Connect with us

Eveniment

Servere Dedicate pentru profesionisti

Published

on

Firma www.thc.ro ofera solutii fiabile pentru toti cei care detin o firma online sau o afacere pe mediul virtual. Thc.ro ofera solutii rapide de hosting, venind cu o gama vasta de servicii precum servere dedicate sau certificate SSL.

De ce este avantajos sa alegi gazduire servere dedicate ?

Un server dedicat desemneaza un server disponibil exclusiv pentru un singur client, un operator de site, o sarcina sau chiar un serviciu specific care necesita performante extraordinare.

Serverul dedicat sau gazda dedicata este un computer fizic cu o adresa IP fixa, spre deosebire de un server virtual. Isi concentreaza toata puterea de procesare, memoria si puterea de conectare pe un singur client sau o singura sarcina.

Daca decideti sa inchiriati un server dedicat, hard disk-ul serverului nu va mai fi partajat cu alti utilizatori si, prin urmare, drepturile de utilizare nu vor mai fi limitate. Costurile sunt, in general, mai mari decat in ​​cazul acordurilor de hosting similare sau partajate similare, cu care hardware-ul serverului nu este disponibil exclusiv pentru client.

Site-urile complexe care primesc mult trafic, introducere sau iesire de date, cum ar fi comunitatile web sau site-urile de comert electronic necesita multa memorie RAM, adesea mult mai mult decat ceea ce este oferit de un spatiu web cu o capacitate limitata. In acest caz, administratorul site-ului web va prefera un server dedicat. Companiile care nu sunt in favoarea partajarii datelor lor sensibile cu terti de pe acelasi server prefera adesea gazduirea dedicata. Daca serverul dedicat nu este utilizat pentru un client, atunci este folosit pentru un serviciu. Executa o serie de sarcini, cum ar fi furnizarea de servicii de imprimare sau e-mail, precum si sarcini de gestionare in cadrul unei retele. Pot fi, de asemenea, baze de date, jocuri video sau servere VPN. In acest fel, un server dedicat este o gazda destinata numai unei anumite sarcini.

Sistemele care nu sunt compatibile cu alte sisteme si servicii pot fi, de asemenea, gazduite pe astfel de servere. Acest lucru este valabil si pentru anumite servicii care utilizeaza o singura gazda. Aici, granita dintre un server dedicat clientilor sau unui serviciu este relativ vaga. Intr-adevar, un server care gazduieste un singur proiect web este deja prin definitie un server dedicat. Daca este gestionat si de client, acesta va fi dublu dedicat: clientului si serviciului web.

Avantajele serverului dedicat in termeni de performanta pot fi:

-Memoria poate fi adaptata individual la performantele cerute.

-Performanta serverului poate fi usor ajustata in timpul unei dezvoltari foarte bune a unui proiect web care implica mai mult trafic, mai multa receptie de date etc., fara ca resursele sa fie impartasite.

-Clientul poate instala software-ul necesar pentru serverul sau individual.

-In general, un server dedicat ofera mai multa securitate pentru chirias.

-Pe de o parte, riscul altor site-uri web care afecteaza proiectul dvs. din cauza lacunelor lor de securitate este redus, pe de alta parte toate datele serverului sunt disponibile numai pentru client.

-In comparatie cu serverul virtual, clientul are drepturi depline de utilizator, precum si libertate completa de utilizare in ceea ce priveste instalarea software-ului.

-Proiectul gazduit pe serverul dedicat are o disponibilitate ridicata.

Click aici pentru informatii mai multe despre acest tip de hosting!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Vârfurile de gamă Huawei P40 Series stabilesc noi repere estetice în categoria smartphone

Published

on

Telefoanele îmbină armonios tehnologia și estetica

Vârfurile de gamă Huawei P40 Series se remarcă printr-un stil unic și elegant, care inspiră și rezonează cu stilul de viață și preferințele consumatorilor moderni,                 permițându-le să își exprime personalitatea. La baza designului adoptat pentru proiectarea celor trei vârfuri de gamă stă o sursă de inspirație clasică, dar care poate fi adusă întotdeauna în actualitate: apa. Echilibrul fluid al apei poate fi găsit în fiecare aspect al telefoanelor. Îmbinând tehnologia de ultimă generație cu o estetică atractivă, Huawei P40 Series oferă un punct de echilibru perfect în mijlocul tendințelor în continuă schimbare.

