Connect with us

Exclusiv

Termenul echipă/structură operativă nu este prevăzut în cadrul dispozițional în vigoare

Published

on

Povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood.
Datele afacerii sunt explozive şi mai mulţi lideri din MINISTERUL MEDIULUI, APELOR ŞI PĂDURILOR, Garda Nationala de Mediu, Garda de Mediu – Comisariatul Judetean Prahova si Agenţia pentru Protecţia Mediului Prahova par a avea legătura cu ea.

                                                           Echilibristica incercata de APM Prahova

La data de 18.11.2022, organele de cercetare penala din cadrul IPJ Prahova, prin adresa nr 239025/18.11.2022, au confirmat dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova cu privire la “Bomba ecologica de la Pleasa”, precizand in clar: reprezentantii Recop Recycling SRL Pleasa NU au respectat prevederile legale!

Mai mult, prin adresa nr 149166/25.11.2022, IPJ Prahova confirma si ca Recop Recycling SRL Pleasa NU a respectat NICI legislatia in domeniul mediului, respectiv HG 1061/2008 si OUG nr 92/2021.

Prin aceste doua adrese, organele de cercetare penala din cadrul IPJ Prahova au confirmat in TOTALITATE dezvaluirile noastre de la inceputul investigatiilor noastre din serialul „Bomba ecologica de la Pleasa/Atentat la siguranta nationala/IPJ Prahova, Penitenciarul Ploiesti si Tymbark”.

Nu am publicat raspunsurile IPJ Prahova si modul operativ in care aceasta institutie si-a facut datoria (chiar daca confirma in totalitate dezvaluirile noastre) pentru a monitoriza reactiile Recop Recycling SRL Pleasa si ale interlopului Muresan Catalin (atat noi cat si organele de specialitate). 

Si, bine am facut!

Astfel, sursele noastre l-au reperat pe interlopul Muresan Catalin, la sfarsitul saptamanii trecute, chiar la Cabinetul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor, unde s-a plans ministrului de resort ca este „fata mare” si ca respecta in totalitate legea si legislatia in vigoare dar este „haituit” pe nedrept de Incisiv de Prahova (saracutul „cu duhul” interlopul Muresan Catalin care habar NU avea ca deja organele de cercetare penala din IPJ Prahova ne confirmase ca a incalcat legea si legislatia in domeniul mediului, respectiv HG 1061/2008 si OUG nr 92/2021, EXACT ce am dezvaluit si noi).

Tot fara sa stie ca avem confirmarea dezvaluirilor noastre, interlopul Muresan Catalin si Recop Recycling SRL Pleasa, prin acelasi „modus operandi” a incercat sa ne intimideze.

Astfel, mai intai, prin anumite interpusi a incercat sa stopeze dezvaluirile noastre si/sau sa acrediteze ideea falsa ca „favorulile oferite Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – sef interimar la Penitenciarul Ploieşti  (unde erau trimisi la munca detinuti) ERAU „FAVORURI OFERITE pe baza relatiilor de “prietenie” si NU de “dependenta”.

Cum dezvaluirile noastre au continuat (avand si confirmarea totala a organelor de cercetare penala), tupeul interlopului Muresan Catalin, Recop Recycling SRL Pleasa si al crimei economico-financiar organizate din care fac parte, prin acelasi „modus operandi”, a incercat sa ne intimideze, pe modelul consacrat.

Reamintim ca, la toti, politie, Garda, etc care au venit in control, simpaticul interlop Muresan Catalin le-a facut plangere penala, doar pentru a ii  intimida si santaja.

Mai mult, interopul Muresan Catalin a amenintat si santajat oameni de afaceri, a amenintat integritatea sotiilor acestora si al copiilor acestora prin metode specifice crimei organizate iar dosarele penale pe numele acestuia sunt „oprite” de „maini nevazute” pentru necunoscatori (nasi cu fini, un almagam CU PARANDARATURI PRIN ANGAJAREA DE SOTII DE OFITERI DIN IPJ PRAHOVA LA FIRMA MENTIONATA).

Iata ca, dupa reactia profesionala si rapida a IPJ Prahova, a Prim-ministrului României – reactioneaza si Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode,  prin I.G.P.R care  sesizeaza organele de cercetare penala competente cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala!

