurator.

Banda led poate fi achizitionata la comanda, sub diverse culori si cu forme diferite de emitere a luminii. Aceasta poate fi atat punctiforma, cat si integrala si poate fi reglata de la distanta cu ajutorul unei telecomenzi. In proiectele de tip HORECA, unde oaspetii cauta sa fie surprinsi si impresionati din punct de vedere emotional, solutiile de iluminat led permit crearea unei atmosfere specifice in functie de momentul zilei sau de tematica unui eveniment special.

Tehnologiile de iluminat pe baza de led prezinta avantajul unei posibilitati de iluminare mai rezistente, chiar si la temperaturi foarte mari si fara alte cheltuieli aditionale.

Profilele LED pot fi montate in moduri diverse si au dimensiuni variate, de la cele la fel de subtiri ca si banda led, pana la cele de dimensiuni mai mari, care reusesc sa scoata orice incapere din monotonie. Rolul profilelor led este de a proteja banda led si de a absorbi caldura emanata de aceasta. Prin urmare, banda va rezista pe termen lung si nu va necesita alte cheltuieli pentru a o schimba. De asemenea, profilul led va avea si rolul de a transmite lumina emanata de banda led in diverse forme, de la varianta punctiforma sau integrala, pana la o culoare specifica sau o intensitate specifica.

Profilele led pot fi realizate la comanda si pot fi aplicate atat pe pereti, cat si incastrate in tavan sau atarnate. Clientii vor putea alege modelul adaptat dimensiunilor incaperii si locatiei. Pentru camerele cu pereti inalti lampile atarnate sunt recomandate, in timp ce pentru cele cu pereti josi se pot monta profile led incastrate in tavan.

Lustra LED este un exemplu potrivit de solutie de iluminat, alaturi de spoturile pentru birou sau corpurile de iluminat decorative. Toate acestea servesc unor scopuri bine definite, insa rezista pana la 50.000 de ore si consuma mult mai putin curent electric decat becurile conventionale.

Profilele LED pot fi comandate in trei variante de montaj, de la cele suspendate, pana la cele aparente sau incastrate. Foarte cunoscute sunt si sisteme de reglare  inteligente de tip smart home sau cele cu dimare. Pentru a ilumina spatii mai vaste sunt sistemele de tip DMX cu o functionalitate digitala foarte apreciata si recomandata dealtfel. Pe de alta parte, profilele LED  se potriveste in foarte multe proiecte arhitecturale specifice, printre care SI  cele cu balustrade, poduri sau scari.

Pentru ca fiecare proiect are cerinte diverse de iluminare, de la unghi la modalitatea de montaj si la spatiul avut la dispozitie pentru a monta sistemele de iluminare, indrumarea din partea specialistilor in domeniu va poate ajuta sa faceti investitia adaptata propriilor nevoi. Iluminarea in propria locuinta nu necesita o tensiune ridicata si un consum mare de energie, pe cand cea in parcari subterane sau in lanturi hoteliere are la baza cerinte mult mai complexe si nevoi de iluminare mult mai mari.

Producatorul de corpuri de iluminat  ProfilistLED va poate veni in ajutor in alegerea celor mai eficiente profile led. Infiintata in 2016, a devenit la ora actuala unul dintre cei mai cautati parteneri in gasirea solutiilor de iluminat sustenabile, adecvate fiecarui proiect arhitectural. Colaborand cu specialistii de la ProfilistLED, sansele de a alege cea mai buna solutie pentru propriile nevoi  sunt cu siguranta mari. Infiintata  in 2016, compania prezinta  experienta in domeniul solutiilor de iluminat, iar in prezent se numara printre cei mai buni din industrie. Furnizorul ofera un timp de livrare de maxim 10 zile lucratoare si servicii de consultanta personala si specifica pentru clienti.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

ElectroPutere Parc devine cel mai mare hub de inovație și tehnologie din Oltenia la nivel de suprafață ocupată și cerere din partea companiilor IT

Published

on

Forța de muncă bine calificată, infrastructura bună și amplasarea în apropierea Universității din Craiova – cel mai mare centru universitar din sud-vestul României, precum și a EP Mall, care oferă diverse opțiuni de divertisment, au consolidat poziția ElectroPutere Parc ca principal centru de inovație și tehnologie din regiune. Companii precum Hella, Ubisoft, Operative și Endava au semnat contracte de închiriere cu grupul imobiliar francez Catinvest, care deține și administrează ElectroPutere Parc.

