Connect with us

Afaceri

ElectroPutere Parc devine cel mai mare hub de inovație și tehnologie din Oltenia la nivel de suprafață ocupată și cerere din partea companiilor IT

Published

on

Forța de muncă bine calificată, infrastructura bună și amplasarea în apropierea Universității din Craiova – cel mai mare centru universitar din sud-vestul României, precum și a EP Mall, care oferă diverse opțiuni de divertisment, au consolidat poziția ElectroPutere Parc ca principal centru de inovație și tehnologie din regiune. Companii precum Hella, Ubisoft, Operative și Endava au semnat contracte de închiriere cu grupul imobiliar francez Catinvest, care deține și administrează ElectroPutere Parc.

„Decizia de a închiria o suprafață de peste 6.500 de metri pătrați în ElectroPutere Parc, care găzduiește peste 500 de angajați, a fost influențată de reușita Catinvest de a dezvolta o clădire adaptată la cerințele și nevoile Hella. Poziționarea clădirii reprezintă un avantaj considerabil, deoarece se află atât în imediata apropiere a universităților, cât și în apropierea EP Mall. Designul modern și atractiv, spațiile de lucru inedite, cum ar fi terasa interioară, contribuie în mare măsură la atragerea și păstrarea talentelor”, spune Nicolae Neagu, Location Manager la Hella, liderul german specializat în sisteme de iluminat și electronice pentru industria auto cu activități multinaționale.

De asemenea, angajații au acces la parcarea subterană prevăzută cu stații de încărcare pentru mașinile electrice, bucătării complet echipate, spații speciale pentru hobby-uri de ordin tehnic, relaxare și comunicare informală. În România, Hella este prezentă de 17 ani, cu trei centre de proiectare și dezvoltare, un centru administrativ și trei unități de producție, situate în Timișoara, Arad, Lugoj, Craiova, având peste 4.500 de angajați.

Mai mult, Ubisoft, liderul francez din industria jocurilor video, care a închiriat 2.000 de metri pătrați pentru sediul din Craiova, era în căutarea unui spațiu care să ofere toate resursele necesare pentru ca cei 150 de angajați din studioul din Craiova să poată dezvolta noi experiențe de divertisment cu impact global.

„Amenajarea birourilor în regim open-space, care încurajează creativitatea și colaborarea, zonele de relaxare care permit momente de respiro, elementele de design care reflectă pasiunea noastră pentru jocurile video și amplasarea biroului în apropierea diferitelor puncte de interes pentru angajați au contribuit semnificativ la decizia noastră de a închiria. Avem o infrastructură IT care corespunde nevoilor noastre, precum și echipamente complete, astfel încât angajații noștri să își poată desfășura activitatea în cele mai bune condiții. Ne-am dorit un birou modern, spațios, cu o gamă largă de facilități care să corespundă ambițiilor noastre de a crea cele mai bune experiențe de joc. Printre facilități putem enumera parcarea pentru biciclete, parcarea subterană și o terasă generoasă”, spune Cristian Pană, Managing Director Ubisoft România și Serbia.

Un spațiu de birouri ultramodern de 850 de metri pătrați, cu facilități de ultimă generație și echipamente performante, situat în ElectroPutere Parc, a fost închiriat și de Operative, care se concentrează pe furnizarea de soluții tehnologice inovatoare pentru cele mai mari companii media din lume.

„În acest moment suntem în măsură să ne extindem numărul de angajați din Craiova, beneficiind de acest nou spațiu modern de birouri. În cea mai mare parte a deciziei de a închiria spațiul din ElectroPutere Parc a cântărit locația, fiind în cadrul unui parc tehnologic modern cu trafic și interes crescut, arhitectura full open space, dar și restul facilităților. Spațiul deschis principal este în conformitate cu standardele IT, incluzand design specific industriei, tehnologie Zoom Rooms, echipamente de lucru de înaltă tehnologie și alte facilități care atrag și motivează angajații, cum ar fi cafeneaua cu cele mai bune produse, zona de divertisment și de relaxare, activități de echipă și festivități periodice. În plus, ne aflăm aproape de centrele universitare și de centrul comercial ElectroPutere. Pe măsură ce din ce în ce mai mulți angajați se întorc la birou în următoarele luni, suntem încântați să le oferim facilități în cel mai atractiv mediu de lucru, la cele mai înalte standarde, într-o zonă accesibilă a orașului”, spune Dănuț Mocanu, director general la Operative.