Asteptam masuri similare din partea Corpului de Control al ministrului Justiției si ANP cu privire la derapajele de la lege ale Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – sef interimar la Penitenciarul Ploieşti si legaturile sale periculoase cu mafia deseurilor si bomba ecologica de la Pleasa patronata de Muresan Catalin (unde erau trimisi la munca detinuti, pe baza relatiilor de “prietenie” si/sau “dependenta”).

Credem ca cei de la Garda Nationala si Garda de Mediu Prahova „pot” oferi explicatii despre cum a fost posibil ca pe sub „nasul lor” sa se dezvolte o astfel de grupare de criminalitate economico-financiar-organizata si un adevarat atantat la siguranta nationala prin „Bomba ecologica de la Pleasa”.

Este de mentionat si echilibristica incercata de APM Prahova care incearca sa paseze toata vina pe Garda Nationala si Garda de Mediu Prahova. Ar fi avut sens aceasta „pasare” a responsabilitatii daca Recop Recycling SRL Pleasa si  interlopului Muresan detineau autorizatie de mediu integrata, pana la proba contrara sunt in aceeasi culpa:

Referitor la incercarile de indimidare ale Recop Recycling SRL Pleasa si ale interlopului Muresan Catalin reiteram ce am declarat in primul episod din acest serial: investigatia NU poate fi oprita, NU putem fi intimidati si vom devoala toate increngaturile din aceasta caracatita.

Nu ne este teama nici de clanurile interlope de prin Galati si/sau ale oamenilor politici din aceea zona care ofera protectie asa cum NU ne este teama nici de clanurile autohtone de prin Barcanesti de unde Recop Recycling SRL Pleasa si  interlopul Muresan Catalin isi primeste „lumina” si anumite resurse finaciare.

Asa cum am precizat inca de la inceputul primului episod, dupa ce vom primi TOATE raspunsurile de la toate institutiile sesizate vom reveni cu documente si inregistrari audio concludente/explozive/explicite privind aceasta grupare de crima organizata.

Pana in prezent au reactionat prompt IPJ Prahova, Prim-ministrul României (prin Corpul de control al prim-ministrului) si Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, prin I.G.P.R care a sesizat organele de cercetare penala cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala:

 

:

Ramane suspecta tacerea celor de la Garda Nationala si Garda de Mediu Prahova si nu vrem sa facem conotatii, deocamdata, cu privire la comasarea de rezervisti MAI in aceste institutii.

Reamintim ca, in data de 25.11.2022, a aruncat deseurile la vecini (poate IPJ Prahova ne va raspunde oficial si in aceasta speta):

   

„Mafia deseurilor” este noul fir roșu al Strategiei Naționale de Apărare a Țării si se incadreaza la atentat la siguranta nationala.
Recop Recycling SRL (CIF 31066129 J29/22/2013) Str. Fabricilor 9 Pleasa este o adevarata bomba ecologica care intr-un stat in care autoritatile functioneaza era de foarte mult timp inchisa.
Detalii necunoscute din viața miliardarului de carton Muresan Catalin: este „creierul” afacerilor cu deseuri derulate de Recop Recycling SRL, firma in care administrator si patron figureaza sotia acestuia (Catalina Muresan). Firma are ca obiect de activitate colectarea, transportul și procesarea deșeurilor periculoase.
Muresan Catalin a detinut inainte o alta societate dar a preferat sa deruleze afacerile prin firma sotiei sale deoarece este cercetat penal cu fosta firma intr-un dosar aflat inca in lucru la D.N.A. (societate care si-a transformat numele in Recop Recycling SRL, si ca o scuza, nu este la DNA dosarul ci, la DIICOT).
PROTECTIA ASIGURATA DE ANGAJATI DIN IPJ PRAHOVA
Muresan Catalin este protejat de „Nasicul de la Mascati din IPJ Prahova si de doi fini ai celui din urma (un fin ofițer la BCCO Ploiești si alt fin la SERVICIUL DE INVESTIGAŢII CRIMINALE).
In fapt, cand nu umbla sub influenta drogurilor (o sa publicam o inregistrarea audio-video cu acesta cand se droga), „Nasicul de la Mascati” din IPJ Prahova ameninta cu retinerea oameni de afaceri concurenti cu Muresan Catalin si in afara orelor de program intervine in conflictele acestuia cu cetateni de etnie romă din alte judete.
Tot „Nasicul de la Mascati” din IPJ Prahova sifoneaza catre clanurile din Prahova cand vor avea loc eventualele perchezitii contra unor mici favoruri.