Variantele de culoare Silver Frost, Ice White, Deep Sea Blue, Blush Gold și Black, disponibile la nivel internațional, întruchipează forța apei în mișcare, iar această senzație este amplificată de ecranul inovator curbat pe patru laturi, care „curge” pe fiecare parte a șasiului. Culorile au o calitate atemporală și oferă confort într-o perioadă de continuă schimbare, captând puterea pe care apa o are asupra noastră și emoțiile și stările pe care le evocă.

Filosofia de design care stă în spatele Huawei P40 Series: calitate înainte de toate

Un design cu adevărat reușit își păstrează frumusețea chiar și atunci când este produs în masă, iar acest lucru necesită un echilibru armonios între artă și tehnologie. HUAWEI poziționează calitatea mai presus de toate, iar acest lucru este evidențiat de designul superior al produselor sale și experiența superioară de utilizare.

HUAWEI a avut întotdeauna curaj să exploreze teritorii necunoscute cu modele unice, având întotdeauna ca punct de plecare nevoile, dorințele și așteptările consumatorilor. În urma cercetărilor efectuate, HUAWEI a descoperit că în societatea modernă aflată în continuă schimbare, oamenii pot tânji uneori după eleganța și simplitatea trecutului. Prin urmare, designerii Huawei P40 Series au ales un design clasic, dar care se remarcă prin culorile impresionante și măiestria cu care sunt îmbinate piesele.

Designerii și inginerii HUAWEI folosesc cele mai avansate tehnici pentru a da frâu liber imaginației lor colective. Centrele de cercetare estetică HUAWEI au sediile în Italia, Franța, Coreea, Japonia și Marea Britanie.

Variantele de culoare impresionante completează cu succes designul clasic Huawei P40 Series

Variantele de culoare sunt minimaliste și, în același timp, încântătoare pentru privire. Luminile și umbrele care se oglindesc pe suprafața telefoanelor amintesc de aisberguri și ghețari, de mare, de un răsărit de pe plajă și de cristalele de gheață din timpul iernii. Cele trei culori disponibile pe piața din România sunt Silver Frost, Ice White și Black.

Silver Frost: Inginerii HUAWEI au suprapus sticla înghețată pe o peliculă texturată de grosimea unui nanometru. Procesul face ca lumina să se reflecte și să se refracte pe suprafață, făcând să pară că suprafața se schimbă constant între 2D și 3D.

Ice White: Această variantă evocă imagini cu aisberguri și ghețari care plutesc și strălucesc în lumina soarelui. Un spate din sticlă conferă o mai mare claritate și profunzime culorii White Ice și este întărit de un înveliș optic cu două straturi care aduce texturii lucioase o iluminare dinamică. Întregul capac al bateriei este completat de o structură de rețele reflectorizante la scară micro și nano, care oglindește puritatea nuanțelor de alb. 

Black: Învelișul inovator este utilizat pentru a crea un finisaj lucios pe fundalul întunecat. Negrul pur este impregnat cu o textură de sticlă 3D, creând un aspect și o senzație care amintesc de ceramica de calitate. 


Huawei P40 Series îmbină armonios estetica și tehnologia de ultimă oră

Vârfurile de gamă Huawei P40 Series ilustrează modul în care designul și funcționalitatea se pot îmbina armonios.

Huawei P40 Series adoptă o filosofie „All in one” pentru sistemul de camere, cu obiectivele, senzorii și blițul adunate într-o singură unitate. Obiectivele în sine sunt produse cu delicatețea pe care o putem asocia cu un ceas complex. Acestea sunt și cele mai mari din industrie, cu o textură compozită GDM (Glass Direct Molding) la scară micro și au fost reglate și testate în conformitate cu cele mai înalte standarde. Fiecare obiectiv este echipat cu o peliculă verde sau albastră, pentru performanțe optice de primă clasă.

În comparație cu ecranul lui Mate 30 Pro, care se revarsă pe laturile din stânga și din dreapta la un unghi de aproape 90°, ecranul curbat pe patru laturi al Huawei P40 Series nu este la fel de arcuit. Acesta creează un echilibru corect între libertate și limitări, ca un pahar de vin sau o piscină infinită, surprinzând un moment perfect, înghețat în timp.