Prin sosirea Endava, compania britanică de IT, gradul de ocupare a clădirii A din complexul ElectroPutere Parc depășește acum 95%, Catinvest investind continuu în crearea unor medii de lucru productive și colaborative pentru angajați, oferind facilități la cele mai înalte standarde, punând accentul pe siguranță și flexibilitate.

Craiova devine un centru din ce în ce mai important pentru proiectele de dezvoltare IT. Principalul atu al Capitalei Olteniei este forța de muncă bine pregătită în domeniul IT și software, la care se adaugă prezența unui mediu de afaceri competitiv și stabil și existența unui aeroport internațional.

„La Catinvest, obiectivul nostru este să dezvoltăm permanent ElectroPutere Parc, oferind locuitorilor din zonă și business-urilor locale un hub extrem de bine poziționat și foarte accesibil pentru activități profesionale și de shopping, restaurante și agrement. Suntem foarte mândri că firme internaționale de IT precum Hella, UbiSoft, Operative și acum Endava au ales ElectroPutere Parc pentru a-și amplasa sediul central în Craiova. Sunt convins că potențialul ElectroPutere Parc ca principal hub IT al regiunii Oltenia va crește în viitorul apropiat și de aceea lucrăm deja la o nouă clădire mixtă, care va aduce încă 17.000 de metri pătrați de spații de birouri clasa A”, a declarat Bertrand Catteau, președintele Catinvest Group.

Mai departe, planurile de dezvoltare includ spații de retail, birouri și alte servicii precum spații de co-working sau de tip aparthotel, cu un buget total de investiții de aproape 60 de milioane de euro în următorii 2-3 ani, contribuind la dezvoltarea regiunii.

Grupul francez de real estate Catinvest care deține și administrează ElectroPutere Parc mai deține și administrează alte câteva centre comerciale din România – galeriile comerciale Carrefour Orhideea și Cora Pantelimon din București și Carrefour TOM din Constanța – precum și din Europa de Est – Auchan Savoya Park din Budapesta și Tesco Borska Pole din Plzen. Catinvest activează, totodată, pe piața rezidențială și comercială din Franța. În total, Catinvest deține și administrează peste 525.000 de metri pătrați de spații în Franța și în Europa de Est.

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Ce factori contribuie la popularitatea tot mai mare a cumpărăturilor online de produse electrice?

Published

on

By

soclu siguranta fuzibila

Popularitatea cumpărăturilor online de produse electrice este în creștere din mai multe motive. Un factor este numărul tot mai mare de oameni care fac cumpărături online pentru produse electrice. Acest lucru se datorează comodității și selecției largi de produse disponibile online. Un alt factor este încrederea tot mai mare în comercianții online. Pe măsură ce mai mulți oameni cumpără online, devin mai confortabili cu ideea de a cumpăra toate articolele de care au nevoie dintr-un magazin online.

În cele din urmă, prețul produselor electrice este competitiv. Acest lucru face mai atractiv pentru consumatori să cumpere aceste articole online, în loc să cumpere în magazinele fizice.

Motive pentru popularitate:

Mai multă selecție

Există un număr tot mai mare de persoane care cumpără produse electrice online. Acest lucru se datorează faptului că există o serie de avantaje în a face acest lucru. Unul dintre principalele avantaje este că există mult mai multă selecție disponibilă online decât există în magazinele fizice. Puteți găsi cu ușurință produsul exact pe care îl căutați și, de asemenea, puteți compara prețurile de la diferiți retaileri pentru a obține cea mai bună ofertă.

Un alt avantaj al cumpărăturilor online este că este foarte convenabil. Puteți face cumpărături la orice oră din zi sau din noapte și nu trebuie să părăsiți casa pentru a o face. Acest lucru este util în special dacă locuiți într-o zonă rurală sau dacă aveți un stil de viață ocupat. Puteți face cumpărături doar când vă este convenabil.

Prețuri mai bune

Deși cumpărăturile în magazine au multe beneficii, tot mai mulți oameni aleg să facă cumpărăturile de produse electrice online. De ce? În multe cazuri, comercianții cu amănuntul online oferă prețuri mai bune decât magazinele fizice. De asemenea, oferă o gamă mai largă de produse și confortul livrării la domiciliu.

Pentru cumpărătorii care caută cea mai bună ofertă, prețul este adesea factorul decisiv. Comercianții cu amănuntul online au mai puține cheltuieli generale decât magazinele tradiționale, așa că pot transfera acele economii către client. Ei au, de asemenea, acces la o piață globală, astfel încât își pot procura produse din oriunde în lume și oferă în continuare prețuri competitive.