Antecedentele firmei protejate

In data de 13.02.2022
La Recop Recycling SRL Pleasa sute de baterii au explodat după ce duba în care se aflau a luat foc.
Autoritatile au tacut „malc”.

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/incendiu-de-amploare-langa-ploiesti-sute-de-baterii-au-explodat.html

In data de 17 mai 2022
La Recop Recycling SRL Pleasa izbucneste un incendiu cu degajare mare de fum. Incendiul s-a manifestat la membrana de izolație a unui rezervor de 50 de tone dezafectat.
Cu toate acestea, bomba ecologica a functionat bine mersi pe mai departe. Mai mult, chiar in timpul incidentului Muresan Catalin isi permitea sa injure si sa ameninte de fata cu organele de politie. Asa este cand te simti „bazat” pe „Nasicul de la Mascati” din IPJ Prahova si pe finii acestuia.

Azi, va prezentam cca 2 minute de inregistrare video (din cele 60 minute realizate) cu ATENTATUL LA SIGURANTA NATIONALA – BOMBA ECOLOGICA DE LA PLEASA SAU MAI BINE ZIS CE ACOPERA TOTI CEI SUS MENTIONATI, INCLUSIV INSTITUTIILE STATULUI DE DREPT.
Dupa vizionarea probelor toti cei din MINISTERUL MEDIULUI, APELOR ŞI PĂDURILOR, Garda Nationala de Mediu, Garda de Mediu – Comisariatul Judetean Prahova si Agenţia pentru Protecţia Mediului Prahova implicati in protejarea acestei bombe ecologice ar trebui sa isi prezinte demisia sau sa fie anchetati de organele de cercetare penala.

Care sunt legaturile periculoase dintre Penitenciarul Ploieşti si Muresan Catalin
Ca o paranteza esentiala. Zilele trecute s-a incercat intimidarea noastra prin interpusi. Daca nu s-a reusit intimidarea noastra s-a incercat acreditarea ideii ca favorulile date catre Comisarul șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – sef interimar la Penitenciarul Ploieşti nu sunt favoruri drept mita ci au fost favoruri ca intre prieteni.
Nu stim ce o sa mai scorneasca directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Dan Halchin, in favoarea protejatului sau Valentin MATEI – sef interimar la Penitenciarul Ploieşti cu asemenea prietenie dar NU credem ca Ministrul Justitiei ar gira ca sa puna in periocol viata detinutilor in „BOMBA ECOLOGICA” de la Pleasa, indiferent de mita si/sau prietenia dintre Valentin MATEI si Muresan Catalin.
Il asteptam pe numitul Muresan Catalin cu un DREPT LA REPLICA in care sa ne explice si cum a „obtinut” contractul cu Tymbark. Din inregistrarile audio intrate in posesia noastra REIESE IN CLAR CA acest contract a fost „obtinut” printr-un interpus, fost trezorier la un partid politic, dat afara dupa dezvaluirea noastra cand se lauda ca il va schimba pe seful Politiei Municipale Ploiesti de la acea data (o sa revenim cu publicarea inregistrarii audio si modul de facturare a „parandaratului”, pe o firma pentru servicii foto).

.

                           

Vom reveni, cu dezvaluiri senzationale. (Cerasela N.).

Exclusiv

Mafia lui Portocala ajunge la alt nivel, procurori falși,  firme de paza, politisti corupti, totul în mijlocul „urbei lui Caragiale”/ Orasul acaparat de mafie (I) – Ziarul Incisiv de Prahova

Published

on

By

Primăria Municipiului Ploiesti se află, oficial, în campanie electorală, deși acest lucru nu ar trebui să se întâmple. Cum nicio instituție a statului român nu se implică pentru a stopa fenomenul, Primăria cheltuiește bani publici pentru a-i face o asiduă campanie electorală lui Andrei Volosevici (candidat PSD!), cel care ocupă în prezent funcția de edil.

In morisca agitației și minciunilor PSD-iștilor din județ, primarul Andrei Volosevici (candidat PSD!) nu face notă discordantă.

Intr-o actiune disperata acesta a transmis cetatenilor din urbea lui Caragiale o „Scrisoare” plina de minciuni, probabil pe banii primariei.

Faptul ca, primarul Andrei Volosevici (candidat PSD!)  minte de ingheata apele nu mai reprezinta o noutate, dar continutul acestei „epistole” transmisa cetatenilor intrece orice inchipuire a tupeului acestei administratii dezastruoase ale PSD-istului.