„Decizia de a închiria o suprafață de peste 6.500 de metri pătrați în ElectroPutere Parc, care găzduiește peste 500 de angajați, a fost influențată de reușita Catinvest de a dezvolta o clădire adaptată la cerințele și nevoile Hella. Poziționarea clădirii reprezintă un avantaj considerabil, deoarece se află atât în imediata apropiere a universităților, cât și în apropierea EP Mall. Designul modern și atractiv, spațiile de lucru inedite, cum ar fi terasa interioară, contribuie în mare măsură la atragerea și păstrarea talentelor”, spune Nicolae Neagu, Location Manager la Hella, liderul german specializat în sisteme de iluminat și electronice pentru industria auto cu activități multinaționale.

De asemenea, angajații au acces la parcarea subterană prevăzută cu stații de încărcare pentru mașinile electrice, bucătării complet echipate, spații speciale pentru hobby-uri de ordin tehnic, relaxare și comunicare informală. În România, Hella este prezentă de 17 ani, cu trei centre de proiectare și dezvoltare, un centru administrativ și trei unități de producție, situate în Timișoara, Arad, Lugoj, Craiova, având peste 4.500 de angajați.

Mai mult, Ubisoft, liderul francez din industria jocurilor video, care a închiriat 2.000 de metri pătrați pentru sediul din Craiova, era în căutarea unui spațiu care să ofere toate resursele necesare pentru ca cei 150 de angajați din studioul din Craiova să poată dezvolta noi experiențe de divertisment cu impact global.

„Amenajarea birourilor în regim open-space, care încurajează creativitatea și colaborarea, zonele de relaxare care permit momente de respiro, elementele de design care reflectă pasiunea noastră pentru jocurile video și amplasarea biroului în apropierea diferitelor puncte de interes pentru angajați au contribuit semnificativ la decizia noastră de a închiria. Avem o infrastructură IT care corespunde nevoilor noastre, precum și echipamente complete, astfel încât angajații noștri să își poată desfășura activitatea în cele mai bune condiții. Ne-am dorit un birou modern, spațios, cu o gamă largă de facilități care să corespundă ambițiilor noastre de a crea cele mai bune experiențe de joc. Printre facilități putem enumera parcarea pentru biciclete, parcarea subterană și o terasă generoasă”, spune Cristian Pană, Managing Director Ubisoft România și Serbia.

Un spațiu de birouri ultramodern de 850 de metri pătrați, cu facilități de ultimă generație și echipamente performante, situat în ElectroPutere Parc, a fost închiriat și de Operative, care se concentrează pe furnizarea de soluții tehnologice inovatoare pentru cele mai mari companii media din lume.

„În acest moment suntem în măsură să ne extindem numărul de angajați din Craiova, beneficiind de acest nou spațiu modern de birouri. În cea mai mare parte a deciziei de a închiria spațiul din ElectroPutere Parc a cântărit locația, fiind în cadrul unui parc tehnologic modern cu trafic și interes crescut, arhitectura full open space, dar și restul facilităților. Spațiul deschis principal este în conformitate cu standardele IT, incluzand design specific industriei, tehnologie Zoom Rooms, echipamente de lucru de înaltă tehnologie și alte facilități care atrag și motivează angajații, cum ar fi cafeneaua cu cele mai bune produse, zona de divertisment și de relaxare, activități de echipă și festivități periodice. În plus, ne aflăm aproape de centrele universitare și de centrul comercial ElectroPutere. Pe măsură ce din ce în ce mai mulți angajați se întorc la birou în următoarele luni, suntem încântați să le oferim facilități în cel mai atractiv mediu de lucru, la cele mai înalte standarde, într-o zonă accesibilă a orașului”, spune Dănuț Mocanu, director general la Operative.