Pe lângă prețuri mai bune, cumpărăturile online oferă consumatorilor o gamă mai largă de produse din care să aleagă. Cu doar câteva clicuri, cumpărătorii pot compara produsele unul lângă altul și pot găsi exact ceea ce caută.

Pe lângă produse, puteți găsi și toate accesoriile de care aveți nevoie pentru ele. De exemplu dacă doriți să achiziționați siguranțe electrice puteți găsi în același loc și soclu siguranta fuzibila care să se potrivească cu produsul Dvs. Acesta este unul dintre numeroșii factori care contribuie la popularitatea tot mai mare a magazinelor online de produse electrice.

Puteți face cumpărături din confortul propriei case și vă puteți livra articolele chiar la ușă. Nu trebuie să faceți față aglomerației sau traficului și vă puteți face timp pentru a vă asigura că obțineți exact ceea ce doriți.

Pe măsură ce lumea se mișcă din ce în ce mai mult online, cumpărăturile de produse electrice urmează exemplul. Din ce în ce mai mulți oameni aleg să cumpere articole precum becuri și prelungitoare din confortul propriei case. Dar ce face cumpărăturile online atât de atrăgătoare?

Există câțiva factori care par să contribuie la popularitatea tot mai mare a cumpărăturilor online de produse electrice. În primul rând, este convenabil. Oamenii pot face cumpărături oricând doresc, fără a fi nevoiți să facă o călătorie specială la magazin. În al doilea rând, există o selecție mai mare de produse disponibile online decât în majoritatea magazinelor fizice. Și, în sfârșit, prețurile tind să fie mai mici online decât sunt în magazinele fizice.

Așadar, dacă căutați o modalitate ușoară, convenabilă și accesibilă de a cumpăra produse electrice, nu căutați mai departe decât internetul.

Continue Reading

Afaceri

Cum să te pregătești pentru venirea în vizită a socrilor

Published

on

By

icoane argintate

Cunoașterea viitorilor socri pentru prima oară este un eveniment extrem de important, având un impact puternic asupra ambelor părți. Indiferent de latura de care te afli, cu siguranță că experimentezi emoții și anumite sentimente pe care trebuie să le gestionezi foarte bine, astfel încât întâlnirea să fie una de succes. Nu o spunem noi, ci specialiștii în domeniu, care subliniază faptul că venirea în vizită la socrilor poate fi o experiență extrem de plăcută atunci când știi cum să te pregătești. Întrucât în anumite cazuri așteptările ar putea să fie unele ridicate, cel mai bine este să stabilești încă de la bun început cum va decurge întregul weekend. Cu scopul de a veni în ajutorul tău, am pus la punct pentru tine un mic ghid care să te ajute să te pregătești pentru această vizită!

 

  • Pregătește din timp lista cu activități

 

Încă de la bun început, este foarte important ca și timpul pe care viitorii socrii îl vor petrece împreună cu copiii să fie unul foarte bine organizat. Spre exemplu, poți include câteva activități pe care aceștia le vor putea petrece împreună cu voi, de la o serie de cumpărături și până la vizionarea unui film. Mai mult decât atât, cu siguranță că îți vei dori ca aceștia să petreacă timp împreună cu voi în oraș, acolo unde să puteți bea împreună un pahar de vin și să vă bucurați de un fel de mâncare extrem de delicios. Cu toate acestea, timpul trece foarte repede, iar pentru a reuși să vă bucurați de el întru totul, este foarte important să îl planifici încă din timp, astfel încât fiecare activitate să se poată încadra pe această listă.

 

  • Oferă un cadou cu ocazia evenimentelor importante

 

În special dacă vorbim despre prima vizită a stocurilor, acest eveniment este unul care merită să fie reamintit cu plăcere și bucurie de fiecare parte. De aceea, este foarte important să le oferi acestora un cadou unic cu ocazia venirii lor, pe care îl pot avea la ei acasă. Spre exemplu, poți alege dintr-o serie de icoane argintate modelul potrivit, luând în considerare faptul că socrii tăi sunt mai mult sau mai puțin religioși. La rândul ei, o icoană de acest fel are posibilitatea de a păstra la distanță spiritele și duhurile rele, ceea ce înseamnă că întreaga casă va putea fi protejată și, în același timp, va putea avea parte de o icoană și de un cadou potrivit.