Jenant!

Nu reproducem mizeriile si minciunile din aceasta „scrisoare”, doar ii reiteram mincinosului primar PSD-ist cateva aspecte:

Impozitele s-au marit cu 22,5%, cu rata inflatiei, nu cum precizeaza acesta in „epistola” jenanta.

Mai mult, pentru eliberarea unui duplicat a unui certificat de nastere aceasta minunata si dezastruoasa administratie percepe o anumita suma (pentru eliberarea la urgente se percepe 67 ron, pe cand in Bucuresti eliberarea la urgenta costa doar 0 -zero- lei!).

O alta aberatie si minciuna este cea referitoare la pretul gigacaloriei.

Ii reiteram mincinosului Andrei Volosevici (candidat PSD!)  faptul ca gigacaloria a pastrat-o Consiliul Local – „FIXA”, NU primarul.

„Impreuna modernizam unul dintre cele mai iubite simboluri ale Ploiestiului: Bulevardul Castanilor”

Pe 15 septembrie 2023, Primăria Ploiești anunța începerea lucrărilor de reparații la Bulevardul Independenței și impunerea unor restricții de circulație pe durata șantierului. Termenul de finalizare a investiției, conform contractului, semnat în 21 august 2023, trebuia să fie de trei luni.

Cum poți să uiți paralizarea traficului și depășirea termenelor pentru asfaltarea bulevardului Independenței, în condițiile în care acea arteră era chiar bună, comparativ cu craterele existente în restul orașului?

PENIBIL SI JENANT!

Este evident material electoral  prin primarie si suntem curiosi ce joc de „glezne” vor efectua atat DNA cat si Curtea de Conturi, avand in vedere ca Andrei Volosevici tot se lauda cu protectia SRI si a unor sefi din M.A.I. (aici)

Vă reamintim faptul că, atat în trecut, cat si in prezent, liderii PSD, care conduceau si/sau care conduc județul Prahova, se foloseau si se folosesc de instituțiile publice subordonate pentru a-și face campanie electorală (aici)

(Video caricatura zilei, un ”pamflet” –  preluare Observatorul Prahovean)

Jenant (aici)! (Cerasela N.).

 

Continue Reading

Exclusiv

PUMA PALERMO LANSEAZĂ O NOUĂ COLECȚIE

Published

on

By

Herzogenaurach, Germania, 6 martie 2024 – Colecția PUMA Palermo se întoarce acasă în capitala Siciliană pentru un nou sezon.

Noii sneakers Palermo au fost lansați în noi combinații de culori delicate, redate fidel într-un profil atemporal jos, cu o etichetă Palermo specifică pe partea superioară, o construcție T-toe în zona de vârf și o talpă exterioară clasică din gumă.

 

Acești pantofi legendari sunt inspirați din arhivele stilului sport ale brandului, dar, în același timp, combină cu îndrăzneală forma și culorile. Câteva dintre caracteristicile binecunoscute ale acestora sunt construcția din piele întoarsă, detaliile aurii și banda din piele naturală prezentă pe părțile laterale. Modelul se numără printre cei mai căutați sneakers din noul sezon.

Acest nou capitol din campania Forever. Palermo. surprinde stilul plin de vitalitate și plăcerea vieții din Palermo prin reperele sale, piețele și străzile caracteristice, în timp ce două noi variante de culori sunt în centrul atenției, lansate în edițiile Grape Mist și Alpine Snow.

Palermo a făcut parte inițial dintr-o serie specială de pantofi sport creați de PUMA, care au adus omagiu unora dintre cele mai faimoase capitale ale Europei, inclusiv Londra, Oslo și multe altele. Palermo a fost mai târziu adoptat de jucătorii ocazionali de fotbal pentru a deveni un element de bază al subculturii tribunelor.

După reintroducerea Palermo în culorile sale originale, această ultimă campanie vine ca o continuare a modelului campaniei Forever. Palermo din 2023, condusă de Jack Grealish și Dua Lipa, care a descris moștenirea fotbalistică a pantofului printr-o viziune modernă.

Cea mai recentă colecție PUMA Palermo este disponibilă din 14 martie în magazinul online PUMA.COM, în magazinele SNKRIND și prin intermediul distribuitorilor selectați.