Prin sosirea Endava, compania britanică de IT, gradul de ocupare a clădirii A din complexul ElectroPutere Parc depășește acum 95%, Catinvest investind continuu în crearea unor medii de lucru productive și colaborative pentru angajați, oferind facilități la cele mai înalte standarde, punând accentul pe siguranță și flexibilitate.

Craiova devine un centru din ce în ce mai important pentru proiectele de dezvoltare IT. Principalul atu al Capitalei Olteniei este forța de muncă bine pregătită în domeniul IT și software, la care se adaugă prezența unui mediu de afaceri competitiv și stabil și existența unui aeroport internațional.

„La Catinvest, obiectivul nostru este să dezvoltăm permanent ElectroPutere Parc, oferind locuitorilor din zonă și business-urilor locale un hub extrem de bine poziționat și foarte accesibil pentru activități profesionale și de shopping, restaurante și agrement. Suntem foarte mândri că firme internaționale de IT precum Hella, UbiSoft, Operative și acum Endava au ales ElectroPutere Parc pentru a-și amplasa sediul central în Craiova. Sunt convins că potențialul ElectroPutere Parc ca principal hub IT al regiunii Oltenia va crește în viitorul apropiat și de aceea lucrăm deja la o nouă clădire mixtă, care va aduce încă 17.000 de metri pătrați de spații de birouri clasa A”, a declarat Bertrand Catteau, președintele Catinvest Group.

Mai departe, planurile de dezvoltare includ spații de retail, birouri și alte servicii precum spații de co-working sau de tip aparthotel, cu un buget total de investiții de aproape 60 de milioane de euro în următorii 2-3 ani, contribuind la dezvoltarea regiunii.

Grupul francez de real estate Catinvest care deține și administrează ElectroPutere Parc mai deține și administrează alte câteva centre comerciale din România – galeriile comerciale Carrefour Orhideea și Cora Pantelimon din București și Carrefour TOM din Constanța – precum și din Europa de Est – Auchan Savoya Park din Budapesta și Tesco Borska Pole din Plzen. Catinvest activează, totodată, pe piața rezidențială și comercială din Franța. În total, Catinvest deține și administrează peste 525.000 de metri pătrați de spații în Franța și în Europa de Est.

 

 

Continue Reading

Afaceri

Cum să acceptăm că parinții vârstnici au nevoie de un nivel mai înalt de îngrijire

Published

on

By

Să recunoaștem: nu este niciodată ușor să duci un părinte la un azil de bătrâni. S-ar putea să vă simțiți vinovat de această decizie, iar acest lucru este absolut normal. Dar iată cum stau lucrurile: nu sunteți singur în sentimentul de vinovăție.

De fapt, vinovăția de a trimite un părinte să locuiască într-un azil de bătrâni poate fi copleșitoare. Și dacă asta nu te face să te simți mai bine, ia în considerare acest lucru: chiar dacă părintele tău spune că nu se supără că locuiește într-un azil de bătrâni, probabil că se supără – și tu la fel.

Așadar, de ce ne simțim vinovați că ne punem părinții într-un azil de bătrâni? Pentru că ținem la ei și nu vrem ca ei să sufere în mod inutil. Vrem ca ei să aibă cea mai bună experiență posibilă în timp ce sunt departe de casele și familiile lor – și vrem ca nevoile lor de îngrijire a sănătății să fie satisfăcute cât mai bine posibil.