 

  • Transformă casa într-un loc cât mai confortabil

 

Nu este un secret faptul că orice locuință este extrem de plăcută atunci când este și confortabilă.  Pentru a reuși să faci acest lucru, este la latitudinea ta să construiești un sentiment și o vibrație foarte bună la tine acasă. Spre exemplu, poți face câteva modificări în ceea ce privește amenajare interioară sau, după caz, să adaugi câteva elemente extrem de confortabile. Vorbim aici despre pături moi, perne cât mai mari și cât mai plăcute la atingere, precum și foarte multe zâmbete și voie bună.

Alege să te pregătești din timp pentru venirea în vizită a socrilor, pentru ca aceștia să aibă parte de momente de relaxare împreună cu voi, alături de preparate delicioase la tine acasă!

Articol sponsorizat de Gift Express – Magazin online de cadouri.

Continue Reading

Afaceri

De ce trebuie să țineți cont atunci când alegeți piese utilaje

Published

on

By

Când cumperi piese utilaje? Răspunsul preferat de cei mai mulți sună așa: cât mai rar! De fapt, trebuie să facem aceste achiziții la momentul potrivit. Întârzierile, atunci când vine vorba de înlocuirea unei piese defecte, duc la pagube însemnate. 

Aflați din articolul de mai jos când și cum să alegeți componentele pentru echipamentul dvs. în așa fel încât să îi prelungiți durata de viață!

Alegerea momentului potrivit

Care este momentul potrivit? Răspunsul la această întrebare vine automat dacă știm să bifăm mai mulți pași necesari. În primul rând, este vital să efectuăm inspecții periodice pentru a cunoaște în detaliu starea de funcționare a utilajului. În al doilea rând, trebuie să respectăm indicațiile producătorului pentru prelungirea duratei de viață a componentelor, accesoriilor și a utilajului în sine. 

Întreținerea corespunzătoare este doar un alt pas prin care controlăm momentul achiziției de piese utilaje. În acest fel, vom putea prevedea, în linii mari, momentul în care trebuie să înlocuim o anumită componentă a utilajului. Dacă reușim să avem stabilit un plan, atunci ne putem controla mai ușor inclusiv bugetul.

Raport calitate-preț

Cea mai ieftină piesă nu trebuie să reprezinte criteriul după care facem alegerea. Nici cea mai scumpă nu înseamnă automat decizia înțeleaptă. Știm cu toții despre raportul calitate-preț, dar stabilirea acestuia nu pleacă de la piesa propriu-zisă. În primul rând, trebuie să ne cunoaștem utilajul foarte bine, să știm nevoile acestuia și abia apoi să trecem la alegerea unei componente.

Părerile altor utilizatori sunt importante și este indicat să le verificăm înainte de a alege. În mediul online acest demers devine destul de simplu. Desigur, contează și numele producătorului. Un brand cunoscut reprezintă garanția unor teste care stau în spatele acelei piese care este scoasă pe piață.  Un produs aftermarket respectă și el standarde de calitate riguroase, dar totul ține până la urmă de nevoile noastre și ale utilajului.

Propria experiență, vitală în timp

Este important să păstrăm istoricul propriilor achiziții. Putem face în acest fel un program care să scoată la iveală la cât timp sunt înlocuite aceste piese și care este bugetul alocat. De asemenea, este important să urmărim productivitatea utilajului. În acest fel, înțelegem utilitatea investiției în piese de calitate. Acestea au o durată de viață mai mare. 

Prin urmare, obținem un profit mai ridicat de pe urma proiectelor pe care le putem încheia. În acest fel, vom ști mai ușor ce piese trebuie să alegem la următoarea sesiune de achiziții.

Aici trebuie să punctăm un detaliu important. Este posibil ca în timp să descoperim diferențe când vine vorba de durata de viață a unor componente. Ideal este să păstrați un istoric general și al condițiilor de lucru. Atunci când vorbim de condiții extreme, stresul la care este supus utilajul crește și unele piese pot ceda mai rapid. 

În același timp, putem descoperi că unele componente de la un producător sau altul se comportă mai bine în anumite condiții. De exemplu, în cazul unor plăcuțe de frână JCB 3CX materialul de calitate din care sunt realizate reprezintă garanția că vor funcționa eficient pe termen lung.

Concluzii

Dacă alegeți un furnizor de încredere, procedura de achiziție a pieselor devine și mai ușoară. Cu acces la consultanți specializați și cu o gamă largă de produse în stoc, identificarea piesei potrivite se face mai rapid. 