Media Contact:
Andra Balsan, PUMA Marketing Coordinator – andra.balsan@puma.com  

Alexa Balaskas, Communication Manager – alexa.balaskas@thepractice.ro

PUMA

PUMA este una dintre cele mai importante mărci sportive din lume, specializată în design, dezvoltare, vânzare și promovare de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii. Timp de 75 de ani, PUMA a susținut sportul și cultura prin crearea de produse pentru cei mai rapizi sportivi din lume. PUMA oferă produse de performanță și de inspirație sportivă pentru stilul de viață în categorii precum Fotbal, Alergare și Antrenament, Baschet, Golf și Motorsport. PUMA colaborează cu designeri și mărci renumite pentru a aduce influențe sportive în cultura și moda urbană. Grupul PUMA deține brandurile PUMA, Cobra Golf și stichd. Compania distribuie produsele sale în peste 120 de țări, are aproximativ 20.000 de angajați la nivel mondial și are sediul central în Herzogenaurach, Germania.

Continue Reading

Exclusiv

Primăria Ploiesti ii face campanie electorală, pe bani publici, candidatului –  Andrei Volosevici (candidat PSD!)?/DNA si Curtea de Conturi fac „joc de glezne”? – Ziarul Incisiv de Prahova

Published

on

By

”Nu trebuie să vină rușii să ne submineze instituțiile (statului), le subminăm noi!” este una dintre observațiile expertului în geopolitică și profesorului universitar Dan Dungaciu ca urmare a dezastrului creat de haitele USR-iste, REPER-iste, PSD-iste  și UDMR-iste în întreg sistemul de apărare și ordine publică a statului român. Furia mulțimii traumatizată și terorizată de deciziile tâmpe luate în Pandemie de o clasă politică formată eminamente din imbecili a trebuit deviată spre un nou subiect, potențat artificial la rangul de interes prioritar pe toate canalele media burdușite cu bani publici: pensiile polițiștilor și militarilor, dezvaluie Vitalie Josanu de la sindicatul Diamantul.

Subiectul a devenit dintr-odată cauza tuturor neajunsurilor din România iar beneficiarii acestora sau cei care – aflați deja în serviciu, cu toate restricțiile și condițiile unei vieți cazone -, s-au pomenit puși la zid, umiliți, căutați de mărunțiș, scuipați, fără drept la replică. Și atunci când – măcar dinspre sindicatele polițiștilor – au existat luări de poziție, vocile noastre au fost înăbușite sub tăvălugul media-politic, gata pornit să pună în aplicare ”voința populară”, pe care politicienii avuseră toată grija să o incite împotriva noastră și așa scârbiți, umiliți după excluderea de la aplicarea Legii 153/2017.

https://youtu.be/hkr7jY-JI8I

O adunătură de nenorociți cu pantaloni strâmți pe fund și eșarfe în culorile curcubeului (e cam tot ceea ce au înțeles din valorile Occidentului) și-au suflecat mânecile ca să ”reformeze” ceea ce nu au înțeles și nu au înțeles multe! Au generat astfel o întreagă degringoladă, haos social, amestecate cu imperative proletare și frustrări de puștani tomnatici, scăpați de chemarea la oaste și omiși din ”revista de front” a celor bravi și vrednici din comunitate. Tupeul fără margini al USR-iștilor a făcut din reforma pensiilor militare subiect de condiționare PNRR, fără dezbatere publică, fără deliberare parlamentară, fără o consultare cu instituțiile vizate și sindicatele din poliție. Consecința o vedem astăzi, când Armata Română se plânge de o criză de ofițeri de 43%, ceea ce înseamnă că țara noastră prezintă o vulnerabilitate pe frontul de est al NATO, tocmai într-un moment când la graniță avem un război de proporții, mai dezvaluie sursa citata!

Iar situația este cât se poate de gravă, întrucât – deși se anunța recrutarea a 8000 de militari – prima serie din 2024 marchează dezastrul, cu nici 50% admiși! https://monitorulapararii.ro/armata-a-ramas-fara-ofiteri-are-incadrate-doar-57-la-suta-din-functii-1-54638?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3wy3g9dPt1sLUCxvT8qsFVaAR6zmn8oWxmEC1kw95YAsgpQlmxbhnXwNQ_aem_AXwUfjJDDlewYb4ME_NJSab4Xttu8hx3RptlrglWNwT1H33VWD-fYnfCL0LjxxON0DkT0Jmw0xc25MBZSo25pNdW Nu mai puțin îngrijorătoare se prezintă situația în cazul recruților pentru Poliția Română, la concursul de admitere desfășurat sâmbăta trecută la Câmpina. Aici s-au scos la concurs 140 de posturi de poliție cu scopul umplerii golurilor mari de la Constanța. S-au prezentat la proba scrisă doar 90 visători iar aproape jumătate au luat note sub 7.