De asemenea, ne simțim vinovați pentru că ne facem griji că părinților noștri le va fi prea dor de noi atunci când vor fi departe de noi. Dar studiile arată că, atunci când părinții sunt mutați de acasă în comunități de viață asistată sau în cămine de bătrâni, ei se simt de fapt mai puțin singuri decât atunci când trăiau singuri acasă. De asemenea, ei declară că se simt mai puțin singuri decât atunci când locuiau cu alți membri ai familiei.

Una dintre cele mai bune modalități de a face față sentimentului de vinovăție este să vorbiți despre el. Poate fi util să găsiți pe cineva care să vă asculte fără să vă judece și să vă dea sfaturi despre cum au gestionat situații similare în propria viață.

Dacă părintele tău este bine îngrijit, atunci lasă instituția să-și facă treaba

O altă modalitate de a face față sentimentului de vinovăție este de a afla mai multe despre ce servicii sunt disponibile pentru persoana iubită la azilul de bătrâni. Știind ce servicii sunt oferite, puteți fi mai bine pregătiți atunci când vă ocupați de orice probleme care apar. Acest lucru vă va ajuta să evitați să luați decizii pripite bazate doar pe emoții, ceea ce ar putea duce pe o cale nedorită pentru sănătatea sau siguranța persoanei dragi!

Faptul că părintele dvs. locuiește cu dvs. nu este întotdeauna cea mai bună opțiune pentru sănătatea sau fericirea lui și este important să vă amintiți că există și alte opțiuni în afară de căminele de bătrâni, una ar fi apelarea la servicii de îngrijire la domiciliu, dacă bugetul vă permite acest lucru.

De asemenea, trebuie să rețineți că există multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura că părintele dvs. este cât mai fericit și mai sănătos posibil în timp ce locuiește într-un azil de bătrâni. Îi puteți vizita în mod regulat, puteți trimite scrisori și fotografii, puteți trimite felicitări cu ocazia sărbătorilor și zilelor de naștere, puteți vedea dacă mai au nevoie de ceva de acasă (cum ar fi haine sau obiecte personale) sau chiar puteți face chiar dumneavoastră voluntariat la azilul de bătrâni!

Îngrijirea profesională este adesea un pas următor necesar pentru cei vârstnici

Persoanele în vârstă se confruntă cu o mare varietate de probleme de sănătate. Unele sunt mai grave decât altele, iar multe dintre ele pot fi gestionate cu ajutorul membrilor familiei și al prietenilor. Cu toate acestea, este important să înțelegem că îngrijirea profesională oferită de un cămin de bătrâni, este adesea un pas următor necesar pentru persoanele în vârstă.

Atunci când cineva este diagnosticat cu o boală gravă sau o afecțiune care necesită un tratament continuu, poate fi momentul să înceapă să ia în considerare opțiunea pentru căminele de bătrâni. Persoanele în vârstă pot beneficia de accesul la profesioniști medicali calificați și la îngrijitori care au experiență în tratarea nevoilor lor specifice.

Continue Reading

Afaceri

Cu florile potrivite, poți să o inviți la o întâlnire

Published

on

By

Olla

Dacă vrei să o inviți în oraș, trebuie să fii creativ. Florile sunt o modalitate excelentă de a-i arăta cât de mult îți pasă și de a face momentul special. Șmecheria este să te asiguri că ea știe că este din partea ta.

Florile sunt modalitatea perfectă de a o invita la o întâlnire, deoarece dau impresia că ești grijuliu și romantic. Cu toate acestea, dacă vrei să te asiguri că intențiile tale sunt clare, evită să le trimiți în mod anonim. În schimb, trimite-le cu un bilet pe care scrie: „Mi-ar plăcea să te scot la cină”.

Florile potrivite îi vor da de înțeles exact cât de mult s-a gândit să le primească pentru ea – și o vor face să se simtă specială atunci când le va vedea.