În cazul situațiilor neprevăzute suntem nevoiți să căutăm într-un timp foarte scurt o piesă anume. Dacă primul pas este să căutăm un comerciant sau un furnizor, atunci timpul pierdut este mult mai mare. Este ideal să nu lăsați la voia întâmplării aceste achiziții.

Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv21 de ore ago

De ce se implica IGPR in protejarea Mafiei imobiliare din Ploiesti/IGPR a luat locul procurorului “Portocala” pentru apararea mafiei si fabricarea de dosare penale?

Ploieștiul este raiul familiilor bine instalate în administrația publică. Soți, unchi, nepoate, veri, nasi, fini si fine, dacă studiezi organigramele...

Exclusiv2 zile ago

Actualizarea cuantumului soldei de grad/salariului gradului profesional deținut de personalul militar, respectiv polițiștii și polițiștii de penitenciare

Primăria Constanţa a fost amendată cu 100.000 de lei de Garda de Mediu pentru nereguli grave în ceea ce priveşte...

Exclusiv3 zile ago

Adevaratele probleme pentru fostul procuror Negulescu Mircea si pentru Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti/ Falsuri constatate de catre instanta dar si de Institutul National de Expertize Criminalistice, in Raportul de Expertiza Criminalistica nr 45/14.02.2022

Primăria Constanţa a fost amendată cu 100.000 de lei de Garda de Mediu pentru nereguli grave în ceea ce priveşte...

Exclusiv4 zile ago

Dezastrul ecologic de la Constanta versus “Bomba ecologica de la Pleasa”/Garda de Mediu Constanta versus Garda de Mediu Prahova (1-0)

Primăria Constanţa a fost amendată cu 100.000 de lei de Garda de Mediu pentru nereguli grave în ceea ce priveşte...

Exclusiv5 zile ago

Termenul echipă/structură operativă nu este prevăzut în cadrul dispozițional în vigoare

Povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood.Datele afacerii...

Exclusiv6 zile ago

Acolo e Tara lui Papura Voda si ordinele ministrului sunt facultative

Povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood.Datele afacerii...

ExclusivO săptămână ago

Un nou dosar penal privind traficul de influenta, coruptia si santajul zguduie din temelii “administrația la firul ierbii” a edilului Andrei Volosevici

Povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood.Datele afacerii...

Știri din județO săptămână ago

Azi, de Ziua României, se lansează publicația online Știrile Olteniei!

La mulți ani Oltenia, la mulți ani România! Azi, de Ziua României, ia naștere proiectul online Știrile Olteniei. Cele mai noi...

ExclusivO săptămână ago

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, reactioneaza prin I.G.P.R si sesizeaza organele de cercetare penala cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala

Povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood.Datele afacerii...

ExclusivO săptămână ago

Prim-ministrul României reactioneaza prin Corpul de control al prim-ministrului si sesizeaza MINISTERUL MEDIULUI, APELOR ŞI PĂDURILOR cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala

Povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood.Datele afacerii...

UncategorizedO săptămână ago

Connections Consult îmbunătățește accesul la Justiţie, prin implementarea dosarului electronic

București, 29 noiembrie – Connections Consult SA, listat pe piața AERO a BVB și liderul pieței de transformare digitală din România, a...

ferestre termopan ferestre termopan
Social2 săptămâni ago

5 beneficii pentru ferestre termopan cu geam dublu

Gama de ferestre termopan si usile cu geam dublu se diferentiaza de restul datorita faptului ca sunt formate din doua...

Exclusiv2 săptămâni ago

Se aude zăngănit de cătușe la “Bomba ecologica de la Pleasa”/IPJ Prahova confirma dezvaluirile noastre

Metoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (IV) Va dezvaluiam ca...

Exclusiv2 săptămâni ago

Val de cereri de pensionare si demisii din Ministerul Afacerilor Interne

Metoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (IV) Va dezvaluiam ca...

Haine sport Haine sport
Social2 săptămâni ago

Haine sport pentru sezonul rece

Îți place la nebunie să faci sport, și mai ales, să faci sport în natură? Nu ştii ce haine sport...

Ferestre termopan Ferestre termopan
Social2 săptămâni ago

Ferestre termopan, piesa cheie în amenajarea băii

Ferestre termopan sunt o alegere inspirată pentru a fi montate în baie atât din punct de vedere al funcționalității, cât...

Știrile Săptămânii