Curbele telefonului îi oferă o ergonomie catifelată, aducând bucuria de a fi ținut în palmă, iar experiența este accentuată de gesturi full-screen pentru o interacțiune liberă și remarcabilă.

Colțurile rotunjite ale HUAWEI P40 Pro și P40 Pro+ au fost concepute pentru a oferi tranziții fluide între margini, părțile laterale și colțuri, creând o experiență de vizionare cu adevărat captivantă, fără compromisuri în zona ecranului. A fost implementată o tehnologie de ultimă oră de încapsulare a afișajului, care îmbină perfect sticla și metalul, astfel încât nu se poată simți unde se termină ecranul și unde începe carcasa posterioară. Această abordare a dus la realizarea unor rame ultra-înguste, oferind în același timp o protecție mai mare pentru ecran.

Continue Reading

Eveniment

ATEN face posibila transmisia live a slujbelor religioase din lacasurile de cult

Published

on

  • De Paste in fiecare casa vom avea slujba de Inviere

Suntem de aproape o luna acasa pentru a ne proteja de riscurile asociate actualei pandemii. In acest context multi dintre noi incercam sa ne apropiem de spiritualitate, de suflet, iar romanii, prin traditie, indeosebi in perioada postului Pastelui, se apropie de esenta sufleteasca prin slujba bisericeasca. In cateva zile este sarbatoarea Sfintei Invieri in cadrul bisericii catolice, iar pe 19 aprilie este sarbatoarea Sfintei Invieri in biserica ortodoxa. Pentru ca fiecare crestin credincios este apropiat de duhovnicul sau, de parohia si biserica la care obisnuieste sa mearga, acum ne adaptam la lumea digitala si din acest punct de vedere.

ATEN International, lider mondial in solutii de conectivitate AV/IT si sisteme complete de administrare, sustine trecerea spre o lume digitala si in domeniul spiritualitatii prin echipamentele pe care le pune la dispozitie pentru a asigura transmisiile live din biserici. Preotii se adapteaza la aceasta noua provocare asigurand slujba pentru fiecare crestin in acest mod.

Fenomenul de digitalizare la nivel national a intrat intr-o etapa accelerata din cauza noilor masuri de distantare sociala cauzate de actuala pandemie. Insa, in aceasta perioada, pentru multi dintre noi este absolut necesar sa ne asiguram echilibrul spiritual  prin conectarea la mediul ecumenic. Pentru romani, in mod traditional, participarea la slujba de Paste este un obicei pe care majoritatea dintre noi il respectam an de an. In acest context poate deveni esential ca fiecare parohie sa asigure transmisia live a slujbelor, indeosebi a slujbei din noaptea Sfintei Invieri. Compania ATEN este pregatita sa asigure solutiile necesare pentru transmisiile live”, a declarat ing. Bogdan Mihalcea, Country Manager ATEN Romania.

In acest scop, ATEN pune la dispozitia administratorilor lacaselor de cult adresa de email Romania@ro.aten.com pentru a primi informatii despre cum pot realiza cel mai bine transmisiile live ale slujbelor religioase, atat cu resurse gratuite, cat si prin intermediul unor produse ce pot fi achizitionate online. Astfel, punem la dispozitia celor interesati lista de necesar tehnic, recomandari privind latimea de banda de internet pentru transmisie, tipul de camere video s.a. ATEN ofera gratuit consultanta pentru facilitarea transmisiei live si pregatirea solutiilor complete in scurtul interval ramas la dispozitie pana la Sarbatorile Pascale.

Unul dintre echipamentele propuse de ATEN care simplifica transmisiile live si poate fi folosit in biserici este mixerul AV multicanal UC9020. Solutia este un dispozitiv portabil multifunctional, cu aplicatie software, ce integreaza un switch video HD, capabilitati de streaming, un convertor video, un splitter si un mixer audio intr-un singur pachet, cu format compact. Sunt asigurate suport pentru 3 porturi HDMI, cu functie de streaming 1080p, aplicatia gratuita de editare video si management al calitatii pentru platforma de streaming live. Iar operarea este foarte simplificata datorita aplicatiei, nefiind necesara utilizarea unui computer. Se poate asigura transmisia live simultan catre doua platforme, precum Facebook si YouTube, catre un public mai larg. In plus, ATEN UC9020 asigura o portabilitate sporita, fiind operational numai prin utilizarea unui dispozitiv iPad ca interfata de utilizare. Pentru mai multe informatii despre ATEN UC9020, vizitati pagina web dedicata acestuia. Aceasta solutie si multe alte echipamente ATEN asigura transmisia semnalului la o calitate impecabila si se pot instala cu foarte mare usurinta, deoarece setarile necesare pentru operarea echipamentelor traditionale din domeniul transmisiilor live sunt semnificativ simplificate.