„O clasă politică, plină ne agramați și netoți împinge România să repete greșeli istorice neînvățate, neștiute. În pragul primului război mondial, structurile statului și – mai ales – ierarhiile structurilor de forță ale statului au fost ticsite cu nulități profesionale, bine ancorate politic, întocmai așa cum avem acum. Am plătit scump această prostie, cu ceea ce s-a numit ”dezastrul de la Turtucaia”, din 6 septembrie 1916, când galonați ai Armatei Române au fugit rușinos de pe front, părăsindu-și ostașii în voia sorții!

Dictatorul sovietic, Iosif Stalin, și-a căsăpit toți adversarii și potențialii adversari politici, printre ei și elita militară – mulți cu școli înalte și experiență călită măcar în războiul civil -, astfel încât prețul acestei nesăbuințe a trebuit să fie plătit, cu mari sacrificii, în primii ani ai celui de-al doilea Război Mondial, când armata germană a înaintat fără dificultate până la Stalingrad.

Revenim în România, în 1948, când puterea comunistă a destituit peste 10000 de polițiști și procurori, câteva mii dintre aceștia fiind închiși fără judecată în închisoarea din Cetatea Făgăraș, unde au completat numărul martirilor regimului de teroare. În consecință, nou creata Miliție a rămas fără profesioniști, numărul ofițerilor atingând cam 1% în primii ani, iar cel al milițienilor cu patru clase acoperind mai mult din jumătate din personal. De aici s-au născut bancurile cu milițieni, caracterizate prin prostie!

Evenimentele ultimelor zile arată că polițiștii și militarii sunt supuși unei campanii de epurare, cu nimic mai nobilă decât cele evocate. Epurare nu presupune musai să le curmi viața sau libertatea, e destul să-i elimini din sistem, determinându-i să plece singuri. Chemi sub arme ce se nimerește. Dacă odinioară făceai nazuri într-o selecție de 20 de inși pe un loc, acum ești bucuros de ceea ce vine și cât vine. Toate având prețul lor…

Vedeți cât de puțin se vorbește în media despre inundațiile din Rusia și Cazahstan? Câți cunoașteți că sunt afectate de inundații nu mai puțin de 18 regiuni din Rusia? În asemenea momente, criza de pompieri, jandarmi, militari, polițiști ustură rău de tot! La ruși din cauza că mulți bărbați au plecat pe front și nu are cine să le aducă apă și alimente, să-i adăpostească, să-i protejeze cu diguri ori să le păzească bruma de avere rămasă în apă din cauza numeroșilor hoți și profitori de necazul altora…

Faceau din ochi ”privilegiile” militarilor și polițiștilor, acum politicienii USR-REPER-PSD-PNL-UDMR le-au majorat vârsta de pensionare și crapă de satisfacție că de-acum aceștia vor alerga cu arma în spate tot atât de mult cât vor avea ei timp să se scobească în nas, din spatele birourilor… Dacă nu cumva, într-o criză ce se tot adâncește va trebui să ne protejăm cu voluntari de strânsură… ca pe vremuri, fără stăpân.

Vedem deja că minți lucide, precum aceea a lui Dan Dungaciu, încep să spună exact ceea ce avertizam cu vreo doi ani în urmă, doar că atunci nu a fost nimeni dispus să ne bage în seamă!

Vin alegerile… ce vom face noi, polițiștii și militarii? Mai sunteți dispuși să repetăm greșelile din fața urnelor?”,mai precizeaza sursa citata. (Cerasela N.).

 

Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv6 ore ago

Mafia lui Portocala ajunge la alt nivel, procurori falși,  firme de paza, politisti corupti, totul în mijlocul „urbei lui Caragiale”/ Orasul acaparat de mafie (I) – Ziarul Incisiv de Prahova

Primăria Municipiului Ploiesti se află, oficial, în campanie electorală, deși acest lucru nu ar trebui să se întâmple. Cum nicio...

Uncategorized9 ore ago

Infinix Mobility intră pe piața din România

București, România – Infinix Mobility, brand emergent care proiectează, produce și comercializează un portofoliu generos de produse sub brandul Infinix, a...