În primul rând: trebuie să știi ce fel de flori îi plac și ce fel de bilet ar trebui să scrii. Dacă nu știi deja, ia-ți ceva timp pentru a o cunoaște mai bine. S-ar putea să fi menționat în treacăt ceva despre floarea sau culoarea ei preferată, sau poate că există o postare pe Instagram cu o fotografie cu care o dă de gol. Odată ce ți-ai făcut o idee despre ce fel de flori îi plac, comandă un buchet superb Olla pentru ea!

Acum, pentru bilet. Această parte este foarte importantă pentru că va fi primul lucru pe care îl va vedea când va deschide felicitarea de la tine (ai și tu o felicitare pregătită). Asigură-te că este spiritual și personal, astfel încât să știe exact cine a trimis acele flori superbe!

Dar cum alegi florile potrivite?

– Alege flori care reflectă personalitatea ei. Dacă este excentrică și îi place să râdă, ia în considerare să-i iei garoafe roz sau un alt tip de floare care o face să zâmbească. Dacă este mai serioasă și preferă lucrurile discrete, gândește-te să-i iei ceva precum o orhidee sau lalele.

– Alege flori care se potrivesc cu personalitatea ta. Dacă este sociabilă și iubitoare de distracție, ia în considerare posibilitatea de a lua ceva luminos, cum ar fi margarete sau floarea-soarelui – dar dacă este mai rezervată sau introvertită, rămâi la ceva precum buchete de trandafiri care va arăta frumos în orice cameră, dar nu va domina spațiul din jurul ei.

Prima întâlnire

Ești entuziasmat, ești emoționat și vrei să faci o impresie bună persoanei tale speciale. Cum faci asta? Cu flori!

Florile sunt un mod minunat de a arăta cuiva că îți pasă de el și pot fi folosite într-o varietate de situații. Dacă vă întâlniți de ceva timp și sunteți în sfârșit pregătiți să treceți la nivelul următor, florile sunt o alegere evidentă – iar dacă ieșiți cu cineva nou, florile sunt încă o modalitate excelentă de a-i face să știe că nu este o primă întâlnire oarecare.

Deci, ce flori ar trebui să alegeți? Iată câteva sfaturi: evitați ceva prea specific sau scump – cum ar fi trandafirii – și rămâneți la ceva simplu, dar drăguț, cum ar fi margaretele sau lalelele. Cel mai bun lucru despre aceste tipuri de flori este că arată grozav în orice cadru .

În plus, dacă lucrurile merg bine, s-ar putea să existe o altă întâlnire în curând!

Un buchet de trandafiri poate fi copleșitor pentru o primă întâlnire, dar dacă te simți încrezător în ceea ce privește direcția în care se îndreaptă lucrurile cu această persoană, ar putea fi alegerea perfectă. Asigură-te doar că sunt suficiente alte tipuri de flori acolo, astfel încât să nu se simtă ca o declarație de dragoste prea mare!

Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusivo oră ago

INCISIV TV – Televiziunea ta online/Lansare oficiala luni 10 octombrie 2022

La data de 03.08.2022, Incisiv de Prahova publica articolul „Edilul Andrei Volosevici ne propune o administratie plina de falsuri si...

AfaceriO zi ago

ElectroPutere Parc devine cel mai mare hub de inovație și tehnologie din Oltenia la nivel de suprafață ocupată și cerere din partea companiilor IT

Forța de muncă bine calificată, infrastructura bună și amplasarea în apropierea Universității din Craiova – cel mai mare centru universitar...

ExclusivO zi ago

Edilul Andrei Volosevici ne propune si o administratie plina de analfabeți functionali creativi

La data de 03.08.2022, Incisiv de Prahova publica articolul „Edilul Andrei Volosevici ne propune o administratie plina de falsuri si...

Exclusiv2 zile ago

Catastrofa ecologica din municipiul Câmpina/Colectarea deșeurilor constituie o bombă cu ceas și în Prahova (I)

Pe fondul catastrofelor ecologice din judetul Prahova, problemele de poluare & deseuri se extind si se amplifica.Municipiul Campina nu dispune...