Continue Reading

Afaceri

Gestul special de a oferi flori deosebite

Published

on

By

okflora

OkFlora ofera variante deosebite de flori, aducand diversitate si creativitate in buchetele construite. Floraria online daruieste multe variante pentru barbatii care vor sa faca un cadou memorabil. Asadar, iata care sunt cateva flori deosebite, apreciate de catre femei si care nu sunt oferite foarte des:

Lalele

Lalelele sunt flori simple, elegante, cu forma delicata. Ele nu sunt intotdeauna luate in calcul si exista multe femei care isi doresc sa le primeasca. Pentru unele dintre ele aceste flori au semnificatii speciale, iar pentru altele sunt pur si simplu flori pe care le admira permanent. Lalelele vin in multiple culori, iar daca doresti sa construiesti un buchet din lalele pe care sa il oferi, atunci este important sa stii care sunt acelea care ii plac in mod deosebit. Poti sa aduci clasicele lalele rosii sau poti sa optezi pentru unele de alta culoare, conform preferintelor si dorintelor femeii care va fi impresionata de cadoul sau.

Bujori

Bujorii sunt flori superbe, prezente in multe aranjamente florale din diverse momente speciale. Insa nu multi barbati se gandesc sa cumpere bujori atunci cand fac un cadou femeii de langa ei. Ei sunt insa adorati de catre femei pentru aspectul lor natural, salbatic, delicat si feminin in acelasi timp. Se remarca prin culorile lor fine si marimea florilor, care fac un buchet sa fie impresionant. Pot sa fie accesorizati cu funde sau cu alte elemente decorative pentru a fi scosi in evidenta.

Flori combinate in acelasi buchet

Un alt lucru pe care nu il fac barbatii, este sa riste combinatiile de flori in buchete. Asadar, este necesar ca uneori sa poata sa aleaga florile din buchete care sunt mixte, diverse si frumos aranjate. OkFlora ofera pe site imaginile unor astfel de buchete si barbatii pot alege usor variante care sa ii avantajeze.

Calele

Calele sunt din nou flori care nu sunt foarte des oferite de catre barbatii care daruiesc un cadou persoanei iubite. Ele sunt flori adorate de catre multe femei, avand o forma deosebita, culori speciale si venind in buchete care arata rafinament si frumusete, delicatete si finete.

Florile sunt alese de catre barbati de oricate ori doresc sa faca un cadou femeilor. Insa ei nu stiu ca exista anumite tipuri de flori care sunt adorate de catre femei si care sunt destul de rar oferite. Acestea nu trebuie sa fie flori din specii rare, ci pur si simplu flori care sunt uneori neluate in seama.

In concluzie, indiferent daca alegi sa oferi lalele, cale sau bujori, poti sa impresionezi femeia de langa tine prin varianta ta de cadou. Un cadou poate sa aiba o simbolistica speciala pentru tine si persoana careia te gandesti sa i-l dai. Asadar, daca acel cadou este facut tinand cont de preferintele sale, atunci este apreciat cu atat mai mult. OkFlora sustine dorintele inedite de cadou si aduce buchete speciale pentru tine, facand livrarea intr-un mod elegant si care sa puna in valoare intentia ta pozitiva.

Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv2 zile ago

„Importanţa” derulării acestei campanii de informare publică pe bani publici

(#YouGotTheAnswer – SELECTIE DE PE TERMENE.RO) În primele zile după ce criza COVID-19 a ajuns în România, 60% dintre companii...

Exclusiv3 zile ago

EDITORIAL/GANDURI DESPRE SI PENTRU DUPA CRIZA COVID – 19

Așa ceva nu s-a mai întâmplat. Ce puțin în istoria statului modern român. Eu unul nu am mai auzit până...