Eveniment10 ore ago

Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare AI TV și inaugurează o nouă eră a televizoarelor cu inteligență artificială

Produsele din 2024 oferă o experiență de divertisment de nivel superior datorită procesoarelor avansate și funcțiilor performante, bazate pe inteligență...

Eveniment11 ore ago

Cooperarea Internațională și Interinstituțională în Combaterea Traficului Ilicit de Mărfuri 22 aprilie 2024, București, România

Țigaretele și bunurile contrafăcute se numără printre cele mai traficate produse la frontierele țării. Contrabanda şi comercializarea produselor contrafăcute sunt...

Exclusiv11 ore ago

PUMA PALERMO LANSEAZĂ O NOUĂ COLECȚIE

Herzogenaurach, Germania, 6 martie 2024 – Colecția PUMA Palermo se întoarce acasă în capitala Siciliană pentru un nou sezon. Noii...

ExclusivO zi ago

Primăria Ploiesti ii face campanie electorală, pe bani publici, candidatului –  Andrei Volosevici (candidat PSD!)?/DNA si Curtea de Conturi fac „joc de glezne”? – Ziarul Incisiv de Prahova

”Nu trebuie să vină rușii să ne submineze instituțiile (statului), le subminăm noi!” este una dintre observațiile expertului în geopolitică...

UncategorizedO zi ago

Înainte de executarea silită băncile trebuie să-și ajute clienții să depășească situațiile care au generat neplata. Rolul CSALB va crește

24 aprilie, București. Băncile sunt obligate pentru toate tipurile de credite să demonstreze că au încercat restructurarea datoriilor care înregistrează...

Afaceri2 zile ago

Dachdeckerei: Alegerea Ideală pentru Un Acoperiș Solid și Durabil

În construcția sau renovarea unei case, acoperișul joacă un rol esențial în protecția și estetica întregii structuri. Alegerea unei companii...

Uncategorized2 zile ago

TikTok sărbătorește Ziua Internațională a Cărții alături de comunitatea #BookTok din România

Cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții, TikTok lansează un efect AR disponibil în aplicație, care să aducă împreună iubitorii de...

Uncategorized2 zile ago

Studiu Reveal Marketing Research în parteneriat cu Up România despre comportamentul alimentar al românilor: 7 din 10 români intenționează să arunce mai puțină mâncare la gunoi

Cel mai recent studiu derulat de Reveal Marketing Research în parteneriat cu Up România și-a propus să identifice atitudinile și comportamentele...

HorecaNet HorecaNet
Exclusiv2 zile ago

Investiție inteligentă în bucătăria HoReCa: Cum să alegi echipamentele optime

Industria HoReCa este una extrem de dinamică și competitivă, unde succesul depinde de o serie de factori, printre care calitatea...

bilete Universitatea Craiova bilete Universitatea Craiova
Exclusiv2 zile ago

Intrare rapidă în stadion: Sfaturi pentru a evita cozile

Cozile lungi la stadion pot fi o sursă de frustrare pentru orice spectator. Așteptarea la intrare te poate face să...

Exclusiv2 zile ago

„Un sef de IPJ, si incompetent si ipocrit, deschide actiune in raspundere civila delictuala (in numele IPJ-ului) impotriva unei subordonate” – Ziarul Incisiv de Prahova

Ultimii doi ani au scos la lumina slabiciunile Directiei Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar, din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor,...

Exclusiv3 zile ago

WHITE TOWER (XXXII)/Vinovatii reali sunt inca protejati – Ziarul Incisiv de Prahova

Ultimii doi ani au scos la lumina slabiciunile Directiei Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar, din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor,...

Viața în Dolj4 zile ago

Uleiuri esentiale esentiale pentru casa ta

Uleiurile esentiale detin puteri terapeutice surprinzatoare si pot fi folosite in diverse scopuri, de la relaxare si imbunatatirea starii de...

Exclusiv5 zile ago

Solicitare de a-i înceta calitatea de „desemnat” a ofițerului de nota 4,09/Cms. șef  Mititelu Daniel este împuternicit de fostul împuternicit inspector șef Terciu Ciprian – Ioan succesiv, timp de 12 luni pe această funcție – Ziarul Incisiv de Prahova

Ultimii doi ani au scos la lumina slabiciunile Directiei Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar, din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor,...

Știrile Săptămânii