Exclusiv3 zile ago

INCISIV TV – Televiziunea ta online/Lansare oficiala luni 10 octombrie 2022

Fostul procuror Mircea Negulescu „Portocala” se aude dandu-i indicatii colegei de la DNA Ploiesti Giluela Deaconu in sensul ca anchetatorii...

Exclusiv4 zile ago

„O tara care face un titlu de glorie din numărul dosarelor penale este o țară eșuată!”

După ce în anul 2021, în deja celebra ședință de dialog social  chestorul Minoiu, împuternicit director general DGMRU, ne spunea cu mult...

Exclusiv6 zile ago

EXCLUSIV/Andrei Volosevici a ieşit din sediul D.N.A. – Structura Centrala cu o nouă calitate, cea de inculpat

La data de 26 septembrie, Incisiv de Prahova publica articolul „Primarul Andrei Volosevici `tremură`/Surse: Edilul Andrei Volosevici citat la DNA...

shake de slabit shake de slabit
Uncategorized6 zile ago

3 aspecte prin care un shake de slabit chiar te poate ajuta sa pierzi in greutate

Multi oameni sunt de parere ca un shake de slabit, la nivel fundamental, nu te poate ajuta sa slabesti –...

drojdie inactiva drojdie inactiva
Uncategorized6 zile ago

Drojdie inactiva: definitie, tipologie si proprietati

O alimentatie sanatoasa este secretul pentru o viata cat mai lunga si lipsita de griji. Pentru ca beneficiile unor obiceiuri...

Exclusiv7 zile ago

69 din totalul de 75 de locuri, au fost ocupate de agenți și subofițeri la masteratul profesional

După ce în anul 2021, în deja celebra ședință de dialog social  chestorul Minoiu, împuternicit director general DGMRU, ne spunea cu mult...

ExclusivO săptămână ago

Politia Locala Ploiesti este permanent la dispozitia cetateanului, un serviciu operativ in slujba ploiestenilor, pregatita in orice moment de actiune si interventie cu furci si topoare in loc de pistoale

Edilul Andrei Volosevici si mintea odihnita Funcționari discreți care ”înfloresc” subit la umbra unor posturi cheie din instituții publice locale,...

Deep Forest Fest Deep Forest Fest
EvenimentO săptămână ago

Deep Forest Fest revine și anul viitor! Mai puternic, mai tare, mai electrizant!

Treptat, festivalul de muzică electronică Deep Forest Fest se impune drept unul de tradiţie pentru Râmnicu Vâlcea şi nu numai....

ExclusivO săptămână ago

Consiliul Local Ploiesti a taxat derapajele edilului Andrei Volosevici/Consilierii locali au trantit proiectele cu „cantec” si „lectia de smecherie” nu a primit nota de trecere

Edilul Andrei Volosevici si mintea odihnita Funcționari discreți care ”înfloresc” subit la umbra unor posturi cheie din instituții publice locale,...

UncategorizedO săptămână ago

Cum alegi corpurile de iluminat interior conform stilului de amenajare

Iluminatul din casa noastra este esential pentru buna desfasurare a activitatilor zilnice. Fiecare camera din casa trebuie sa beneficieze de...

ExclusivO săptămână ago

Lecție de șmecherie in sedinta Consiliului Local Ploiesti/Mucegaiul și Șmecherii

Edilul Andrei Volosevici si mintea odihnita Funcționari discreți care ”înfloresc” subit la umbra unor posturi cheie din instituții publice locale,...

Profile PVC Profile PVC
Social2 săptămâni ago

Va continua ascensiunea ferestrelor cu profile PVC si in 2023?

In ultima decada, ascensiunea ferestrelor cu profile PVC a fost una de-a dreptul impresionanta. De-a lungul anilor, a devenit clar...

Știrile Săptămânii