Social3 zile ago

Gherzan Cătălin vine cu recomandări pentru a respira un aer mai curat!

Acum ceva timp, un bun prieten de-al meu, ce este şi consilier la Primăria Piteşti, doctorul Edi Morlova, a cerut...

Exclusiv3 zile ago

INTERVIU SORIN GHISOI – FEBRUARIE 2020

Prima masina electrica de curse din Romania se pregateste pentru un nou an de performanta alaturi de echipa Kaufland e-Rally...

Exclusiv4 zile ago

Povestea continuă/Fostul procuror Mircea Negulescu de la DNA Ploieşti in poarta, pe inserat, la un denuntator DNA

Ce ti-e si cu Portocala asta. Nu se cuminteste si pace. Jurnalistii de la Cancan au dezvaluit cum fostul procuror,...

Afaceri4 zile ago

Închirieri microbuze – servicii ireproşabile!

De-a lungul timpului compania Florintrans a câştigat o foarte bună reputaţie, fiind una dintre cele mai importante companii de închirieri....

Exclusiv5 zile ago

Ziarul Incisiv de Prahova a lansat o aplicatie de mobil care ofera utilizatorilor posibilitatea sa gaseasca toate stirile importante intr-un singur loc

Daca se intreaba cineva ce tot are presa cu fostul judecator Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran, de publica pe banda rulanta dezvaluiri despre...

Exclusiv6 zile ago

Portocala vrea sa scape de inchisoare cu certificat medical

Ce ti-e si cu Portocala asta. Nu se cuminteste si pace. Jurnalistii de la Cancan au dezvaluit cum fostul procuror,...

ExclusivO săptămână ago

EDITORIAL/G L I S S A N D O – M I L I T A R – C I V I L (III)

Retrospectivă şi perspective între oniric si realitatea abordarii demilitarizării unor structuri din sistemul de securitate naţional Reforma serviciilor de informaţii...

ExclusivO săptămână ago

PROMO/IN CURAND NOI DEZVALUIRI DESPRE ACTIVITATEA INFRACTIONALA DE LA C.S.M.PLOIESTI- DIRECTOR ADJUNCT DRAGOMIR MELANIA

Luni, 25.05.2020, Incisiv de Prahova va dezvălui, intr-un episod, ilegalitățile săvârșite din bani publici la CSM Ploiesti de către director...

ExclusivO săptămână ago

Bravo lor!/Luminița, Cristina și Alina – româncele curajoase din Brigada Antitero SRI

Reportaj Adelin Petrisor Luminița, Cristina și Alina – româncele curajoase din Brigada Antitero SRI   Articolul Bravo lor!/Luminița, Cristina și...

Exclusiv2 săptămâni ago

IPJ Prahova, DNA ST Ploiesti, un SITE ARHEOLOGIC, noul director al Sucursalei Regionale Ploiesti Prahova (CNPR) si „niscai” dosare penale – in mod suspect – tergiversate

Grupul clandestin care-l reprezinta pe Ciprian Gh. Statescu, legatura cu crima organizata si liderii interlopi care conduc judetul Prahova Toti...

Afaceri2 săptămâni ago

ANUNT – Dr. SBÂRNĂ SEVER-ALEXANDRU – CABINET DE AVOCAT

  Dr. SBÂRNĂ SEVER-ALEXANDRU – CABINET DE AVOCAT și-a stabilit sediul profesional în Timișoara, str. Palanca, nr. 4, ap. B.12...

Exclusiv2 săptămâni ago

Nebunia adoptată de CNSU prin care impune proceduri de termoscanare cu aparate electronice utilizate de jandarmi, paznici, etc. este în sfera penalului

1. Procedura de ”termoscanare” este folosită în scop medical, adică să arate că temperatura corporală indică o primejdie in cazul...

Exclusiv2 săptămâni ago

EDITORIAL/G L I S S A N D O – M I L I T A R – C I V I L  ( II )

G L I S S A N D O M I L I T A R – C I V...

Exclusiv2 săptămâni ago

Afacerist prahovean amenintat si santajat de Fulgeanu Alexandru Constantin care sustine ca are „politia” si parchetele la picioare/Inregistrari audio

Un om de afaceri prahovean a fost amenintat si santajat de Fulgeanu Alexandru Constantin din Buzau ce detine „firme” si...

Știrile Săptămânii